Str 3625 z 5265 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-05-11 07:23:42 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
w szybkich decyzjach podejmowanych pod wpływem stresu i okoliczności niezależnych raczej się wczoraj nie sprawdziłeś, zarządzanie jedna osoba w przekroju planowania tez nie potrafiłeś to może budzić obawy o zespól i może dlatego teraz jest cisza
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
ZlotaPerla1 | Post #2 Ocena: 0 2021-05-11 07:30:08 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
... a że no właśnie cisza!
Cisza boli, jest tak cicho, ptaki zamilkły, czarne chmury się schodzą, ale aż dziwnie, w uszach mi dudni od tej ciszy. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2021-05-11 07:34:38 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-11 07:30:08, ZlotaPerla1 napisał(a): ... a że no właśnie cisza! Cisza boli, jest tak cicho, ptaki zamilkły, czarne chmury się schodzą, ale aż dziwnie, w uszach mi dudni od tej ciszy. Podeśle swoje kanarki, cisza Cię przestanie szybko boleć ![]() U mnie za oknem normalnie...wszystkio się drze, jak się do tej pory darło. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ZlotaPerla1 | Post #4 Ocena: 0 2021-05-11 07:38:20 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Kanarki ponoć mają słabe serca, mogły by nie przeżyć bliższe znajomości z moją "pusią"
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2021-05-11 07:52:09 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-11 07:38:20, ZlotaPerla1 napisał(a): Kanarki ponoć mają słabe serca, mogły by nie przeżyć bliższe znajomości z moją "pusią" ![]() potrzebuje chyba odpoczynku od internetu ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2021-05-11 07:53:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2021-05-11 07:23:42, sqlserver napisał(a): w szybkich decyzjach podejmowanych pod wpływem stresu i okoliczności niezależnych raczej się wczoraj nie sprawdziłeś, zarządzanie jedna osoba w przekroju planowania tez nie potrafiłeś to może budzić obawy o zespól i może dlatego teraz jest cisza ciezko zareagowac jezeli akurat zdechlo ci auto... ale z tym cv na ostatnia chwile to faktycznie bardziej pasuje do jakiegos goscia od frytek w mc donaldzie ewentualnie jakiegos spawacza ![]() |
tesstickle | Post #7 Ocena: 0 2021-05-11 07:53:34 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-05-11 07:23:42, sqlserver napisał(a): w szybkich decyzjach podejmowanych pod wpływem stresu i okoliczności niezależnych raczej się wczoraj nie sprawdziłeś, zarządzanie jedna osoba w przekroju planowania tez nie potrafiłeś to może budzić obawy o zespól i może dlatego teraz jest cisza Bardzo dziękuję za dogłębną analizę psychologiczną ![]() ![]() Moje zdolności do koloryzowania i robienia drama skutecznie kamuflują prawdziwe wydarzenia ![]() Drukowanie CV było zupełnie zbędne do tego spotkania. Samochód - nigdy nie wiesz, kiedy jakiś gryzoń postanowi uznać przewody elektryczne za przysmak dnia. Najbliższa taksówka mogła przyjechać za godzinę , a to mnie nie ratowało. (transportu publicznego w zasadzie brak), Jeśli jeszcze w jakiś sposób mogę ci pomóc swoimi odpowiedziami, nie krępuj się ![]() Tak czy inaczej, podziwiam twoje zaangażowanie. [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 11-05-2021 07:56 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-05-11 07:57:38 (4 lata temu) |
czyli jesteś aferzysta, no to jeszcze lepiej
![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-05-11 08:02:52 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-11 07:53:17, cris82 napisał(a): Cytat: 2021-05-11 07:23:42, sqlserver napisał(a): w szybkich decyzjach podejmowanych pod wpływem stresu i okoliczności niezależnych raczej się wczoraj nie sprawdziłeś, zarządzanie jedna osoba w przekroju planowania tez nie potrafiłeś to może budzić obawy o zespól i może dlatego teraz jest cisza ciezko zareagowac jezeli akurat zdechlo ci auto... ale z tym cv na ostatnia chwile to faktycznie bardziej pasuje do jakiegos goscia od frytek w mc donaldzie ewentualnie jakiegos spawacza ![]() jak chodziłem na spotkania na których mi zależało to godzinę wcześniej w kawiarni na przeciwko pilę kawę i bylem pewien ze zdążę ale i miałem czas się wyciszyć i przemyśleć dodatkowo kiedyś dostałem prace bo komuś się spodobało ze bylem wcześniej w kawiarni, bo mnie tam widział i według niego świadczyło do dobrym planowaniu (?) moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Richmond | Post #10 Ocena: 0 2021-05-11 08:08:48 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ja zwykle jestem za wcześnie, ale nie godzinę. Po prostu siedzę w samochodzie.
Carpe diem.
|