Hipcia na żywo nie było tam niestety. Był fajny nosorożec A do drewnianego przyczepili się w Dakarze. Ze niby duży, ciężki i można nim zabić. Już widzę te nagłówki w gazetach: szalona pasażerka samolotu zaatakowała obsługę hipopotamem
Kurde te podróże to najgorszy fragment wakacji. Ale już dom. Radość psa bezcenna
Bo zupa była zasłona i masz babo hipopotama i łubu dubu 😂😂😂😂
Maat, sztuczny, bardzo dobra firma, wianki od £30 + a na ebay za £10 nowy 😊
Kocham ebay, Laptop ten kupiłam z Win 11 pro cena u producenta £1400 a ja niecałe £700 za nowy dałam- good deal 👍🏻
2023-12-19 04:42:22, kksiezniczka napisał(a): Kurde te podróże to najgorszy fragment wakacji.
Ale jaki człowiek wykształcony przez nie..
Niebo płacze c.d. Rano koty zaspały, nie budziły dzisiaj, więc i ja spóźniony. Ludzie na mnie na przystanku czekali 50 min. Jeżdżą ze mną na wieś. Praca na zewnątrz, cały dzień w deszczu, nie zazdroszczę.
I wydłużone godziny, żeby cel osiągnąć. Jeszcze tylko przetrwać do końca tygodnia i będę wolny jak sanki w maju
Perła, przydała by mi się taka osoba co to super deale znajduje. Moja szefowo-sekretarka zawsze najdrożej albo jakieś przypały
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Ja wiem czy wykształcony… 6 godzin w samolocie - przez okno widać tylko ciemność. Potem 3 godziny w aucie, nadal ciemno i deszcz i przed zaśnięciem śpiewanie piosenek nas ratowało
Jak mieszkałam krótki czas w akademiku Politechniki, to chcieliśmy z chłopakami zbudować teleporter w szafie, ale jakoś nie zdążyliśmy. Ach szkoda szkoda