Rich, ladne klimaty, z boku wiaty zbiornik z gazem, woda, tankownia do autka

Str 4682 z 5271 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2023-11-22 19:39:32 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
ZP, objawy nie musza sie pokrywac, na tym caly dowcip polega.
Rich, ladne klimaty, z boku wiaty zbiornik z gazem, woda, tankownia do autka ![]() |
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2023-11-23 04:38:33 (2 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Gaz, liczą na to, ze nikt nie rozjedzie przy parkowaniu. Staram się nie staranować daszku jak cofam. Kamera do parkowania jest bardzo dobrej jakości, ale Jeep pickup ma az 5m 60cm długości, ale i tak jest węższy i krotszy niz RAM, którego dostałam pierwotnie z wypożyczalni.
Carpe diem.
|
andyopole | Post #3 Ocena: 0 2023-11-23 05:21:08 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2023-11-22 19:39:32, karjo1 napisał(a): ZP, objawy nie musza sie pokrywac, na tym caly dowcip polega. Rich, ladne klimaty, z boku wiaty zbiornik z gazem, woda, tankownia do autka ![]() W USA nie ma aut na LPG. |
tesstickle | Post #4 Ocena: 0 2023-11-23 10:11:20 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Dają podwyżki, finansują kursy, proponują nawet mieszkania. A kierowców i tak brakuje
3.14rdolenie o szopenie. Mam znajomka który w Warszawie robi właśnie w tej firmie jako kierowca autobusu. Facet pięćdziesiątpare lat na karku - singiel, wynajmuje pokój przy rodzinie. Doświadczenia, wszystkie kategorie, bierze dodatkowe jazdy, zastępstwa a i tak ledwo wyrabia. Dlaczego?!? Za najmniejsze przewinienia (według kierownictwa) zabierają dodatki, obcinają premie, dokładają kary. Przykład - był wypadek, policja zablokowała ruch. Wszystkie samochody stoją bo nie ma innej możliwości. Jakaś baba zaczeła się na nie go wydzierać że stoi jak kołek i ona się spóźnie przez niego do pracy! I wiecie co, napisała skargę że przez pierdołe kierowce ona się spóźniła do pracy i teraz chce odszkodowania. A kierownictwo co? Zabieramy premie!!! A kierowca co? To się walcie na ryj, ide do innej roboty tam dają więcej. A kierownictwo - no dobra dobra, już niech pan się nie obraża tylko jedzie na miasto bo ludzi nie ma. I tak w koło macieju. A na koniec i tak znajdą sposób żeby coś uciąć. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Wembley75 | Post #5 Ocena: 0 2023-11-23 13:02:16 (2 lata temu) |
Z nami od: 26-12-2021 Skąd: Wembley |
No i co z tą pralką? stoi pod blokiem? czy zabrali do sklepu? [ Ostatnio edytowany przez: <i>ZlotaPerla2</i> 22-11-2023 11:32 ] Pralkę zabrali ze sobą...nie mogą zostawic pod blokiem ale kierowca zmienił dzień dostawy z wtorku na czwartek (dzis)...I dziś przyjechała z innymi ludźmi i ja wnieśli zamontowali i zabrali stara ....można można...jak się chce Ale z tego powodu to ta słynna firma dostała odemnie 2 gwiazdki zadowolenia...bo musialam robić sobie znow wolne... |
|
|
ZlotaPerla2 | Post #6 Ocena: 0 2023-11-23 13:08:45 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
W tych dostawach online są właśnie pytania, czy są chody itp. powinni to zrobić od pierwszej dostawy, a tak paliwo i czyjś czas dwa razy.
Tak jak i mnie złą zmywarkę przywieźli, teraz nie ma ludzi co dbają o szczegóły, wszystko na sztukę, na odp... Dlatego ja jestem tak ceniona w pracy, bo u mnie jest dopięte i ogarnięte i ludzie na właściwych miejscach jak potrzeba. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Wembley75 | Post #7 Ocena: 0 2023-11-23 17:18:31 (2 lata temu) |
Tylko ja poszlam do sklepu kupic ...zeby obejrzeć pralki ...I mówiłam sprzedawcy że mieszkam na 2 piętrze
.. Ale to mnie jeszcze dalej przekonuje ze anglicy to leniwi ludzie ... Jak chodze po ludziach to widzę...nawet zeby dzieci dorosłe nie potrafiły swojego łóżka pościelić to koszmar i zmienić pościeli Ja się pytam czemu ...a dzieci bo one są busy...a co widzę dzieciaki albo graja albo na telefonie siedzą...tylko pogratulować rodzicom |
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2023-11-23 18:38:59 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Wembley, to przeciez normalne, dzieciatka do wyzszych celow stworzone.
Dzis uslyszalam o 'schoolphobic' i jak trzeba specjalna troska otoczyc, bo sie mlodziez stresuje nadmiernie i nie radzi z emocjami... |
Wembley75 | Post #9 Ocena: 0 2023-11-24 07:33:16 (2 lata temu) |
To tylko pogratulować rodzicom że mają takie leniwe dzieci
Co za społeczeństwo następne rośnie Jedna rodzina Z synem wybierali high school prywatna dobrą...wybrali Oxford szkola z internatem ...zapłacili okolo £20 tys...za semestr Chlopak pojechał we wrześniu a 2 dni później szkola dzwoni do rodziców zeby go zabrali ze szkoly bo on tęskni za rodzicami bo on płacze ![]() ![]() I tak chlopak nie pojechał do szkoly ...a że szkola jest obowiązkowa to szkola po 10 dniach nie obecności zadzwoniła do socjalu ....Rodzice zaczęli szukac innej prywatnej szkoly ..I dopiero teraz w tym miesiącu chlopak poszedl do szkoly ..prawie 3 miesiące siedzial w domu ... [ Ostatnio edytowany przez: Wembley75 24-11-2023 07:51 ] |
kksiezniczka | Post #10 Ocena: 0 2023-11-24 12:06:58 (2 lata temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Home sweet home.
Wróciłyśmy ufff. I tylko raz się zgubiłyśmy po drodze. Mam nadzieje Gosia, ze córa wróci szczęśliwa i zadowolona ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|