trzy lata temu na ziemie spadła cala Chinska stacja kosmiczna
Str 3608 z 5267 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-05-04 09:58:28 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
to nic, jakaś tam rura wydechowa z katalizatorem
![]() trzy lata temu na ziemie spadła cala Chinska stacja kosmiczna moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2021-05-04 12:32:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Kiedys czlowiek nie mial kasy a za to mnostwo czasu, a dzis jak jest kasa, to na nic nie ma czasu.
Dalam rade wypocic ostania prace zaliczeniowa. Mysle sobie, o fajnie spokoj do egzaminow (czyli za 6 tygodni). A tu zong. W ramach przygotowania do egzaminow, trzeba napisac 6 eseji (ow?) czyli wychodzi po jednym na tydzien. Czyli znow na nic innego czasu nie ma. Ale jest tez pozytyw. Uwaga, spoiler alert ![]() Aww, Shelly dostal nagrode Nobla. Chyba zaczne ogladac od poczatku tak sie wzruszylam... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2021-05-04 12:48:24 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Kto to Shelly?
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2021-05-04 12:53:47 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2021-05-04 12:48:24, ZlotaPerla1 napisał(a): Kto to Shelly? Dr Sheldon Cooper ![]() Opinia moderatora: update link do filmu, sqlserver Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #5 Ocena: 0 2021-05-04 14:09:26 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Czyli ta osoba nie żyje
![]() Burza była, świeci teraz słońce, a zaraz pewnie znowu coś pier....e Ja na razie nie dostałam od instruktora żadnego odwołania mojej moto lekcji, więc już się nie mogę doczekać ![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
|
|
Richmond | Post #6 Ocena: 0 2021-05-04 15:30:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
A ja znowu ogródek podlewam.
Carpe diem.
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2021-05-04 15:48:51 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Bardzo smieszne, deszcz byl zamowiony na wczoraj.
Przeszlo na dzis i ciekawe na jak dlugo. W komplecie z przymrozkami przygruntowymi. |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2021-05-04 16:03:52 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Rano miałam iść się przejść ale mi się odwidziało, jak zobaczyłam pogodę za oknem. Wiatr wyrywający płoty, deszcz, zimno i szaro. Podziękowałam za spacer i zostałam w domu.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
tesstickle | Post #9 Ocena: 0 2021-05-04 17:01:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Wiem, wygląda biedniutko
![]() Nie to co EFkowe cudeńka ![]() Drobno szatkowany czosnek i świeże chili smażone z rybą. To czarne to nie spalone, to skarmelizowany cukier z soku ananasa. Ważne że Smacznie i objętościowo wystarczy. ![]() ![]() ![]() edit: Tak przy okazji. Szukam takiego "czegoś" bo nie wiem jak to nazwać. ![]() Jeśli podają tzw. galantynę i do tego wymagana jest cytryna, to podawali np grubszy plaster lub 8ke cytryny w takim jakby "wyciskaczu" żeby rąk nie brudzić cytryną. Moze ktoś wie jak to się nazywa? lub gdzie kupić? [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 04-05-2021 17:09 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2021-05-04 17:11:16 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
E tam biedniutko. Estetycznie podane i najważniejsze ze smaczne. Kiedyś, wieki temu robiłam sos ananasowy chyba do krewetek z dodatkiem sosu rybnego i bylo fajne. Założę się, że ta ryba w tym połaczeniu też fajnie smakuje.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|