"- the payment for your vehicle tax has failed twice and has been permanently cancelled
- your vehicle is no longer taxed"
Tylko, ze ja nie mam zadnego samchodu zarejestrowanego na siebie

Str 3573 z 5277 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2021-04-12 09:59:41 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
O, DVLA napisalo dzisiaj do mnie:
"- the payment for your vehicle tax has failed twice and has been permanently cancelled - your vehicle is no longer taxed" Tylko, ze ja nie mam zadnego samchodu zarejestrowanego na siebie ![]() ![]() Carpe diem.
|
tesstickle | Post #2 Ocena: 0 2021-04-12 10:27:43 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-04-12 09:59:41, Richmond napisał(a): O, DVLA napisalo dzisiaj do mnie: "- the payment for your vehicle tax has failed twice and has been permanently cancelled - your vehicle is no longer taxed" Tylko, ze ja nie mam zadnego samchodu zarejestrowanego na siebie ![]() ![]() Przebij to. ![]() Wczoraj dzwoni telefon i widzę polski numer komórkowy.(nieznany) Odbieram bo nigdy nie wiadomo ![]() Dzwonie z Centrum Ezoterycznego, Kontaktujemy się z panem bo ostatnio był pan gościem na naszych stronach. ![]() ![]() (ta, jasne ![]() Ponieważ młody głos był miły to ja też (ale już tylko miły, a nie młody) Najpierw wysłuchałem a potem zapytałem jak "wyczarował" mój numer? Cośtam zaczął ściemniać, lekko się zdziwił że dzwoni za granice. Mówię - wiem bo to "komputer dzwoni" ![]() Ale jak "wymyślili" mój numer komórki? ![]() Jak dzwonią i zaczyna się od "hielioł maj frriiend" to już norma, ale ezoterycy!?!? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 12-04-2021 10:28 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
karjo1 | Post #3 Ocena: 0 2021-04-12 10:38:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Zbierane sa dane np. nr telefonow w przypadku wystawianych ogloszen.
Zdarzylo sie, iz wystawienie ogloszenia z 'lewym' imieniem skutkowalo telefonami upierajacymi sie przy rozmowie z danym imieniem. Pytanie o sposob pozyskania kontaktu bylo wyjasniane, ze p.Leonida przegladala dana strone internetowa w czasie, gdy wlasciciela telefonu nie bylo w domu. Info, iz p.Leonida to welonka w akwa nic nie dawalo ![]() Z innej bajki, czasy lockdown, strasznej pandemii. Heathrow jak zwykle parkingi zapakowane, samoloty dosc intensywnie latajace w rozne strony, ludzi wcale niemalo. Niby odprowadzjacy nie maja wstepu na terminal, my sie platalismy pare godzin bez problemu. Ciekawe, ze BA wczoraj masowo odwolal loty do Szkocji. |
Wembley27 | Post #4 Ocena: 0 2021-04-12 10:38:34 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Chciałabym powiedzieć ze kupilam off white nike za 65 funtow a sprzedałam za 350 funtow.
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-04-12 10:39:06 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Ha, a do mnie napisał znowu nigeryjski prezes banku, że ma 10mln zielonych tylko nie ma danych mojego konta. W spamie znalazlem, z grudnia. Kuźwa mogłem być milionerem już w grudniu.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2021-04-12 10:41:55 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
A tego nie slyszalam, majstersztyk 'czarne euro':
Podający się za biznesmenów Nigeryjczycy, Kameruńczycy czy obywatele Ghany przekonują, że swoje pieniądze - za które chcą wykupić np. cały towar ofiary prowadzącej sklep - dla bezpieczeństwa mają zabarwione na czarno. By je odzyskać, rzekomo potrzebują pieniędzy na specjalną, ale bardzo drogą substancję chemiczną, potrafiącą odbarwić banknoty. |
Richmond | Post #7 Ocena: 0 2021-04-12 10:44:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ja mam wylaczony polski telefon, bo jak mialam wlaczony i bylo cos na koncie, to ciagle dzwonili, zeby pomoc mi inwestowac. Musieli gdzies z banku albo ubezpieczenia wyciagnac moje dane.
Carpe diem.
|
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2021-04-12 10:46:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-04-12 10:41:55, karjo1 napisał(a): .. ale bardzo drogą substancję chemiczną, potrafiącą odbarwić banknoty. Wow, tego jeszcze nie słyszałem. Jurek - ty gapo ![]() ![]() Cytat: 2021-04-12 10:38:18, karjo1 napisał(a): Zbierane sa dane np. nr telefonow w przypadku wystawianych ogloszen. Zdarzylo sie, iz wystawienie ogloszenia z 'lewym' imieniem skutkowalo telefonami upierajacymi sie przy rozmowie z danym imieniem... To też standard. Na taką okazję mam numer "na karte" a np. na gumowym drzewku imie kota. Muszę ją upomnieć, ostatnio coś dużo stłuczek samochodem miała ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 12-04-2021 10:50 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-04-12 13:35:55 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
zostałem przeciągnięty przez wszystkie sklepy w okolicy , zatęskniłem za lockdownem
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Blamestorm | Post #10 Ocena: 0 2021-04-12 13:37:53 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Kupiles sobie cos chociaz?
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|