2021-07-03 07:30:28, Wembley27 napisał(a): Moj zawsze dostawał tez wczesniej
Ale przedtem nie było dla nas problemu
Bo zawsze ma 100% frekwencji...
Ale właśnie teraz tez nam zależy
I bo jak szkole kończą 20 lipca
A mlody ma dentyste 13 lipca
Będę musiał go zwolnić tylko 1 lekcji końcowej
Nie jest zadowolony bo nawet pytal się czy mozna zrezygnować z dentysty bo on chce mieć 100 % ...
...a tak sie zapytam z ciekawosci po co ????
Nawet jak go wezmiesz na caly dzien to nietraci tych 100 % no chyba ze to elitarna szkola . Dzieciaki koncza szkole 16 lipca . Mozesz zadzwonic lub wyslac emaila do szkoly i zapytac sie o raport . Moja juz przestala przynosc homework , maja juz po egzaminach luz .
U nas dopiero się zaczęły testy
Homework caly czas ma
Pytasz się po mu 100% frekwencji...
Bo nigdy nie opuszczał szkoly nie miał takiej potrzeby
Bo to go motywuje
A dlaczego ja codziennie chodze do pracy Chyba tez musze troszkę odpuścić
ze tak powiem lece ostro na mopie i nagle kilka metrow od flata slysze takie jakby sprezyny w akcji
ale sobie myle nieeee nie mozliwe nie w takim tempie! ktos raczej pociska na jakims nienaoliwionym rowerku stacjonarnym steperze czy cos
a tu za chwile takie jeczenie na pol korytarza : )) smieszne to bylo
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Nie wiem dlaczego mi podwojnie posty wskakuja. Moze, jak mam dwa razy otwarte MW?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2021-07-03 07:30:28, Wembley27 napisał(a): Moj zawsze dostawał tez wczesniej
Ale przedtem nie było dla nas problemu
Bo zawsze ma 100% frekwencji...
Ale właśnie teraz tez nam zależy
I bo jak szkole kończą 20 lipca
A mlody ma dentyste 13 lipca
Będę musiał go zwolnić tylko 1 lekcji końcowej
Nie jest zadowolony bo nawet pytal się czy mozna zrezygnować z dentysty bo on chce mieć 100 % ...
...a tak sie zapytam z ciekawosci po co ????
Nawet jak go wezmiesz na caly dzien to nietraci tych 100 % no chyba ze to elitarna szkola . Dzieciaki koncza szkole 16 lipca . Mozesz zadzwonic lub wyslac emaila do szkoly i zapytac sie o raport . Moja juz przestala przynosc homework , maja juz po egzaminach luz .
U nas dopiero się zaczęły testy
Homework caly czas ma
Pytasz się po mu 100% frekwencji...
Bo nigdy nie opuszczał szkoly nie miał takiej potrzeby
Bo to go motywuje
A dlaczego ja codziennie chodze do pracy Chyba tez musze troszkę odpuścić
Sorki ze odebralas ze Cie atakuje
Ogolnie mlodzez nieprzywiazuje uwagi na takie cos . Przerobilam z synem od Y0 do Y13 ,niespotkalam sie aby ktos mial jakis z tym problem ,zeby ktos "pilnowal"tych 100% . Dlatego jestem zdziwiona ze Twoj syn chce miec 100% . Na ogol to szkola robi wszystko aby miec wszystkich uczniow w szkole , wtedy maja doplate i powyzszony standard szkoly . Nawet przy covidzie to malo kto ma 100% . Przez ostatnie tyg. to bylo co rusz jakies dziecko na kwarantannie.
ze reklama telewizyjna wchodzi na wyższy poziom, w zależności od telewizji widać rożne reklamy na bandach
Triangulacja pozycji wszystkich kamer z modelem boiska pozwala w każdej chwili wyświetlać pod odpowiednim kątem i ścięciem reklamę, a wszystkie obiekty (piłkarze) są rozpoznawani widzeniem maszynowym by byli na "pierwszym" planie.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Ogolnie mlodzez nieprzywiazuje uwagi na takie cos . Przerobilam z synem od Y0 do Y13 ,niespotkalam sie aby ktos mial jakis z tym problem ,zeby ktos "pilnowal"tych 100% . Dlatego jestem zdziwiona ze Twoj syn chce miec 100% . Na ogol to szkola robi wszystko aby miec wszystkich uczniow w szkole , wtedy maja doplate i powyzszony standard szkoly . Nawet przy covidzie to malo kto ma 100% . Przez ostatnie tyg. to bylo co rusz jakies dziecko na kwarantannie.
To szkola ma szczęście mając takiego ucznia
Ja nigdy nie musiałam go zwalniać wcześniej tez nigdy nie chorował jakoś tak samo zawsze wychodziło 100%