Przez ostatnie dwa tygodnie raczyłem się czosnkiem (bolubię/mogę i chcę) codziennie! ZĄBEK! nie ząbeczek lub dwa. Na różne sposoby, niekoniecznie na surowo.
Mogłem sobie na to pozwolić.
Udało mi się kupić w lokalnym warzywniaku "francuski wędzony"
No ten to w cieniutkie półprzeźroczyste plasterki do wędlinki. Podlewane delikatnie "rudą". Mniam
Mam wrażenie ze działa pozytywnie.
Na wszelki wypadek będę kontynuował kurację
A Wy się tam leczcie dziewczyny, szkoda życia na L4
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Mam wrażenie ze działa pozytywnie.
Na wszelki wypadek będę kontynuował kurację
Wygląda na to, że receptę od tego samego GP mamy, ale mi łaskawiej 100ml dawki przepisał
Ale nie dopytałeś czy to jest dawka dzienna? Bo może jednak godzinowa?! Ja mam zalecenie przy każdym posiłku A dietetyk powiedział minimum 5-6 posiłków dziennie
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2024-11-24 13:16:42, kksiezniczka napisał(a): Pielęgniarka musi mieć uniform. I stetoskop. I browar
Przez samo patrzenie na te ledwo widoczne ciuszki, krew kipi KK, litości, jak byś się pojawiła odziana w któryś z tych niemal bezobjawowych to gwarancja, że natychmiast staje....
to biedne serce
A pacjent jeszcze chciał przed zejściem tego grzańca popróbować
Tess, a to ty myślaleś że ja tylko od jednego recepty dostaję
2024-11-24 11:54:28, kksiezniczka napisał(a): Polecam się. Muszę tylko zakupić odpowiedni uniform. Tylko gdzie… Ann Summers? Love Honey…? Poszukam
Poszukalam dla ciebie- jest duzy wybor na Amazon
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett