2024-12-07 09:47:42, galadriel napisał(a):
Byl ktos z Leicster. On byl chyba spawaczem, ale nie pamietam nicka. Chris czy jakos tak.
Cris82, remontowal kuchnie czy cos I juz sie nie odezwal,
ostatni wpis w marcu 2023.
…moze umarl, bo on mail raka.
2023-03-09 22:09:44, cris82 napisał(a):
Heja heja jestem jestem : P
Czytam sobie czasami ale jakoś nie mam weny do pisania bo zwaliło mi się trochę rzeczy na głowę
W pracy orka pseudo "awans" przysporzyl sporo obowiązków kto wie czy nie trzeba się będzie ewakuować w przyszłości do miejsca gdzie znowu będzie mi dane się poopierdzielac troche
Do tego zona namówiła mnie na remont kuchni i tak od trzech tygodni skrobię sobie trochę po pracy...
Żeby było mało to okazało się jeszcze że czeka nas lot do Polski w niedzielę kupiliśmy jakiś czas temu działkę złożyliśmy wniosek o warunki zabudowy a tu zonk bo nie ma dojazdu do działki "naturalnego" bo drogą podzielona jest na pół prawa strona to droga gminna a nasza działka po lewej a ta strona prywata i trzeba gonić znowu robić darowiznę dojazdu drogi... 700zl w plecy bilety lotnicze parking koszt wypożyczenia auta ... Hotel... Z plusów to tylko to że ma być odrobinę ciepłej w poniedziałek trochę się poszwedamy nad morzem
Byle do wiosny damy radę : P
Polecialoby sie do ciepłych krajow odpocząć trochę jak richmond- na parę tygodni
![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif )
Ponarzekac na widok z balkonu

pozniej pochale sie zdjeciem "po"
szczegolnie dumny jestem z sufitu hehe byly te straszne wzorki szpachlowanie troche trwalo ale udalo sie wyprowadzic prawkie na lusterko szlifowanie trwalo z 15minut
w 2019 podobnie zrobilem hall i lazienke i jest ok ale po strychu nikt nie biega i mniejsze powierzchnie a tutaj... czas pokaze czy nie odpadnie : )
przykeilem kasetony na sufit cokol czy jak to sie tam nazywa zamowilem juz meble ide na latwizne/tne koszty wiekszosc z dolnych mebli zostaje zmienie tylko fronty i blaty gora bedzie nowa z blatami wyszlo 2200 plytki podloga sciany 520 lacznie
licze wszystkie koszty jestem ciekaw jaki bedzie calkowity koszt
[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 09-03-2023 23:10 ]
[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 07-12-2024 09:57 ]