Spece od dekoracji sie nie popisali, chyba, ze to jeszcze nie efekt koncowy
Kocisko mnie obudzilo o 5. W sumie chetnie sie przestawie na wczesnowstawanie.
Np zaczac dzien od jogi, zamiast od kawy. Eeee, jeszcze sobie poleze: D
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Od tygodnia pracuje na wczesne zmiany w Morrisonie muszę oczywiście wstawać bardzo wcześnie. Przyzwyczajam się do tego i już budzę się wcześniej niż zwykle. Dzisiaj mam dzień wolny i już jestem na ruchu od dłuższego czasu. Ale ciągle jestem w łóżku i czytam sobie. Może już wstanę.
2024-12-03 04:11:38, Maat17 napisał(a): A ten alarm, to co?
Z kablami bym wydarla.
Ja myślałam, że to u mnie na chacie i w nerwicę wpadłam po robocie, w nocy, chłop śpi a tu coś jęczy i trzaska … ech te głośniki w air 🙄😂 dobry sprzęt.
Dziewczyny, leżcie i niczym się nie przejmujcie, taka rada od zagorzałej leżakowiczki Ja muszę wygospodarować jakiś czas na czytanie, próbowałam w robocie, ale jednak za dużo disruption. Po robocie nie, bo nie cierpię przy lampce czytać, a całe światło odpada.
2024-12-03 06:12:00, galadriel napisał(a): Spece od dekoracji sie nie popisali, chyba, ze to jeszcze nie efekt koncowy
Np zaczac dzien od jogi, zamiast od kawy. Eeee, jeszcze sobie poleze: D
Yoga z rana jak śmietana Dla higieny fizycznej i psychicznej. Dzień się od razu słoneczny staje. Moja by się co rano yogowała, a potem człowiek do roboty wiecznie spóźniony
Gal, to miał być efekt nie wiadomo jak wiszących/lewitujących słupków książek.
Szkoda że nie wyszedł, nie podoba się
Maat, szkoda kabli, alarmy były w trakcie testów , stąd te piski i wrzaski.
A wcześniej było tak..
Cytat:
2024-12-03 08:26:07, ZlotaPerla2 napisał(a):
Dziewczyny, leżcie i niczym się nie przejmujcie, taka rada od zagorzałej leżakowiczki
Leżakowiczka
Dziewczyny bądźcie chociaż trochę active, nie... placek
Wstaje… Pies tu patrzy już od godz, dosłownie czułam jego wzrok
Perła: i znowu polecam czytnik(specjalnie nie podaje firmy, bo jeszcze będzie ze mi płacą za reklamę 😂 . Światło nie potrzebne, leżysz sobie, leciutki to sprzęt, kartek przytrzymywać nie trzeba - tylko czytać i czytać. Tak wygląda moje życie i tak będzie wyglądać niebo 😁