Jo Malone Red Hibiscus. Właśnie wąchałam w Yorku i super są!
I milion zdjęć musiałam mojej siostrze robić. No ale jak ma się fejsbuka, to chyba tak trzeba… Tak się zastanawiam czy ktoś te zdjęcia ogląda? Oglądacie na fejsie zdjęcia znajomych z wakacji? Jeśli dają serie po 20 np i wszystkie na piachu i w wodzie?
Nie mam FB. Ale jak mi przyślą na jakimś komunikatorze, to obejrzę. Tylko nikt nie spamuje mnie tak. Czasami to muszę upominać się, żeby przysłali zdjęcia z wyjazdu.
Ale faktycznie niektórzy myślą, że jak wrzucą zdjęcia na FB albo Instagram, to już wszyscy znajomi widzieli.
2024-03-07 17:59:14, kksiezniczka napisał(a): Jo Malone Red Hibiscus. Właśnie wąchałam w Yorku i super są!
I milion zdjęć musiałam mojej siostrze robić. No ale jak ma się fejsbuka, to chyba tak trzeba… Tak się zastanawiam czy ktoś te zdjęcia ogląda? Oglądacie na fejsie zdjęcia znajomych z wakacji? Jeśli dają serie po 20 np i wszystkie na piachu i w wodzie?
Tak pytam z ciekawości nie mam social mediów
Nigdy!
Ale znam takich, a raczej TAKIE, ktore studiuja wnikliwie. Nie tylko krajobrazy ale kazda faldke.
Tak naprawde gdyby nie moja ex, nie mialbym konta na FB. To ona mi je zalozyla po tym, jak zlikwidowalem konto na Naszej Klasie. Chyba na jakies urodziny. Oczywiscie oddala wszystkie hasla.
Chcialam powiedziec, ze zycie jest czasami okropne. Latem zeszlego roku niespodziewanie zmarla szwagierka. Wczoraj jej wdowiec zostal zdiagnozowany: rak. Facet po bypassach i ze spora nadwaga. Jeszcze nie wiadomo, jak bardzo rozprzestrzeniony jest nowotwor. Moze z tego wyjdzie. Mam nadzieje, sympatyczny facet. Ale szwagierka tez byla sypmatyczna babka. Zlego diabli nie biora.
2024-03-07 17:59:14, kksiezniczka napisał(a): Jo Malone Red Hibiscus. Właśnie wąchałam w Yorku i super są!
Tak pytam z ciekawości nie mam social mediów
Nigdy!
Ale znam takich, a raczej TAKIE, ktore studiuja wnikliwie. Nie tylko krajobrazy ale kazda faldke.
Tak naprawde gdyby nie moja ex, nie mialbym konta na FB. To ona mi je zalozyla po tym, jak zlikwidowalem konto na Naszej Klasie. Chyba na jakies urodziny. Oczywiscie oddala wszystkie hasla.
Haha. Moja siostra tez ma koleżankę, która każde zdjęcie powiększa i obczaja
I podobno tez mam gdzieś fejsa… Siostra po pijaku mi założyła sto lat temu, ale ja go na oczy nie widziałam
Dzieki. Ten dzien jest tak porabany, ale jakos przezylismy. Byle do jutra, uff.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Ale podoba się mi ostrzeżenie It is an offence to purchase or attempt to purchase alcoholic liquor if you are under the age of 18
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie