MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3444 z 5277 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3443 | 3444 | 3445 ... 5275 | 5276 | 5277 ] - Skocz do strony

Str 3444 z 5277

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2021-02-11 12:09:31 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Brzmi bardzo hermesowo. Widzialam mnostwo podobnych postow albo pytan czyje to drzwi.

Co do powrotu do biura, to ja pracowalam wczesniej 2 lata z domu i dochodzilo do tego, ze wychodzilam tylko w weekend. Pomijam prace z ogrodka w lecie.

Takze, nie ma dla mnie roznicy z lockdownem i zmiana przyzwyczajen.

Auto nieodpalane juz 2 tygodnie, ale w poniedzialek musze w koncu pojechac do biura. Powinnam jutro, ale ciagle jest u mnie snieg i lod. Wyslalam juz zapytanie czy otworza biuro specjalnie dla mnie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wembley27

Post #2 Ocena: 0

2021-02-11 12:23:09 (5 lat temu)

Wembley27

Konto usunięte

Tak na marginesie ja wiem czyje to drzwi
Ja poszlam odebrać moja paczke (7 minut odemnie na nogach).
Ale chce zobaczyć co hermes powie

Do góry stronyOffline

ListyzNarnii

Post #3 Ocena: 0

2021-02-11 12:23:45 (5 lat temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 15-11-2019

Jestem tu nowy, w sensie,ze od niedawna pisze na forum i nie mam pewności, czy to właściwy dział na taki post? Bo miał trafić na Hyde Park, wolnych myśli. Mam nadzieję, że publikuje w dobrym miejscu. Nie posłałem go do tematu,,Walentynki,,bo mój post jest drętwy.Ale pisaniu lubię dać upust. Mam tak jak Sthur ,,Czasami człowiek musi,
Inaczej się udusi,
uuu..,,

,,Od Wal...entynkuj się ode mnie ,, 😉
Nigdy nie dostałem Walentynki i żyje. Ale będąc singlem, zauważam, każdy diament, którego promienny blask, nie może wydostać się z sejfu właściciela. Pisząc takie niepopularne teksty, uszczelniam moją bańkę .Ale wzmacniam przy tym, mój związek z wierną mi grafomanią 😉. Jako wujek dobra rada z piekła rodem, cos dla was napisałem. Gdybyście nie dawały rady , podaję wam szyfr do tego sejfu. Przeczytajcie :
,,Proszę Pań, ja jestem zażenowany! W ostatnim czasie widzę na stronach kobiet, na internetach, podmawianie się pod Walentynki! Ja rozumiem, że boicie się traumy, gdy On zapomni! Pomijam tych wytresowanych Panów ,którzy muszą pamiętać, bo inaczej...,,nie dla psa , kiełbasa,, :-]Już pal licho, że nie będziecie miały jak koleżanki, dowodu miłości do powieszenia na ściankę fb, ale ważniejsze, że wasz wewnętrzny świat znów pogrążą wątpliwości, gdzie On was ma? Czy jak w piosence pszczółki Maja:,, Gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie...? Może lepiej się nie dowiedzieć, gdzie was, Ma? Może czas przestać bawić się w szukanego, sama ze sobą i posprzątać tą ,,Miłość,,... promiennie ?,, *DANCE* ;)
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: ListyzNarnii 11-02-2021 12:29 ]

Don Pedro z Krainy Deszczowców

Do góry stronyOffline

karina440

Post #4 Ocena: 0

2021-02-11 13:02:47 (5 lat temu)

karina440

Kobieta

Z nami od: 20-03-2012

Cytat:

2021-02-11 12:23:09, Wembley27 napisał(a):

Dla mnie zastanawiajace jest, czemu Ci, do ktorych Twoja paczka zostala dostarczona, nie przyszli z nia do Ciebie (o ile adres prawidlowy byl, i ludzie na chodzie sa), bo jak do mnie czyjas przesylka dotrze, to od razu ide ja oddac prawowitemu wlascicielowi. To poniekad taki test na uczciwosc dla mnie jest :-)
W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2021-02-11 13:11:50 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

jasne... raczej test na bycie slugusem

jak u mnie kurier cos zostawia to zawsze mowie ze ma sasiadowi wrzucic notke pod jakim numerem jest paczka zeby to on sie pofatygowal

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #6 Ocena: 0

2021-02-11 13:13:44 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-02-11 13:02:47, karina440 napisał(a):
Cytat:

2021-02-11 12:23:09, Wembley27 napisał(a):

Dla mnie zastanawiajace jest, czemu Ci, do ktorych Twoja paczka zostala dostarczona, nie przyszli z nia do Ciebie (o ile adres prawidlowy byl, i ludzie na chodzie sa), bo jak do mnie czyjas przesylka dotrze, to od razu ide ja oddac prawowitemu wlascicielowi. To poniekad taki test na uczciwosc dla mnie jest :-)

Ja na własne oczy widziałam, jak Hermes idzie z jak się okazało z moją paczką do drzwi parę domów dalej - ale ten Hermes nie popełnił pomyłki, tylko nadawca paczki i był zły numer domu - ci sąsiedzi mnie nie znają personalnie, skąd mogli by wiedzieć do kogo oddać paczkę?
... poszłam od razu, powiedziałam, że właśnie otrzymałam potwierdzenie dostarczenia, tylko że nic nie dostałam, czy mogli by sprawdzić na label do kogo jest zaadresowana - ups, no ale przecież adres się zgadzał ... :-8
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

karina440

Post #7 Ocena: 0

2021-02-11 13:22:07 (5 lat temu)

karina440

Kobieta

Z nami od: 20-03-2012

Dlatego Perla napisalam: "o ile adres prawidlowy byl, i ludzie na chodzie sa". Mialam na mysli adres Wembley :-)
W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2021-02-11 13:34:56 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

U mnie Hermes jest najbardziej irytujacy, bo nie zostawia paki pod drzwiami. No w sumie niby dobrze pracuja, by the book, niech im bedzie: /

Wczoraj te 83, ogladajac tak sobie pomyslalam, ze po 50 to juz cudow nie ma, mogliby sobie te sex sceny podarowac, no ale to moze tak w ramach equality & diversity.

Zalatuje radzieckim kinem, zmeczone twarze z widocznymi oznakami starzenia: ubytki kolagenu i hialurionu, zmarszczki i obwisle raczej z nadwaga ciala.

No wiem, nieooprawne politycznie, ale prawda jest taka, ze walentynki czy nie, sexy to to nie jest...:8
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-02-11 13:36:14 (5 lat temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-02-11 12:09:31, Richmond napisał(a):
Auto nieodpalane juz 2 tygodnie, ale w poniedzialek musze w koncu pojechac do biura. Powinnam jutro, ale ciagle jest u mnie snieg i lod. Wyslalam juz zapytanie czy otworza biuro specjalnie dla mnie.

Ja wczoraj odpaliłem pierwszy raz od 3 tygodni i rozrusznik sekundę się zastanawiał a światła przygasły
Tak to jest jak się jeździ tylko do sklepu i nie ma czasu się podładować. Pierwszy raz musiałem wjechać na podwórko żeby podładować akumulator.
Co ciekawe w moim samochodzie nie można wyłączyć świateł jak są w pozycji 0 to są ustawione na automat, przecież to logiczne
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

ROTAREDOM

Post #10 Ocena: 0

2021-02-11 13:43:41 (5 lat temu)

ROTAREDOM

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2011

Ze dziś się rozpoączkowałem. :-)

[ Ostatnio edytowany przez: ROTAREDOM 11-02-2021 13:44 ]

______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 3444 z 5277 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3443 | 3444 | 3445 ... 5275 | 5276 | 5277 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,