Str 5172 z 5249 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2025-03-21 09:14:10 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Na Luton z dymem poszedł diesel. A na Heathrow problem jest z dostawą prądu, nie pożarem parkingu.
Carpe diem.
|
Turefu | Post #2 Ocena: 0 2025-03-21 10:27:33 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Bol po prawej stronie dalej jest, ale znacznie mniejszy. Piję dużo wody , specjalnie kupiłam sok z cytryny , dodaję do napojów. Na te trzy dni zrezygnowałam z ograniczeń wielkopostowych, ale jutro do nich wracam. To jeśli się nie pogorszy. Z niechęcią biorę Ibuprofen. Nie lubię lekarstw. Małżonek mówi mi, żeby zrezygnować z soli. Jak ja mogę zrezygnować z soli?! Z alkoholu i czekolady tak, ale z soli?!
|
ZlotaPerla2 | Post #3 Ocena: 0 2025-03-21 10:46:26 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Cytat: 2025-03-21 09:14:10, Richmond napisał(a): Na Luton z dymem poszedł diesel. A na Heathrow problem jest z dostawą prądu, nie pożarem parkingu. oj tam, oj tam, na coś trzeba zrzucić winę, a i tak wszystkiemu są winne elektryki 😎😂😂😂 Niech gaszą, ratują taki bałagan komunikacyjny 😳 szok. Turefu, ja bym tak do końca nie ufała diagnozom MAAT, może ty zostaw ten kwasek cytrynowy 🧐w spokoju i napij się jak człowiek browara 😎😜 Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
tesstickle | Post #4 Ocena: 0 2025-03-21 10:50:04 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Chciałem przestrzec przed stroną My Heritage
Być może są strony o podobnej nazwie więc dokładniejszy opis sytuacji. Byłem na tyle goopi i naiwny że po wpisaniu w google Darmowa aplikacja do ożywiania zdjęć użyłem pierwszego linku który zaprowadził mnie do tej strony. Po założeniu konta z hasłem otworzyła się strona do przesłania zdjęcia które chciałem "ożywić" Po przesłaniu zdjęcia pokazała się strona z ofertą 14to dniowego darmowego okresu próbnego. Bez akceptacji tej oferty brak możliwości dalszych kroków. Wylogowałem się z tej strony i ją zamknąłem. Następnie w skrzynce mailowe zaznaczyłem ten adres jako niechciany spam i anuluj subskrypcję. A dziś rano pomimo anulowania, dostałem kolejnego maila z ofertą "ożywienia" kolejnych zdjęć - i tu uwaga!! W mailu zostały pokazane proponowane zdjęcia które zostały pobrane BEZ MOJEJ ZGODY z folderu ze zdjęciami z mojego laptopa. Wszedłem na tą stronę ponownie w celu usunięcia konta. Żeby dostać się do tej opcji trzeba być zalogowanym - hasło. Następnie przy próbie usunięcia konta ponownie poprosili o hasło którego (niespodzianka) nie rozpoznali!! pomimo że podałem to samo hasło jak przy logowaniu ![]() Ok, jest opcja zapomniałem hasła Czyli podaj adres email do resetu hasła, po kliknięciu na SUBMIT strona się zawiesza !! Jeszcze tylko przypomnę, Strona pobrała zdjęcia z mojego laptopa BEZ MOJEJ ZGODY !!! To by było na tyle jeśli mowa o darmowej stronie. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2025-03-21 10:51:52 (3 miesiące temu) |
Cytat: 2025-03-21 07:57:28, Richmond napisał(a): Ktoś został ofiarą zamknięcia Heathrow? Tess leciał do Wawy/ z Wawy? Dwa tygodnie temu wróciłem, następna wizyta na święta wielkanocne. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2025-03-21 11:11:59 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Turefu, zdrowia i skutecznej kuracji. Chociaz tak zamieniac alko i czekolade na sok z cytryny, to nie wiem
![]() Tess, dzieki za info, zeruja juz wszedzie i na wszystkim. |
rafald | Post #7 Ocena: 0 2025-03-21 11:17:06 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Cytat: 2025-03-21 10:50:04, tesstickle napisał(a): Jeszcze tylko przypomnę, Strona pobrała zdjęcia z mojego laptopa BEZ MOJEJ ZGODY !!! To by było na tyle jeśli mowa o darmowej stronie. Na pewno nic nie namieszałeś? Korzystam z tej strony od lat, bawiłem się też "ożywianiem" oczywiście nie swoich zdjęć i nigdy coś podobnego mi się nie przytrafiło. Okresy próbne są upierdliwe i słyszałem o wielu przypadkach, że ktoś się zarejestrował, zapomniał anulować i parę stówek poszło, ale żeby samo sobie pobierało zdjęcia? |
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2025-03-21 11:39:11 (3 miesiące temu) |
Cytat: 2025-03-21 11:17:06, rafald napisał(a): Cytat: 2025-03-21 10:50:04, tesstickle napisał(a): Jeszcze tylko przypomnę, Strona pobrała zdjęcia z mojego laptopa BEZ MOJEJ ZGODY !!! To by było na tyle jeśli mowa o darmowej stronie. Na pewno nic nie namieszałeś? Korzystam z tej strony od lat, bawiłem się też "ożywianiem" oczywiście nie swoich zdjęć i nigdy coś podobnego mi się nie przytrafiło. Okresy próbne są upierdliwe i słyszałem o wielu przypadkach, że ktoś się zarejestrował, zapomniał anulować i parę stówek poszło, ale żeby samo sobie pobierało zdjęcia? Nie zgodziłem się na okres próbny, to raz. Tak, pobrało zdjęcia z folderu z którego ja udostępniłem zdjęcie (nie swoje) bez mojej zgody. No chyba że, gdzieś tam głęboko w regulaminie jest coś na ten temat. Ale to też by było wbrew prawu. Że udostępniając jedno zdjęcie zgadzam się na cały folder?!?!? ![]() I dodatkowo, problematyczne usunięcie konta. [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 21-03-2025 11:40 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
rafald | Post #9 Ocena: 0 2025-03-21 11:52:13 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Muszę przetestować
![]() Na stronce sa 2 opcje: Upload photo i Drag & drop - któej używałeś? |
tesstickle | Post #10 Ocena: 0 2025-03-21 11:55:27 (3 miesiące temu) |
Cytat: 2025-03-21 11:52:13, rafald napisał(a): Muszę przetestować ![]() Na stronce sa 2 opcje: Upload photo i Drag & drop - któej używałeś? pierwszej - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|