MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5149 z 5271 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5148 | 5149 | 5150 ... 5269 | 5270 | 5271 ] - Skocz do strony

Str 5149 z 5271

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

fugazi

Post #1 Ocena: 0

2025-03-02 12:05:02 (5 miesięcy temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

Cytat:

2025-03-02 09:07:52, kksiezniczka napisał(a):
Wczoraj widziałam takie dwie młode dziewczyny i im bardzo by się przydały takie majtki, bo wyglądały jakby w ogóle ich nie mialy… A jeszcze jednej pani z baru drinka zabrała, bo nie dość że bez majtek i ciepłych ubrań, to jeszcze dowód „zgubiła”. Koleżanka dwa kupiła na siebie, ale w barze tam to czujni jak chrabąszcze w krzakach 😁

Napatrzy się młody:-] dobrze, że go wcielasz w życie rozrywkowe.
KK, a z tobą to on chyba jak z laską na te koncerty jeździ, a nie jako cyc:-P

Jeszcze za wcześnie na chrabąszcze. W niewinnych czasach dopiero w maju się wrzucało dziewczynom za bluzeczki.
Jakimś zbiegiem okoliczności, większość tych, które się nie bały, w późniejszych latach też się niczego innego nie bały *CRAZY*

Cytat:

2025-03-01 23:46:36, ZlotaPerla2 napisał(a):
Może komuś kupić majtusie, tylko 10le szt? i proszę się szybko decydować, bez mazgajstwa 😎 komu, komu, bo idę do domu 😜

Obrazek

Ja bym się skusił, ale czy nie da się tam czegoś utargować?:-]

A czy mają coś w odcieniu ciemnej szarości? Praktyczne;-)

Bez bicepsów, bez wielkiej klaty...
Dawniej dziewczyny były mniej wybredne:-]

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 02-03-2025 12:18 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla2

Post #2 Ocena: 0

2025-03-02 12:26:59 (5 miesięcy temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

🤣🤣🤣🤣🤣

Fugazi, były w szarym kolorze w drugiej skrzynce, ale z drachą niedopraną 🙄😂 tam był tłok, zdjęcia nie mogłam zrobić.

[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla2 02-03-2025 12:27 ]

Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #3 Ocena: 0

2025-03-02 12:40:40 (5 miesięcy temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

No bardzo przystojny ten pan bardzo…:-8

I bez przesady Fugazi: chyba jednak bardziej na mamę wyglądam. Ale skoro chce ze mną jeździć (póki co), to wstydu mu ani zachowaniem ani wyglądem nie robię:-)
A właśnie! A propos wyglądu to niedawno przyszedł do pracy młody chłopak i tak sobie raz czy drugi ze mną pogadał i przy jakiejś okazji, gdzie mogliśmy dłużej porozmawiać zapytał mnie czy mam dzieci. To mówię, że syna, a on pyta ile lat ma. No i jak usłyszał, że 16 to aż krzyknął: to ile ty masz lat? Mówię że 44, on tak patrzy i mówi: to tyle co moja mama… I parę minut później się kręci, znowu podchodzi i mówi, że on jest w szoku jeszcze, bo myślał że dużo mniej i że nie wyglądam itd. I teraz - abstrahując od tego, że miłe to było dla starej baby :-] - to kurde: jak w takim razie ta jego 44-letnia mama wygląda, że w takim szoku był?

No ale na wygląd trzeba sobie zapracować, jak to mówiła Kobieta Pracująca w Czterdziestolatku :-] Np szwagierka ostatnio znowu jakieś nitki wszczepiła w twarz… Ona chyba się ściga z jakimiś znajomymi, bo jedna z jej koleżanek już prawie jak kobieta kot wygląda. Policzki to aż jej świecą tak dziwnie napięte czy napuchnięte są.
A i jeszcze przy okazji szwagierki, to inne znajome namówiły ją na wizytę u wróżki. Tzn nie wizytę tylko rozmowę na WhatsApp… Ach Boże drogi…:-8

Pęrla daj znak co tam ciekawego i dobrego w restauracji można zjeść. My wczoraj z młodym zaszliśmy do oriental shopu i kupiliśmy sobie parę pietdol m in chrupki o smaku eela. I dobre były dopóki mi młody tego eela nie pokazał haha
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2025-03-02 12:55:00 (5 miesięcy temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ten pan to pewnie z Tunezji:8
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #5 Ocena: 0

2025-03-02 12:56:28 (5 miesięcy temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Hahaha,

z orientalnych rzeczy to na prawdę miło było zobaczyć polskiego dużego fiata w akcji na drodze, są te włoskie na pęczki i łady, ale ten fiat duży od razu wspomnienia włączył, jak to pan perła złotą na dużego fiata zanęcił, a potem to już trudno, nie lubię oddawać towarów wybrakowanych, no to fiat był chociaż duży.

I byliśmy dzisiaj pod ambasadą polską, jedyna ambasada z krzesełkami dla petentów przed drzwiami, miś Wojtek na grafitti na głównej ścianie, żołnierz spał, mogłam pyknąć, ale kamery… jedyna też ambasada ze zdjęciami kraju w gablotach, reklama LOT …

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #6 Ocena: 0

2025-03-02 18:00:55 (5 miesięcy temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

KK restauracje egipskie będę omijać szerokim łukiem :-!
Wydaliśmy $20 dla porównania wielki zawijas z wołowiną i warzywami $2

Wzięłam ich sławetne warzywa nadziewane, sałatkę, jedno danie z wołowiną i kaszą bulgur jedno krewetki w jakieś pulpie z ryżem 🤮

Warzywa były nadziewane rozgotowanym ryżem, wszystko bez jakiegoś specjalnego smaku, flat, trzeba było wraz iść naleśnikiem z wołowiną zagryźć.

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #7 Ocena: 0

2025-03-02 18:43:43 (5 miesięcy temu)

kksiezniczka

Kobieta

Dzięki Perła. Zapamiętam te recenzje i moja noga w egipskiej restauracji nie stanie :-]
A myślę nawet, że i w Kairze też nie stanie po tym wszystkim co tu czytałam od początku, kiedy zaczęłaś temat aż do dziś. Jakoś mi tak nie zachęciłaś tego miasta…:-8

Ale kto to wie co mi do głowy jeszcze strzeli..

Do góry stronyOnline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2025-03-02 19:22:35 (5 miesięcy temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

A ja chetnie pojade:8 Mowisz, ze maja tam Hiltona?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

rafald

Post #9 Ocena: 0

2025-03-02 19:41:51 (5 miesięcy temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Ale to właśnie fajnie tak zobaczyć, jak naprawdę wygląda Kair, Egipt, a nie tylko lotnisko-hotel i spędzić tydzień na basenowym leżaku.

Przeżyliście, zemsty faraona się nie nabawiliście i jeszcze jest o czym opowiadać - super!

Do góry stronyOnline

kksiezniczka

Post #10 Ocena: 0

2025-03-02 19:46:52 (5 miesięcy temu)

kksiezniczka

Kobieta

Dlatego nie mówię nie, bo wszystko się może zdarzyć :)

A ta znajoma jednak nie jedzie do Wrocławia, więc jadę tylko ja i jej mąż. Ona ma spory problem z wagą, a przez to i jest mniej mobilna, więc ani za dużo nie pochodzi ani na koncertach nie da rady postać. No i stwierdziła, że tylko będzie nas ograniczać i to bez sensu. Szkoda, bo ja ją bardzo lubię, no ale może i byłoby to dla niej po prostu za dużo.

Do góry stronyOnline

Strona 5149 z 5271 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5148 | 5149 | 5150 ... 5269 | 5270 | 5271 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,