2021-05-25 21:07:27, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Na TVN leci właśnie Gran Torino. Lubię tego marudnego gościa i z przyjemnością po raz kolejny oglądam.
A jak tam u nich z reklamami? Dawno nie oglądałam żadnego filmu na kanałach, które robią przerywniki reklamami, a nieraz leci coś fajnego. Tylko mnie te reklamy skutecznie zniechęcają.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
"China's economy grew a record 18.3% in the first quarter of 2021 compared to the same quarter last year. It's the biggest jump in gross domestic product (GDP) since China started keeping quarterly records in 1992."
2021-05-26 08:04:42, Turefu napisał(a): Jesli w zeszlym roku byli w lockdownie, to chyba naturalne, ze teraz wzrost bedzie duzy?
Jaki lockdown? a kto jest producentem bilardów masek i testów
... że dzień matki, życzę jej, żeby przeżyła operację, ale śniło mi się, że okulary połamałam i wszystkie zęby mi powypadały, bo chciałam koniecznie pogryźć okropnie twardego cukierka
... i że sprężyna mi strzeliła w aucie ... ale to szczegół ...
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Opinia moderatora: Post edytowany z obrazka z golizną. Konefka
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2021-05-25 19:15:23, Wembley27 napisał(a): Jesteśmy w akademi piłkarskiej....zaczynają się małe kroczki do profesjonalnego grania w pilke nożna
Brawo
Dzięki wielkie......wiem już ze trzeba wiele poświęcić czasu na granie ale jak ma się passje to trzeba to realizować
Dopracować prace i wyjazdy
Tak jak wczoraj
Syn przyszedł o 16 do domu ze szkoly a już 16.30 jechaliśmy na trening wróciliśmy o 22 .