2021-05-18 11:07:51, Wembley27 napisał(a): Chciał ci moze zaproponować sprzedaż bo może pomyślał że kupisz od niego samochód
Po sposobie w jaki mówił o tym samochodzie to raczej nie myśli o sprzedaniu. To dwa!
Raczej nie wyglądam na kogoś kogo stać na to. To po pierwsze
A tak generalnie bardzo się śpieszył.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
A to trzeba wyglądaj jakoś ładnie zeby kupić taki samochód?
Chyba wystarczy mieć gruby portfel
Starałem się jak mogłem, ale plik starych rachunków, karta do wypożyczalni video i dwie karty rowerowe nie zrobiły na nim wrażenia.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
A to trzeba wyglądaj jakoś ładnie zeby kupić taki samochód?
Chyba wystarczy mieć gruby portfel
Starałem się jak mogłem, ale plik starych rachunków, karta do wypożyczalni video i dwie karty rowerowe nie zrobiły na nim wrażenia.
Choc dobrze o tyle że się starałeś....
A to jeszcze wypożyczalnie kaset video działają?
No nawet mi nie mów, że noszę tę kartę niepotrzebnie.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
Ja sprzatam u ludzi ....I oni zwariowali 5 nowych ludzi pisze dzwoni do mnie żebym przyszla
Tylko jest problem ja czasu nie mam
Oni nie boją się covida ?
od wczoraj nie ma covida,oni są zero-jedynkowi jak w tv powiedzieli ze jest ok to jest ok
u mnie nawet saunę otworzyli w klubie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Ponad 17 minut ale jak faworki, jak zaczniesz to nie przestajesz
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
w pl najlepiej 2.5 tysiaca zarazonych z tego 350 umiera hehe nasi nigdy nie zawioda ale lepsze to niz zamknieta gospodarka
ale jest przefajnie siedze na przerwie juz drugiej dzisiaj grzeje sie na slonku jak jaszczurka
wybaczcie mamy 21wiek jak jaszczur : P
jest super ale juz widze te g. chmury nadciagaja akurat na fajrant pewnie eh... dolujace to jest
chcialbym gdzies mieszkac na maladze albo korfu to by bylo zycie budzic sie pracoeac dla przyjemnosci 3 godziny dziennie a reszte poswiecac na zycie ale takie prawdziwe
nie zycie niewolnika uwiazanego kredytem smuszanego chodzic do pracy dzien w dzien zeby w okresie wiosna lato nacieszyc sie troche tym ze jeszcze nie jest ciemno kiedy wychodzi z pracy