MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3693 z 5277 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3692 | 3693 | 3694 ... 5275 | 5276 | 5277 ] - Skocz do strony

Str 3693 z 5277

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-06-24 07:58:14 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Przeczytawszy trochę komentarzy nie rozumiem krytyki kierowanej do sqlserver i "modowi nie przystoi". Otóż fajnie, że mimo funkcji chłop się nie zmienił i pisze tak jak przed awansem. Czasem nasze opinie się też rozjeżdżają ale nie widzę nic złego w dosadnych czy krytykujących postach.

Mieliśmy na forum różnych modów, kobiety są z reguły bardziej powściągliwe czy "delikatniejsze" w osądach czy swojej opinii. Nawet Ada zupełnie słusznie w większości stawiała do pionu "element reakcyjny", czasami też reagowała lub nie zbyt pochopnie gdy tylko opinie się nie zgadzały. Nic ma sie to do niektórych byłych już modów płeci męskiej, którzy nie tylko łamali regulamin osobistymi wycieczkami ale słali na priv. takie obelgi, że czasami myślałem iż to 12-latek w buncie dojrzewania daje sobie upust.

Więc śpieszmy sie akceptować opinie moderatorów bo te czasem szybko staja sie zbyt poprawne lollollol. I nie jest to żadna laurka tylko osobiste spostrzeżenia.

I do dzisiaj budzi mój uśmiech nazwanie Effki "lewaczką", wiele już tu widziałem ale to było zbyt grube. 😅😂

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 24-06-2021 08:00 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tesstickle

Post #2 Ocena: 0

2021-06-24 08:49:32 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

W reklamie tv PZU chwali się że zakupiło dla szpitali sprzęt o wartości AŻ! 6 milionów złotych.
Tak z ciekawości chciałem sprawdzić ile zarabia prezes pzu.

Znalazłem takie coś.

Ranking zarobków prezesów spółek Skarbu Państwa. Oto 10 najlepiej opłacanych menadżerów

No to faktycznie poszaleli.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2021-06-24 08:57:12 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Lepiej byloby to porownac do zyskow rocznych PZU, wtedy byloby wiadomo jaki procent podarowali.

Pensja prezesa to tylko koszt i on sam nie robi darowizny. Poza tym, pewnie czesc zarobkow jest w akcjach.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2021-06-24 09:07:11 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-06-24 07:58:14, Jurny_Jurek napisał(a):
"modowi nie przystoi".

Niestety ta funkcja trochę zobowiązuje. Nie ma nic złego w wyrażaniu swoich nawet i kontrowersyjnych poglądów, ale ważne, żeby obywało sie przy tym bez obrażania drugiej strony.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2021-06-24 18:24:05 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Niewiem o co chodzi z lewaczka, ale ogolnie Efka od poczatku pobytu na forum jest tolerancyjna i wyrozumiala w wielu socjo political kwestiach, plus z reguly wszelkie dusze artystyczne to raczej wlasnie do lewej strony pasuja, wiec w sumie az dziw ze dopiero teraz ja od lewakow tu wyzywaja.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #6 Ocena: 0

2021-06-24 20:50:56 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

Chciałem Powiedzieć, ze :Przed chwila wygralem w szachy😜 Szachisci zobaczcie ustawienie. Moje czarne. Zagralem po chyba 20 latach 😃Kolega filipinczyk kosil mnie raz za razem, tracilem figure za figura:wieze, hetmana.. zero obrony mi zostalo, co chwile szach, ale zrobilem sobie droge do Krola i szach mat. Wygralem 😜😃😁Rozbawilo mnie to, ze to wygralem. Mina kolegi, bezcenna 😜😃
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 24-06-2021 20:56 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2021-06-24 21:06:55 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

No to gratulacje.

Tymczasem przypomnial mi sie temat sprzed lat 11- tu chyba, autorstwa Webmastera. I probowalam go znalezc. Bo smieszny byl. Taki clip z tuba, improwizacja przeniesienie "dyskusji" z for internetowych na plaszczyzne team/ business meetingu. To znaczy jakby taka "dyskusja" wygladala w realu. Clip byl niesamowicie smieszny, ale nie udalo mi sie go znalezc. Wlasciwie to nie wiem, czy autorem byl Webmaster czy Fusiee, bo on tez mial takie zabawne posty.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #8 Ocena: 0

2021-06-24 21:09:50 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Cytat:

2021-06-24 20:50:56, AbacusII napisał(a):
Chciałem Powiedzieć, ze :Przed chwila wygralem w szachy😜 Szachisci zobaczcie ustawienie. Moje czarne. Zagralem po chyba 20 latach 😃Kolega filipinczyk kosil mnie raz za razem, tracilem figure za figura:wieze, hetmana.. zero obrony mi zostalo, co chwile szach, ale zrobilem sobie droge do Krola i szach mat. Wygralem 😜😃😁Rozbawilo mnie to, ze to wygralem. Mina kolegi, bezcenna 😜😃
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: <i>AbacusII</i> 24-06-2021 20:56 ]

:-]:-]
Myslalam ze wygrałeś 20 milionów w totka

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-06-24 21:18:43 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-06-24 20:50:56, AbacusII napisał(a):
Obrazek

to podaj chociaż 5-6 ruchów w tył bo te ustawienie jest tak nierealne, że aż niemożliwe

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 24-06-2021 21:19 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #10 Ocena: 0

2021-06-24 21:19:07 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Burning Man czyli najdziwniejszy festiwal na tej planecie.

Marzenie życia.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Strona 3693 z 5277 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3692 | 3693 | 3694 ... 5275 | 5276 | 5277 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,