2023-09-26 10:34:33, ZlotaPerla2 napisał(a):
Ja wiem że TO pomaga, a w kwestii koleżanek/ kolegów to niech sobie sami już radzą, no sorry.
Ale poważne rozmowy z młodymi już najwyższaa pora prowadzić. Odstawieni nagle od spódnicy, sami , daleko.. Na głębokiej wodzie łatwo być podatnym na wpływ innych, niekoniecznie zawsze dobrych.
A dzisiejsze dziewuchy to juz samo zło tego swiata...
Pamiętam jak kiedys sam się długo zbierałem do poważnej rozmowy z moimi chłopakami o piękniejszej płci i związanym z tym zagrożeniem. Myslałem że im sporo rozjasnie, będą trochę skrępowani, a tu dostałem wykład akademicki. Z pogadanki wyszedłem bogatszy o wiedzę z zakresu sexu młodzieżowego
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
2023-09-26 10:34:33, ZlotaPerla2 napisał(a):
Cena MOT od ubiegłego roku z 35f skoczyła na 45f

No katastrofa jakas!

Co powiesz na to.
Moja w zeszłym tygodniu zamówiła 12 cubic meters betonu. Na poniedziałek. Trzech facetów ryje fundamenty wypożyczoną koparką w pocie czoła już parę dni. Miało być gotowe do końca tygodnia, ale twardo, ale korzenie , ale rury...
Potem była sobota, wnuki, koleżanki, zakupy, kosmetyki... Nie było czasu odmówić/zmienić termin. W ogóle poszło w zapomnienie
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Wczoraj rano zajeżdżają na plac dwie lory. Na jednej pompa z rurami do tłoczenia do ogrodu, a druga to grucha z ponad 28 tonnes zamieszanego betonu.
Dół nie gotowy

Przyjechali, pojechali, zarobili.
A dziadek w plecy
![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif )