A namiot zostawilam otwarty, bo byla ladna noc, dopoki nie zaczelo padac nad ranem. Patent z zewnatrznym daszkiem sprawdzil sie. Wiecej bedzie w temacie o namiotowaniu.
Str 3699 z 5277 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2021-06-28 13:02:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
A Wam to tylko orgie w glowie
![]() A namiot zostawilam otwarty, bo byla ladna noc, dopoki nie zaczelo padac nad ranem. Patent z zewnatrznym daszkiem sprawdzil sie. Wiecej bedzie w temacie o namiotowaniu. Carpe diem.
|
tesstickle | Post #2 Ocena: 0 2021-06-28 13:29:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-06-28 13:02:29, Richmond napisał(a): A Wam to tylko orgie w glowie ![]() Czyli wszyscy zdrowi ![]() ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2021-06-28 14:55:45 (4 lata temu) |
Na pewny portalu postawiłem ogłoszenie.Post został przez moderatora odrzucony ponieważ gdyż .... nie napisałem że wszystko odbędzie się z zachowaniem zasad bezpieczeństwa wymaganych przy Covid 19
Tiaaa ![]() Wystarczyło dopisać "zachowanie dystansu" i wszysko legitne ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-06-28 16:29:49 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
rozumiem ze to było ogłoszenie towarzyskie i ciężko ci zagwarantować zachowanie zasad
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2021-06-28 16:51:58 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-28 16:29:49, sqlserver napisał(a): rozumiem ze to było ogłoszenie towarzyskie i ciężko ci zagwarantować zachowanie zasad ![]() ![]() ps. Chciałe jeszcze się pochwalić że w końcu udało mi się zmienić telefon, na nowy. Ostatnie 3 lata trwały poszukiwania odpowiedniego modelu w odpowiedniej cenie. Bo niestety ograniczyłem się do jednej marki a cena ma znaczenie bo nie miałem(i nadal nie mam) zamiaru wydawać fortuny na urządzenie które nie jest mi niezbędne. Brawo Ja ![]() ![]() edit: Przy obiedzie byłem tak nierozsądny ze pokusiłem się o komentarz ![]() Ja nie rozumiem, jak można robić tak genialne potrawy i ich nie jeść!?! ![]() Jako riposte dostałem- "Stolarz robi ładne trumny, a w nich się nie wyleguje" ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 28-06-2021 17:00 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-06-28 17:21:14 (4 lata temu) |
Dziś jeździłem audi bez lusterek, wygląd z zewnątrz conajmniej dziwny, jak dom bez komina. W środku fajnie się patrzy ale trzeba się przyzwyczaić
|
tesstickle | Post #7 Ocena: 0 2021-06-28 17:24:29 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-28 17:21:14, sqlserver napisał(a): Dziś jeździłem audi bez lusterek, wygląd z zewnątrz conajmniej dziwny, jak dom bez komina. W środku fajnie się patrzy ale trzeba się przyzwyczaić Ale to idzie naprawić ![]() ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-06-28 18:07:13 (4 lata temu) |
nawet o tym pomyślałem ze jakby zaparkował w Polsce na osiedlu to rano mogło by tak być
|
Wembley27 | Post #9 Ocena: 0 2021-06-28 18:08:29 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-06-28 16:51:58, tesstickle napisał(a): Cytat: 2021-06-28 16:29:49, sqlserver napisał(a): rozumiem ze to było ogłoszenie towarzyskie i ciężko ci zagwarantować zachowanie zasad ![]() ![]() ps. Chciałe jeszcze się pochwalić że w końcu udało mi się zmienić telefon, na nowy. Ostatnie 3 lata trwały poszukiwania odpowiedniego modelu w odpowiedniej cenie. Bo niestety ograniczyłem się do jednej marki a cena ma znaczenie bo nie miałem(i nadal nie mam) zamiaru wydawać fortuny na urządzenie które nie jest mi niezbędne. Brawo Ja ![]() ![]() edit: Przy obiedzie byłem tak nierozsądny ze pokusiłem się o komentarz ![]() Ja nie rozumiem, jak można robić tak genialne potrawy i ich nie jeść!?! ![]() Jako riposte dostałem- "Stolarz robi ładne trumny, a w nich się nie wyleguje" ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>tesstickle</i> 28-06-2021 17:00 ] Z tym telefonem to zaszalałeś ![]() ![]() |
tesstickle | Post #10 Ocena: 0 2021-06-28 18:17:18 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-28 18:08:29, Wembley27 napisał(a): Cytat: 2021-06-28 16:51:58, tesstickle napisał(a): Cytat: 2021-06-28 16:29:49, sqlserver napisał(a): rozumiem ze to było ogłoszenie towarzyskie i ciężko ci zagwarantować zachowanie zasad ![]() ![]() ps. Chciałe jeszcze się pochwalić że w końcu udało mi się zmienić telefon, na nowy. Ostatnie 3 lata trwały poszukiwania odpowiedniego modelu w odpowiedniej cenie. Bo niestety ograniczyłem się do jednej marki a cena ma znaczenie bo nie miałem(i nadal nie mam) zamiaru wydawać fortuny na urządzenie które nie jest mi niezbędne. Brawo Ja ![]() ![]() edit: Przy obiedzie byłem tak nierozsądny ze pokusiłem się o komentarz ![]() Ja nie rozumiem, jak można robić tak genialne potrawy i ich nie jeść!?! ![]() Jako riposte dostałem- "Stolarz robi ładne trumny, a w nich się nie wyleguje" ![]() Z tym telefonem to zaszalałeś ![]() ![]() Moja Mniejszapołowa i tak dopiero po miesiącu uzna że zmieniłem. Chociaż przecietnie wystarczały mi kilka dni góra tydzień - żeby odesłać. Ten mam 24h i jeszcze na niego nie pluje, choć na początku nie byłem zachwycony. Poprzedni telefon był/jest model 2015 Niestety nawet wymiana baterii nie pomogła wiele, ale gdyby nie to to pewnie nadal i jeszcze długo bym na nim jechał. Jakością nie ustępuje wielu dzisiejszym telefonom, a pod niektórymi aspektami nawet przewyższa. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 28-06-2021 19:20 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|