...a ten Anadin , to mam nadzieje, ze bez cofeiny..... bo spac nie bedziesz.
ups doczytalam, ze to fancy name for ibuprofen. Perla, Ty czytasz ulotki? Za duzo tez nie dobrze powoduje krwawienia w zoladku, dlatego nigdy na pusty zoladek, przynajmniej ze szklanka mleka czy cos.
28 maja pod środą wielkopolską miał miejsce wypadek samochodowy.
Wypadek jak wypadek.
Ale mnie zagieło to co powiedzieli.
Jak widzimy całość została zarejestrowana przez wideorejestrator samochodu jadącego w tym samym kierunku.Ale i tak musi wszystko zobaczyć specjalista żeby ZREKONSTRUOWAĆ co tu się wydarzyło
To tak gdyby ktoś pytał czemu cena ubezpieczeń samochodowych idą w górę. Przecież pan "specjalista" za darmo filmiku na YT nie będzie ogladał.
Bonus:
1-Samochód kupiony rok wcześniej, nie został przerejstrowany,
2-nie miał badań technicznych
3-oraz brak ubezpieczenia.
4-Kierowca NIGDY nie miał prawa jazdy
5-kierowca był nawalony
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Specjalista jest potrzebny gdyby się okazało ze kierowca jest redaktorem w gazecie albo komentatorem sportowym
Jak popatrzysz na przypadek Najsztuba to twoje punkty bonusowe nie maja związku z sytuacją
A tak na serio to biegły jest potrzebny żeby ustalić co się stało czy kierowca stracił panowanie czy układ kierowniczy przestał działać czy może trzeci samochód uderzył w niego w czasie manewru, tu widać tylko kawałek zdarzenia
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Na TVN leci własnie film, który oglądam z taką samą przyjemnością juz którys raz.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Wypadki chodzą po ludziach ale mam wrażenie ze w Polsce dachy fruwały by jak latawce gdyby tam były takie wiatry jak tu szczególnie w okolicach listopada grudnia
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
2021-05-29 19:48:51, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Na TVN leci własnie film, który oglądam z taką samą przyjemnością juz którys raz.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Przeciążyłam wczoraj stopę podczas łażenia i kuśtykam. Pospałam az do 8. WOW.
Łażenie mimo kuśtykania się udało
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
... że wczoraj zalałam się łzami ... ktoś puka, otwieram, a tam wielki bukiet kwiatów przysłany prosto z kwiaciarni - kochane ludki z pracy wysłały z życzeniami powrotu do zdrowia.