Linie lotnicze w ramach rekompensaty będą natychmiast zawracać samoloty do wybranych przez podróżnych słonecznych rajów holidejowych. Na calutkie dwa tygodnie.
Perła palec na mapę i chrzanić ten RS

Str 4724 z 5277 |
|
---|---|
fugazi | Post #1 Ocena: 0 2024-01-02 23:52:45 (2 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
Nie wiem czy to prawda, słyszałem, że mają jednak się rozpętać burze i sztormy nad UK. Paraliż totalny. Nic nie wyląduje!
Linie lotnicze w ramach rekompensaty będą natychmiast zawracać samoloty do wybranych przez podróżnych słonecznych rajów holidejowych. Na calutkie dwa tygodnie. Perła palec na mapę i chrzanić ten RS ![]() |
ZlotaPerla2 | Post #2 Ocena: 0 2024-01-03 08:33:07 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Widziałam filmik z dziś rano, miasto moje pod wodą 😱
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2024-01-03 09:07:32 (2 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
U mnie bylo już bezchmurnie i gwiaździście od wczoraj. Nic nie zalało. Chyba nie padało zbyt intensywnie. Ja oceniam po wielkości kałuży przy wyjeździe na dwupasmówkę.
Carpe diem.
|
ZlotaPerla2 | Post #4 Ocena: 0 2024-01-03 20:40:44 (2 lata temu) |
JUż kot mruczy, hurczy, miołczy - wsio w pariadkie. Na Cypis więcej nie polecę
![]() Coś specjalnie dla Fugazi, on uwielbia moje buty 😎🤣🤣🤣 ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla2 03-01-2024 20:44 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2024-01-03 22:12:50 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Fetyszysta taki???
Fajne lapcie. W zyciu bym trampek na nogi nie zalozyl. |
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2024-01-03 22:22:39 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
No to powrot udany, wszyscy szczesliwi
![]() Pierwsza fota, to taka 'piekna' inaczej plaza? |
fugazi | Post #7 Ocena: 0 2024-01-03 23:24:25 (2 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
![]() ![]() Cytat: 2024-01-03 22:22:39, karjo1 napisał(a): Pierwsza fota, to taka 'piekna' inaczej plaza? Perła to wybiera same lokalizacje z kataklizmami. Jak nie wiatr i deszcz ją zaatakował to hiszpański prawie śnieg i zimno , na Mazurach nuda, teraz Zeus ![]() ![]() Ale zaraz zaraz gdzie ja mam te foty, trzeba będzie wkleić "lotniskowe sandałki c.d." ![]() Cytat: 2024-01-03 22:12:50, andyopole napisał(a): Fetyszysta taki??? Andy, taki zdrowy inaczej ![]() ![]() ![]() Andy myślisz że te błyszczaki potrafiłyby szarlotkę ugotować jak wspaniałe Nasze Panie, taką co znika z blachy w jeden dzień A jeszcze z lodami vaniliowymi, ummm ![]() Albo chociaż z jakimikolwiek lodami? Łe..., szans nie mają ![]() Najwięcej vitaminy mają polskie dziewczyny... ![]() Szwedki są wysokie zgrabne higieniczne zdrowe Ale ponoć dosyć chłodne bo polodowcowe Trzeba przyznać atrakcyjne zwłaszcza Szwedki młode Ale jakbyś czuł się w domu w którym wieje chłodem Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda to jest fakt dziewczęcy urok wdzięk i takt I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie Za jeden uśmiech oddałbym Chicago Paryż Krym Są Francuzki które ponoć słyną w świecie z mody Zdobią twarze w makijaże i pachnące wody Lecz jak czułbyś się nad ranem idąc do roboty Gdybyś nagle poczuł w nozdrzach zapach firmy Coty Albo zamiast pokowboić w dalekiej Syberii co Miałbyś całe swoje życie spędzić w perfumerii Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda to jest fakt dziewczęcy urok wdzięk i takt I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie Za jeden uśmiech oddałbym Chicago Paryż Krym Od Rosjanki chciałem buzi rzekła mi nie nada Bardzo miłe są Węgierki ale nie pogadasz Czeszka tylko mnie rozśmiesza chociaż lubię Czechów Gdybym wydał sie za Czeszkę umarłbym ze śmiechu Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda to jest fakt dziewczęcy urok wdzięk i takt I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie Za jeden uśmiech oddałbym Chicago Paryż Krym Niemki czyste oczywiste dobre są na żonę Miałbyś zawsze wysprzątane mieszkanie z balkonem Lecz jak czułbyś się w tym domu czystym oczywistym Gdyby w kuchni ktoś przy dziecku mówił po niemiecku Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda to jest fakt dziewczęcy urok wdzięk i takt I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie Za jeden uśmiech oddałbym Chicago Paryż Krym Są Japonki bardzo grzeczne ciche ciemnookie Wschodnie gejsze niedzisiejsze skośne niewysokie Może dałbym się Japonce nawet zauroczyć Ale jak tu takiej Chince spojrzeć prosto w oczy Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda to jest fakt dziewczęcy urok wdzięk i takt I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie Za jeden uśmiech oddałbym Chicago Paryż Krym [ Ostatnio edytowany przez: fugazi 03-01-2024 23:26 ] |
Maat17 | Post #8 Ocena: 0 2024-01-03 23:33:21 (2 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2024-01-03 22:12:50, andyopole napisał(a): W zyciu bym trampek na nogi nie zalozyl. …hiking shoes, takie wyższe do kostki. Gdzie po tych kamieniach w szmaciarach. Ja moje altberg zdzieram już druga pare. Przy moim chodzeniu, starczają na rok. ![]() |
ZlotaPerla2 | Post #9 Ocena: 0 2024-01-04 08:29:09 (2 lata temu) |
Maat, w życiu nie włożyłam bym takich butów na letnie przebiegi po kamieniach, górach, nogi by odpadły. 😎 A tak podeszwa odpadnie i spokój 😎 Ja mam treckimg - leciutkie cuesha czy cuś, ale bagażu nie było, jedne trampki na cały turnus, na sylwestra w nich byłam i w sukience pod koler 😎
Fugazi, to nie żadne krowie placki, gdzie tam krowę ujrzy lna cypisie?! 😎🤣🤣🤣 to żyzna zeusowa ziemia, że nam pozwolili wywieźć tyle tego to UK i owoce opuncji przemycone też, ale nie takie pospolite, z ogrodu botanicznego 😎 Badania naukowe potwierdziły doskonały skład chemiczny opuncji, niezwykle korzystny dla ludzkiego zdrowia. Owoc tego kaktusa ma mniej niż 50 kcal w 100 gramach, składa się w 90% z wody i zawiera: znaczne ilości witaminy C, witaminy E, wapnia, magnezu, tauryny, karotenoidów, błonnika pokarmowego, terpenów, aminokwasów i związków przeciwutleniających. Dlatego owoce opuncji mają zastosowanie przy leczeniu hemoroidów, cukrzycy, kaca niektórych nowotworów, astmy i marskości wątroby Preparaty na bazie opuncji obniżają poziom cholesterolu oraz wpływają pozytywnie na układ pokarmowy. ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Maat17 | Post #10 Ocena: 0 2024-01-04 08:48:59 (2 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Taa… marskość wątroby jest choroba nieuleczalna, kaktus nie pomoże.
|