Str 5149 z 5271 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
fugazi |
Post #1 Ocena: 0 2025-03-02 12:05:02 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
Cytat:
2025-03-02 09:07:52, kksiezniczka napisał(a):
Wczoraj widziałam takie dwie młode dziewczyny i im bardzo by się przydały takie majtki, bo wyglądały jakby w ogóle ich nie mialy… A jeszcze jednej pani z baru drinka zabrała, bo nie dość że bez majtek i ciepłych ubrań, to jeszcze dowód „zgubiła”. Koleżanka dwa kupiła na siebie, ale w barze tam to czujni jak chrabąszcze w krzakach 😁
Napatrzy się młody ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) dobrze, że go wcielasz w życie rozrywkowe.
KK, a z tobą to on chyba jak z laską na te koncerty jeździ, a nie jako cyc
Jeszcze za wcześnie na chrabąszcze. W niewinnych czasach dopiero w maju się wrzucało dziewczynom za bluzeczki.
Jakimś zbiegiem okoliczności, większość tych, które się nie bały, w późniejszych latach też się niczego innego nie bały
Cytat:
2025-03-01 23:46:36, ZlotaPerla2 napisał(a):
Może komuś kupić majtusie, tylko 10le szt? i proszę się szybko decydować, bez mazgajstwa 😎 komu, komu, bo idę do domu 😜
Ja bym się skusił, ale czy nie da się tam czegoś utargować?
A czy mają coś w odcieniu ciemnej szarości? Praktyczne
Bez bicepsów, bez wielkiej klaty...
Dawniej dziewczyny były mniej wybredne
[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 02-03-2025 12:18 ]
|

|
 |
|
|
ZlotaPerla2 |
Post #2 Ocena: 0 2025-03-02 12:26:59 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
🤣🤣🤣🤣🤣
Fugazi, były w szarym kolorze w drugiej skrzynce, ale z drachą niedopraną 🙄😂 tam był tłok, zdjęcia nie mogłam zrobić. [ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla2 02-03-2025 12:27 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|

|
 |
|
kksiezniczka |
Post #3 Ocena: 0 2025-03-02 12:40:40 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
No bardzo przystojny ten pan bardzo…
I bez przesady Fugazi: chyba jednak bardziej na mamę wyglądam. Ale skoro chce ze mną jeździć (póki co), to wstydu mu ani zachowaniem ani wyglądem nie robię
A właśnie! A propos wyglądu to niedawno przyszedł do pracy młody chłopak i tak sobie raz czy drugi ze mną pogadał i przy jakiejś okazji, gdzie mogliśmy dłużej porozmawiać zapytał mnie czy mam dzieci. To mówię, że syna, a on pyta ile lat ma. No i jak usłyszał, że 16 to aż krzyknął: to ile ty masz lat? Mówię że 44, on tak patrzy i mówi: to tyle co moja mama… I parę minut później się kręci, znowu podchodzi i mówi, że on jest w szoku jeszcze, bo myślał że dużo mniej i że nie wyglądam itd. I teraz - abstrahując od tego, że miłe to było dla starej baby ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) - to kurde: jak w takim razie ta jego 44-letnia mama wygląda, że w takim szoku był?
No ale na wygląd trzeba sobie zapracować, jak to mówiła Kobieta Pracująca w Czterdziestolatku ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Np szwagierka ostatnio znowu jakieś nitki wszczepiła w twarz… Ona chyba się ściga z jakimiś znajomymi, bo jedna z jej koleżanek już prawie jak kobieta kot wygląda. Policzki to aż jej świecą tak dziwnie napięte czy napuchnięte są.
A i jeszcze przy okazji szwagierki, to inne znajome namówiły ją na wizytę u wróżki. Tzn nie wizytę tylko rozmowę na WhatsApp… Ach Boże drogi…
Pęrla daj znak co tam ciekawego i dobrego w restauracji można zjeść. My wczoraj z młodym zaszliśmy do oriental shopu i kupiliśmy sobie parę pietdol m in chrupki o smaku eela. I dobre były dopóki mi młody tego eela nie pokazał haha
...Wehikuł czasu to byłby cud...
|

|
 |
|
galadriel |
Post #4 Ocena: 0 2025-03-02 12:55:00 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ten pan to pewnie z Tunezji  Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
ZlotaPerla2 |
Post #5 Ocena: 0 2025-03-02 12:56:28 (5 miesięcy temu) |
Hahaha,
z orientalnych rzeczy to na prawdę miło było zobaczyć polskiego dużego fiata w akcji na drodze, są te włoskie na pęczki i łady, ale ten fiat duży od razu wspomnienia włączył, jak to pan perła złotą na dużego fiata zanęcił, a potem to już trudno, nie lubię oddawać towarów wybrakowanych, no to fiat był chociaż duży.
I byliśmy dzisiaj pod ambasadą polską, jedyna ambasada z krzesełkami dla petentów przed drzwiami, miś Wojtek na grafitti na głównej ścianie, żołnierz spał, mogłam pyknąć, ale kamery… jedyna też ambasada ze zdjęciami kraju w gablotach, reklama LOT … Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|

|
 |
|
|
ZlotaPerla2 |
Post #6 Ocena: 0 2025-03-02 18:00:55 (5 miesięcy temu) |
KK restauracje egipskie będę omijać szerokim łukiem
Wydaliśmy $20 dla porównania wielki zawijas z wołowiną i warzywami $2
Wzięłam ich sławetne warzywa nadziewane, sałatkę, jedno danie z wołowiną i kaszą bulgur jedno krewetki w jakieś pulpie z ryżem 🤮
Warzywa były nadziewane rozgotowanym ryżem, wszystko bez jakiegoś specjalnego smaku, flat, trzeba było wraz iść naleśnikiem z wołowiną zagryźć. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|

|
 |
|
kksiezniczka |
Post #7 Ocena: 0 2025-03-02 18:43:43 (5 miesięcy temu) |
Dzięki Perła. Zapamiętam te recenzje i moja noga w egipskiej restauracji nie stanie
A myślę nawet, że i w Kairze też nie stanie po tym wszystkim co tu czytałam od początku, kiedy zaczęłaś temat aż do dziś. Jakoś mi tak nie zachęciłaś tego miasta…
Ale kto to wie co mi do głowy jeszcze strzeli.. ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|

|
 |
|
galadriel |
Post #8 Ocena: 0 2025-03-02 19:22:35 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
A ja chetnie pojade  Mowisz, ze maja tam Hiltona? Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
rafald |
Post #9 Ocena: 0 2025-03-02 19:41:51 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Ale to właśnie fajnie tak zobaczyć, jak naprawdę wygląda Kair, Egipt, a nie tylko lotnisko-hotel i spędzić tydzień na basenowym leżaku.
Przeżyliście, zemsty faraona się nie nabawiliście i jeszcze jest o czym opowiadać - super!
|

|
 |
|
kksiezniczka |
Post #10 Ocena: 0 2025-03-02 19:46:52 (5 miesięcy temu) |
Dlatego nie mówię nie, bo wszystko się może zdarzyć
A ta znajoma jednak nie jedzie do Wrocławia, więc jadę tylko ja i jej mąż. Ona ma spory problem z wagą, a przez to i jest mniej mobilna, więc ani za dużo nie pochodzi ani na koncertach nie da rady postać. No i stwierdziła, że tylko będzie nas ograniczać i to bez sensu. Szkoda, bo ja ją bardzo lubię, no ale może i byłoby to dla niej po prostu za dużo. ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|

|
 |
|