MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5184 z 5255 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5183 | 5184 | 5185 ... 5253 | 5254 | 5255 ] - Skocz do strony

Str 5184 z 5255

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

andyopole

Post #1 Ocena: 0

2025-04-06 18:49:37 (2 miesiące temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2025-04-06 18:03:35, Maat17 napisał(a):
Ja sie pytam Gal, nie innych.

Dlatego że @Gal ma duszę to za nią mogą odpowiedzieć "inni".

Nie można wszystkiego sprowadzać do prywatnych korzyści, jakie by one nie były, małe czy duże.

Ja tutaj kiedyś poszedłem zobaczyc do Food Banku gdzie ubodzy mogą dostać produkty spożywcze oraz gorący posiłek. Zjadlem talerz bardzo smacznego gulaszu ale do skarbonki wrzuciłem donacje warta wielokrotnie więcej niż gulasz, którym mnie poczęstowano.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Maat17

Post #2 Ocena: 0

2025-04-06 19:17:48 (2 miesiące temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Ok Andy to się wypowiedzisles.

Ja pytam się Gal.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2025-04-06 21:15:00 (2 miesiące temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Satysfakcje mam Maat, ze moge im pomoc.

Taka sama satysfakcje mialam pracujac w sektorze care, i jako work coach z uchodzcami.
Zawsze sobie znajde stworzenia potrzebujace pomocy, chyba po prostu tak mam. Tak mnie wychowali.

Natomiast przygoda z kapitalizmem i własnym sklepem online to zobaczymy jak sie potoczyl to sa dwie rozne sprawy, ale dogadalam sie z kumpelami z charity, powrzucam ciuchy na vinted bo tam jest wiekszy zasieg. Kilka ciuchow na krzyz to nie bedzie z tego az takiego podatku, zreszta mam.p dobrego doradce konsulting kolege z pracy, juz on wie co i jak tam porobic.

Zrobilam tez page na fb ale nie kapuje jak to dziala. Nie wiem juz co lepsze, page czy ta grupa. Sprzedalam juz 3 ciuchy, wszystkie moje poki co. Wychodzi po jednym ciuchu dziennie. Teraz ktos tez sie pyta o jeden ciuch z charity, zobaczymy Czy wezma.

Nie kapuje tez pelno ludzi dodaje ciuchy do ulubionych, ale nie kupuja. To cos jak like na fb?

@ kksiezniczka, ja nie mam traz swoich kotow. Mam tylko jedengo fostera, wlasnie z tej organizacji.

@xx.. no co ty, to tylko na razie poki sie grupa nie rozrośnie. Jakie 90 tys ja nie sprzedaja takich drogich rzeczy jak ty, tylko drobiazgi za średnio £ 10.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 06-04-2025 21:42 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #4 Ocena: 0

2025-04-06 21:47:08 (2 miesiące temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Czyli nie taszczysz jedzenia. W sumie nikt tu się tego nie spodziewał. Chyba nikt… :-8

A jak tam kotek się chowa?

Ciuchy dodają do ulubionych, bo może chcą kupić, albo się zastanawiają, albo czekają na wypłatę. Różnie bywa. Ja też mam trochę w ulubionych :)
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2025-04-06 22:19:37 (2 miesiące temu)

galadriel

Kobieta

Ok wlasnie dwa ciuchy sie sprzedaly dla charity. Priincessa jest tu moim mentorem biznesowym:) chyba weekendy ogolnie a juz niedziela wieczor, to wogole siedza online i wydaja kase ludzie:)

Kot przeszczesliwy. Budzi mnie teraz godzine pozniej, juz nie o 4 ej tylko o 5ej : D ale ogolnie juz sie zaaklimatyzowal i sie czuje jak u siebie. Dzis podjadl kurczaczka.

Dobra, to poczekam na ich wyplate. Niech kupia:)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 06-04-2025 22:22 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #6 Ocena: 0

2025-04-07 00:03:36 (2 miesiące temu)

Maat17

Kobieta

Dziekuje Gal.
A zdjecie kociaka masz?
Czy on jest do adopcji?

A Ty to tak sama wszystko robisz, czy pracujecie w zespole?

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 07-04-2025 00:28 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2025-04-07 07:07:39 (2 miesiące temu)

galadriel

Kobieta

Tak, on bedzie do adopcji jak sie troche podkuruje. Pojdzie do veta na strzyzenie, bo ma dredy gdzieniegdzie, wiadomo zaniedbany byl. Wrzuce pic do tematu o kotach. To chyba rasa brytyjska, bo ma ten „ chinski” plaski ryjek, byc moze miniaturka, albo taki gruby, ze nogi wydaja sie krotkie.

Jest wiecej osob zaangazowanych, oni robia eventy, jakies party ogrodkowe gdzie sprzedaja ciuchy i wszystko. Duzo czolowych volontariuszy to takie sianoskie brytki na emeryturze, to moga spedzac caly czas na zajmowanie sie tym.

Ja tylko ciuchy i partiami, bo robie zdjecie sesje z kolezankami, ktore lubia pozowac ( widzialas na zdjeciach) .idealny scenariusz, to jak sie jedna partia sprzeda, to biore nastepna donacje,

Tak mysle, z wolentariatu zawsze jest pozytek. Ladnie to wyglada w cv ( jesli bedzie kiedys taka potrzeba) i doswiadczenie w sprzedazy online, social media marketing, organizowanie eventow ( sesje ) kreatywnosc ( nikt inny nie robi fotek z modelkami) itd.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #8 Ocena: 0

2025-04-07 07:42:31 (2 miesiące temu)

Maat17

Kobieta

Dziekuje Gal, właśnie o takie podsumowanie mi chodziło.

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #9 Ocena: 0

2025-04-07 13:18:18 (2 miesiące temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Czyli tak jak tu przypuszczaliśmy: nie wyrywa obcym kotom jedzenia :) Brawl Gal 👍

I dzień dobry. Mój pies za to tylko czeka, żeby wyrwać Kryśce to co zostawi w misce. To jest pierwsza rzecz, która robi jak go po przebudzeniu wypuszczam na dół - leci patrzeć czy coś jest w misce 😁

Kolejny piękny dzień dziś. Młody w domu, to go wyciągnę na spacer w słońcu.
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2025-04-07 15:46:29 (2 miesiące temu)

galadriel

Kobieta

Co wychodzi najtaniej jako taki zapychacz do paczki. Jak soe buty kupuje, to zwykle w pudelku jest troche papieru takiego lekkiego. Gdzie to to kupic czy cos?

Do góry stronyOffline

Strona 5184 z 5255 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5183 | 5184 | 5185 ... 5253 | 5254 | 5255 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,