Str 3691 z 5277 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2021-06-22 15:47:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Nie kazdy jest milosnikiem wywieszania swojej twarzy w internecie.
Carpe diem.
|
AbacusII | Post #2 Ocena: 0 2021-06-22 19:01:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-22 15:47:00, Richmond napisał(a): Nie kazdy jest milosnikiem wywieszania swojej twarzy w internecie. Ja to traktuje na luzie. Co dzien mnie "oglądają" inni,I nie wazne czy sie komus podobam, nie podobam i tak samo patrze na kazda osobę . Ja swoja facjate i reszte podzespolow, lubię 😁 Znaczenie jednak ma dla mnie kontak z rzeczywistym zdjeciem w profilu ze wzgledu na wiarygodnosc tej osoby(na linkelink, nieautentyczna fotka to wylot) .Poza tym twoje zdjęcie profilowe może Cię promować dokładnie na takiej samej zasadzie, jak logo promuje firmę, to znak rozpoznawczy.Tu na MW mysle, ze jesli ktos przeglada profile to zatrzyma się na tych z realną fotką. Ja przynajmniej zawsze zwracam uwage na takie osoby, bo uwazam, ze rozpoznawalnosc w realu nie jest dla nich problemem.Mimo tego,ze mialem i bede mial rozne wirtualne wcielenia w sensie nicka, ktore kojarza się gorzej lub lepiej, zawsze bede przyznawal sie do mojej twarzy, bo nie jestem poprawianymi wersjami siebie na potrzeby pobytu na tej czy innej platformie wirtualnej. Jestem jedną najlepszą wersja siebie z wadami i zaletami i nie bede mial problemu, gdy mi ktos powie czy w necie, czy na ulicy:twoja twarz brzmi znajomo 😁 |
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2021-06-22 19:51:25 (4 lata temu) |
Nie jestem produktem, zeby sie promować. A moim znakiem rozpoznawczym na tym forum jest avatar. Kiedys zmieniłam i był krzyk, ze nie poznają mnie.
Carpe diem.
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2021-06-22 20:26:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Tak, uzytkownicy mieli obiekcje a wrecz protetowali jak Rich zmienila awatara, i to na jakies jezioro czy cos:D
@aba, bo to nie dziala tak, ze wpadasz gdzies i jestes "przyjacielem" wszystkich. Uzytkownicy for maja rozne doswiadczenia zyciowe, rozne charaktery, rozny stopien wyksztalcenia czy zainteresowania, naleza do innych grup spolecznych, zawodowych i maja diametralnie rozne poglady na religie, polityke czy problemy spoleczne. Niekoniecznie beda sie przyjaznic, czy "pasowac" tylko dlatego, ze wszyscy razem znajduja sie w Angli i przez przypadek na tym forum. To tak jakby oczekiwac od prokuratora zeby sie kolegowal z jakims drobnym zlodziejaszkiem na tylko na podstawie tego, ze oboje sa np.Polakami. W naturalny sposob beda sie tworzyc grupy znajomych, ktorzy lubia w swoim towarzystwie przebywac, spedzac, czas, rozmawiac itd. Kiedys wrzuciles do jednego worka kompletnie roznych uzytkownikow dziwiac sie, ze nie tryskaja ochota by razem wspolnie spedzic czas gdzies tam na jakis wyjazdach. Ludzie, ktorzy ewidentnie do sibeie nie pasuja, nigdy sie na ta wycieczke razem nie wybiora, bo po porstu nie maja po drodze. Stad tworza sie grupy ludzi sobie podobnych, o podobnych upodobaniach chocby spedzania wspolnie czasu. Jedni pojada na lono natury z aparatem, inni chlac, a jeszcze inni sie umowia do teatru czy opery. Kto jest w jakiej grupie sam sie domysl ![]() Tak samo jest z fotkami. Ludzie z ktorymi jest nam bardziej po drodze niz dalej zdazyli sie poznac, sa na fejsbukach, instagramach i znaja sie z realu tez. Na forum, na ktorym mozesz byc zjechany za to ze jestes za gruby, za chudy, za niski, za wysoki, rudy, w okularach, czarny, oliwkowy, stary, biedniejszy, mniej sprawny czy w jakimkolwiek innym sensie odmienny to sie nie dziwi ze ludzie wola sie fotkami nie wyswietlac. Mozesz tez za dobrze wygladac, wtedy tez znajda sie tacy ktorym to przeszkadza i narobia krzyku a nawet zdjecia usuna. Tak to mniej wiecej z fotkami sprawy sie maja. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2021-06-22 20:37:48 (4 lata temu) |
Byłaś blisko z tym avatarem, był niebieski
![]() Dodam, ze osobiście, to chyba znam 2-3 osoby z forum. Byłam kiedyś na paru spotkaniach, ale wydaje mi się, ze większość z tych osób juz tu nie pisze. Carpe diem.
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-06-22 20:40:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Bosche, nie rob nam wiecej takich numerow Rich; )
Ja tez poznalam pare osob z forum, ale to wieki temu bylo, juz sie posuwali czy ogolnie wyniesli do swiata niezalogowanych. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 22-06-2021 20:42 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2021-06-22 21:17:43 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
"Nie ma dla mnie znaczenia jego sexualnosc czy płeć."
szkoda ze "oni" maja inaczej i cala szkola oklejona symbolem seksualnosci idiotyczne naprawde wszedzie wisza teraz te teczowe flagi zenujace to jest bo przeciez szpital to miejsce do manifestowania swojej orientacji seksualnej albo szkola czy policja zidiocenie sie rozprzestrzenia w zastraszsjacym tempie : ) |
ksosksos | Post #8 Ocena: 0 2021-06-22 22:03:36 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-06-22 20:37:48, Richmond napisał(a): Byłaś blisko z tym avatarem, był niebieski ![]() Dodam, ze osobiście, to chyba znam 2-3 osoby z forum. Byłam kiedyś na paru spotkaniach, ale wydaje mi się, ze większość z tych osób juz tu nie pisze. Ja tam bym sie z checia napil kawy / piwka z Richmond. Tymbardziej ze czesto jestem / przejezdzam przez Londyn w drodze do klientow. Chyba ze 3 razy przeczytalem jej bloga. ![]() |
Wembley27 | Post #9 Ocena: 0 2021-06-22 22:21:19 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja z Ewką
Ciasta bym zjadła... |
Richmond | Post #10 Ocena: 0 2021-06-22 22:39:56 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-22 21:17:43, cris82 napisał(a): idiotyczne naprawde wszedzie wisza teraz te teczowe flagi zenujace to jest bo przeciez szpital to miejsce do manifestowania swojej orientacji seksualnej albo szkola czy policja zidiocenie sie rozprzestrzenia w zastraszsjacym tempie : ) Ciesz się, ze nie pracujesz w sektorze publicznym. Tam jest dopiero indoktrynacja. Szkolenia, które trzeba odbyć na start pracy, itp. Carpe diem.
|