Str 3692 z 5277 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2021-06-22 23:44:59 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ciekawe czy ci co chodza z teczowymi plakietkami i udaja homoseksualna orientacje dostaja jakies bonusy za to
bo kto by chcial to nosic w pracy no na cholere? jest to zenujace bo zyjemy w kraju gdzie malzenstwa homoseksualistow sa legalne wiec po co tak na chama promowac to gdzie tylko popadnie... efekt jak zwykle przeciwny do zamierzonego celu : ) |
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2021-06-22 23:57:56 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2021-06-22 15:41:21, AbacusII napisał(a): dlaczego ludzie na MW nie pokazuja jak wyglądają? Moze znacie sie lata, ale nie macie pojecia jak wygladacie? Pewnie czesc ma się na fb. Nie wszyscy, raczej niektórzy. FB to fb, tam się ma znajomych i masz opcje kto może widzieć Twoje prywatne zdjęcia, a kto nie. A propos Twojego zdjęcia dodanego tutaj... wiesz, że masz sobowtóra? Nie miej do mnie żalu, ale tak się może skończyć publiczne wrzucanie swojego wizerunku ![]() Czerepach, Ranczo, wszystkie sezony ![]() ![]() ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2021-06-22 23:59:06 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Zaczęłam z ciekawości liczyć ile osób z forum w realu spotkałam i po 5 minutach mi wyszło ze 20 tak na dzień dobry. Ciekawe kto mi się jeszcze przypomni.
Wembley dawaj kiedyś na kawę. Połazimy przy okazji po krzakach ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
AbacusII | Post #4 Ocena: 0 2021-06-23 00:10:54 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-22 20:26:00, galadriel napisał(a): @aba, bo to nie dziala tak, ze wpadasz gdzies i jestes "przyjacielem" wszystkich. Uzytkownicy for maja rozne doswiadczenia zyciowe, rozne charaktery, rozny stopien wyksztalcenia czy zainteresowania, naleza do innych grup spolecznych, zawodowych i maja diametralnie rozne poglady na religie, polityke czy problemy spoleczne. Niekoniecznie beda sie przyjaznic, czy "pasowac" tylko dlatego, ze wszyscy razem znajduja sie w Angli i przez przypadek na tym forum. To tak jakby oczekiwac od prokuratora zeby sie kolegowal z jakims drobnym zlodziejaszkiem na tylko na podstawie tego, ze oboje sa np.Polakami. Nie zrozumieliscie moich zalozen ![]() Ale zaczne od konca od tego prokuratora i złodzieja ,ktorzy sa Polakami ![]() W Polsce przez kilknascie lat bylem sedzia sportów motorowych, głównie na Torze Poznan, na pewno widzieliscie na formule 1 , gosci na wirazu z flagami, albo scigajacych bolid z gasnica ![]() ![]() Mozna sie spotykac? mozna spedzic czas razem będąc tak różnym ![]() TO ja nierozumiem dlaczego tworzycie zamkniete grupy nie jestecie ciekawi innych ludzi ?, moga cos wniesc , czyms ubogacic srodowisko tak sterylne. Jak juz zauwazyliscie nie raz, nie naleze do osob, ktor sie lubi na star , bo jestem swoiście trudnym facetem i wiecie co wpłynęło na moja izolacj od ludzi ? Niechęć bez uzasadnienie , niechęć , którą emanuja ludzie w grupach do nowych osob.Jakby obawiali sie ze stracą swoj dorobek towarzyski, ktos zajmie ich miejsce w stadzie ! Uwazam ze duzo sie traci ograniczajc kontak tylko do virtulnej znajomosci . Nie raz ktos poznany z virtuala w realu okazywał sie innym czlowiekiekm, zazwyczaj fajnym. Ile osob, ktore z forum poznaliście blizej , uwazacie ,ze nie bylo warto ? To nie tak, ze chce tu znależc przyjaciól lub znajomych .Ale przy tak duzej grupei jak tu ludzi, wspolny wypad na ryby , pod namioty , lot motocyklami w nieznane , spacer po Londynie sladami znanych pubow ![]() ![]() i reszta nie majaca swej grupy , czesc by przyprowadziła swoich znajomhych , partenrow, ktos by przyszedl z psem,a ktos z kotem na glowie, dla mnie takie spotkania , w ktorych nie raz uczestniczyłem sa nauralne , bez barier i fajnie je zawsze wspominałem , bez wzgledu na to czy poszly na spacer dwie osoby czy piętnaście . |
AbacusII | Post #5 Ocena: 0 2021-06-23 00:12:56 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-22 23:57:56, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2021-06-22 15:41:21, AbacusII napisał(a): dlaczego ludzie na MW nie pokazuja jak wyglądają? Moze znacie sie lata, ale nie macie pojecia jak wygladacie? Pewnie czesc ma się na fb. Nie wszyscy, raczej niektórzy. FB to fb, tam się ma znajomych i masz opcje kto może widzieć Twoje prywatne zdjęcia, a kto nie. A propos Twojego zdjęcia dodanego tutaj... wiesz, że masz sobowtóra? Nie miej do mnie żalu, ale tak się może skończyć publiczne wrzucanie swojego wizerunku ![]() Czerepach, Ranczo, wszystkie sezony ![]() ![]() ![]() to prawda to moje jedno z najgorszych zdjęć , ale w sumie ej lubie bo to byl fjany czas, a brzydota bywa piękna , fajne porównanie SweetLiar ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat: 2021-06-22 23:59:06, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Zaczęłam z ciekawości liczyć ile osób z forum w realu spotkałam i po 5 minutach mi wyszło ze 20 tak na dzień dobry. Ciekawe kto mi się jeszcze przypomni. Wembley dawaj kiedyś na kawę. Połazimy przy okazji po krzakach ![]() O prosze , to ja ci zazdroszcze bo ja bym chcial was poznac , tyle przeciez jest tego tu gadania , fajnych ludzi, czasem ktos jest wkur...ale to zyciowe ![]() ![]() ![]() i sweet , żalu ? pośmiertnie chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Sweet ,ide spac z bananem od ucha do ucha ,a właściwie z Czerepachame,bo go nie pozbędę sie do rana ![]() [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 23-06-2021 00:27 ] |
|
|
SweetLiar | Post #6 Ocena: 0 2021-06-23 00:42:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2021-06-23 00:12:56, AbacusII napisał(a): Dzięki Sweet ,ide spac z bananem od ucha do ucha ,a właściwie z Czerepachame,bo go nie pozbędę sie do rana ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>AbacusII</i> 23-06-2021 00:27 ] I o to chodzi 👍 Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
ZlotaPerla1 | Post #7 Ocena: 0 2021-06-23 08:11:27 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
... że dwa razy sprawdzałam, co to za wątek
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Wembley27 | Post #8 Ocena: 0 2021-06-23 09:21:22 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Abacusll
To kiedy idziemy na tą kawę? |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2021-06-23 10:12:44 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
omg czuje sie jak jajko na pateli ale smali
przerwa najpiekniejszy moment w pracy pod warunkiem ze jest ladna pogoda pol godzinki zycia dla etatowego niewolnika |
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-06-23 13:12:59 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Rosyjskie samoloty straży granicznej ostrzelały ostrzegawczo brytyjski okręt HMS Defender by powstrzymać naruszenie rosyjskiej granicy państwowej
Wcześniej, o godz. 12:06 i 12:08 czasu rosyjskiego, w kierunku brytyjskiego okrętu strzały ostrzegawcze oddał rosyjski okręt wojsk ochrony pogranicza HMS Defender to niszczyciel Typ 45 należący do brytyjskiej grupy uderzeniowej lotniskowców. Według strony internetowej Royal Navy wykonuje misje na Morzu Czarnym źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|