MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3618 z 5265 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3617 | 3618 | 3619 ... 5263 | 5264 | 5265 ] - Skocz do strony

Str 3618 z 5265

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Blamestorm

Post #1 Ocena: 0

2021-05-09 02:05:27 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ze rakieta wlasnie wchodzi w atmosfere gdzies w okolicach morza srodziemnego...

Juz sa filmy z Eropy jak ja widac na nocnym niebie

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 09-05-2021 02:17 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tesstickle

Post #2 Ocena: 0

2021-05-09 06:42:11 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Cytat:

2021-05-08 22:36:50, galadriel napisał(a):
Z IPhone'a tez fotki nie wchodza @Perla.

Przecież wyraźnie było napisane, możesz zrobić telefonem.:-]
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #3 Ocena: 0

2021-05-09 07:51:47 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-08 23:37:35, Maat17 napisał(a):
Cytat:

2021-05-08 22:36:50, galadriel napisał(a):
Z IPhone'a tez fotki nie wchodza @Perla.

To teraz wiem, czemu mi nic nie wychodzi.

Wchodzi :-8 wychodzi
Otwieram forum, przechodzę do u mnie w favorites strony - strona ta

https://postimages.org/

Pyta o zdjęcie z galerii, no to siu klikamy, wybieramy zdjęcie, uwaga na stronce jest kupa reklam - nie klikamy, klikamy tylko w wybierz zdjęcie :-T[
Jak już mamy nasze zdjęcie to kopiujemy link z opcji hot link for forum
forum mamy cały czas otwarte - wystarczy przesunąć (slide) wyświetlaną stronę ze z linkiem w prawo do strony web forum (cofanie kart wyszukiwania) nawet jak nie mamy otwartego, to link jest skopiowany i gotowy do wklejenia.
Wklejamy (paste) i usuwamy z linku co jest przed i po (img)

Obrazek

I tu mamy dowód ma istnienie duchów bo przysięgam, żadnych włosów, czy kresek nie mam na ekranie :-o

W ogóle rozmazane to jakieś - ten ekran, no to siu, następne 😂

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla1 09-05-2021 08:03 ]

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #4 Ocena: 0

2021-05-09 08:49:06 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Jakiś czas temu napisałem o moim zdaniu w stosunku do "Polskiego" pastora w Kanadzie, który kazał policjantom wy3.14erdalać i wyzywał ich od faszytów.

Nareszcie go zamkneli! *THUMBS UP*
I nie za przekonania, za łamanie przepisów antycovidowych.

Tym razem nazywał policjantów "gestapo", co ten człowiek może wiedzieć o tych czasach?
Born: 28 March 1973 (age 48 years), Kożuchów, Poland

( Al Capone też poszedł siedzieć nie za gangsterke)

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 09-05-2021 08:57 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2021-05-09 08:54:15 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Piękny poranek, śniadanie na świeżym powietrzu. Na słońcu do 28C.

Nawiązując do chińskiej rakiety czy co to ma spadać, zobaczcie ile satelitów lata na niebie. Ruch większy niz kiedys na Marszałkowskiej. A Starlinki to juz w ogóle ewenement. Łańcuchy 60 satelitów przelatujące nad głową.

Jak pierwszy raz je zobaczyłam na wakacjach w zeszłym roku, to myślałam, ze to jakieś UFO. Od razu przypomniały mi sie stare programy o światłach nad górami. Akurat byłam w Alpach.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2021-05-09 09:03:57 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Perla ten link mi. Nie otwiera w safari. Poza tym ja nie chce Nic wrzucac przez jakies inne strony.skoro nie ma na mw opcji prostego wrzucania zdjec jak na fb czy insta to trudno;)

Byl kiedys infotmatyk Webmasterem tu, to go wywalili. A terazniejszy informatyk ponoc nie ma czasu sie zajmowac takimi drobiazgami jak problemy z wrzucaniem zdjec. Nic na to nie poradzimy.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 09-05-2021 09:06 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2021-05-09 09:07:47 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wczoraj lało. Cały dzień w domu z przerwana godzinne ćwiczenia. Dziś widzę, zesie rozpogodziło, więc trzeba ruszyć cztery litery na swieże powietrze. Później jakieś obrabianie filmów i na wieczór malowanie.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-05-09 09:08:39 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

w przypadku jakiegoś większego konfliktu, nie ganiania za kozami po pustyniach to pierwsza rzecz jaka będzie widać to spadające satelity dużych ilościach
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-05-09 09:19:38 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-09 09:03:57, galadriel napisał(a):
Perla ten link mi. Nie otwiera w safari. Poza tym ja nie chce Nic wrzucac przez jakies inne strony.skoro nie ma na mw opcji prostego wrzucania zdjec jak na fb czy insta to trudno;)

Byl kiedys infotmatyk Webmasterem tu, to go wywalili. A terazniejszy informatyk ponoc nie ma czasu sie zajmowac takimi drobiazgami jak problemy z wrzucaniem zdjec. Nic na to nie poradzimy.

A kto to przyszedł? Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy, pogromca uśmiechów dzieci.

milion osób na forum, wszyscy sobie radzą ale znajdzie się malkontent , który chce jak na FB, może siła tego forum w tym ze nie jest FB. Forum jest przygotowanym gotowym narzędziem przez firmę (chyba włoska) zaadaptowana do potrzeb, zmiany tak dużych możliwości nie są łatwe i mogą wpływać na wszystkie moduły, jak ktoś to zacznie zmieniać na żywym organizmie to za chwile będziesz płakać ze wolno działa. Nie sadze żeby właściciel miał środowiska testowe i zespól do tak poważnych zmian w funkcjonalności, jedna osoba to sobie może ikonki zmieniać.
Dodatkowo dochodzi problem z obsługa miejsca na dyskach, wszystkie obrazki musiały by lądować na serwerze forum i mogło by się okazać ze potrzebne są nowe nakłady na przestrzeń ale i sprawdzanie tego antywirusowe albo antypirackie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2021-05-09 09:46:53 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Chyba ci sie pomylilo. T nie ja tu jestem malkontent na tym forum.

Zwyczajnie fotek nie wrzucam odkad sie z laptopa przenioslam na Ipada i nie dziala to tak jak dzialalo przedtem. Byi zgloone do Efki, pare inych osob tez zglaszalo problemy np z wrzuceniem zdjecia do avatara wiec to nie tylko mo problem.

Nie jestem informatykiem i nie wiem dlaczego nagle niektore zdjecia nie wchodza, a inne wchodza krzywo. Ale skoro cos jest nie tak z usluga, to o tym informuje. Logiczne, nie?

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Strona 3618 z 5265 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3617 | 3618 | 3619 ... 5263 | 5264 | 5265 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,