Str 3726 z 5279 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-07-16 09:13:50 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
trochę w Niemczech popadało, będzie dużo "Niemiec płakał jak sprzedawał" okazji motoryzacyjnych w Polsce
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2021-07-16 10:19:49 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Zalalo jedno z moich ulubionych miasteczek, ale hotel na gorce, wiec jemu sie nic nie stalo. Spacerowalo sie nad rzeka Ahr nie raz. Linie kolejowa tez musialo zalac, bo idzie zaraz obok rzeki. Widzialam zdjecie pociagu z innego miejsca, ktory utknal w wodzie.
Carpe diem.
|
Kanonier30 | Post #3 Ocena: 0 2021-07-16 11:30:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Chciałem powiedzieć, że ... dzień dzisiejszy jest ostatnim dniem istnienia konta „Kanonier 30” w serwisie Moja Wyspa. Sama nazwa już nieco się zdezaktualizowała, a sam twórca konta - a więc ja, Tomek - jest przekonany, że już jest czas na pożegnanie ze społecznością Forum.
Bez wielkich słów, bo nie ma co nadużywać cierpliwości losu. Z niektórymi z Was się zżyłem, ale to ułuda, bo znam nick i avatar. Nie wiem kto jest naprawdę po drugiej stronie. Podobnie, jak Wy. Nie jest to ukryte pochlebstwo serwisów, jak Facebook. Z jednej strony jest zdjęcie/zdjęcia czy nazwisko, ale Człowiek nadal jest nieznany. Chyba, że to krąg rzeczywistych znajomych, gdzie media są tylko dodatkiem. Inna sprawa. Dla mnie społeczność MW była surogatem prawdziwych znajomych, przyjaciół, bo żyję tak, jak wybrałem. Bez ludzi wokół. Dlatego, że poznałem Ich dogłębnie. Widziałem zachowania, które wydobywają się z ludzi wobec epilogu człowieczych historii. Myślę, że już nie mam w MW żadnej motywacji, ani celu pozostawania. Było mi bardzo miło z Wami rozmawiać poprzez pisanie postów, wymieniać poglądy czy też sprzeczać się, bo kłótni było więcej Jeżeli Kogokolwiek obraziłem, to kłaniam się o wybaczenie. Jeżeli Kogokolwiek zasmuciłem - również. Życzę wszystkim Forumowiczom radości z korzystania z Forum MW. Wierzę, że będzie się rozwijać. Tymczasem moja droga dobiegła końca. Pozdrawiam, Tomek. |
gosian | Post #4 Ocena: 0 2021-07-16 12:12:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Odpocznij od forum, ale nie usuwaj konta. Mimo niezbyt częstego udzielania się, Twoje wpisy uważam za bardzo wyważone i wartościowe. Przemyśl jeszcze raz swoją decyzję, bo kto będzie wrzucał zdjęcia Dzidzi?
Miło było cie poznać, nawet wirtualnie ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2021-07-16 12:38:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Mialam wyjechac o 12.00 na kamping, tak zeby dojechac okolo 15.00 na miejscu, wliczajac potencjalne korki po drodze.
Tymczasem gosc z pracy obudzil sie, zeby zrobic mu serwer i siedze i patrze jak sie kreci koleczko i powieksza korek na M25. Ja dojade na 17.00, to bedzie cud. Carpe diem.
|
|
|
Blamestorm | Post #6 Ocena: 0 2021-07-16 13:43:51 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Pa Tomek/kanonier.
Powodzenia w zyciu. 🙂 If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
jolantina | Post #7 Ocena: 0 2021-07-16 14:16:03 (4 lata temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Szkoda. Jeden z najwartościowszych forumowiczow. Może jeszcze jakaś reinkarnacja go przytarga...
Diabla oszukac nie grzech
|
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2021-07-16 17:09:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cytat: 2021-07-16 11:30:47, Kanonier30 napisał(a): Chciałem powiedzieć, że ... dzień dzisiejszy jest ostatnim dniem istnienia konta „Kanonier 30” w serwisie Moja Wyspa. Sama nazwa już nieco się zdezaktualizowała, a sam twórca konta - a więc ja, Tomek - jest przekonany, że już jest czas na pożegnanie ze społecznością Forum. Chcialam powiedziec, ze mimo wszystko mam nadzieje, ze uda sie pewne decyzje poukladac, przemyslec i bedziemy sie witac ponownie. Nawet jesli pod nowym nickiem, z nowymi wrazeniami i pomyslami. Z uporem maniaka, do zobaczenia ![]() |
Turefu | Post #9 Ocena: 0 2021-07-16 17:15:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Kanonier30, widze, ze już usunąłeś konto, ale może jeszcze je przeczytasz . Wróć pod innym nickiem. Mimo wszystko uważam Twoje wpisy za cenne, mimo, ze nie zawsze się zgadzaliśmy .
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-07-16 17:36:59 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Nie wiem co tobą kierowało i mam nadzieje że chodzi tylko o twoja wirtualna osobę. Nie poddawaj się, weź głęboki oddech i wracaj. Do usłyszenia
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|