Trwało to może minutę, ale jakie wrażenie
No wojna tylko kto, demokracja, ruskie albo kobiety
Str 3437 z 5276 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-02-06 18:26:16 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Przed chwila miałem obraz kontrolny na jakimś polskim kanale
![]() Trwało to może minutę, ale jakie wrażenie No wojna tylko kto, demokracja, ruskie albo kobiety moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2021-02-06 19:24:52 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2021-02-06 17:28:31, galadriel napisał(a): Lpeiej miec kase jak Kim Kardiaszian, Katie Price i Molly Mea, czy nie miec kasy, ale miec "godnosc" (cokolwiek to dla was znaczy) i nie "sprzedawac sie" (tez cokolwiek znaczy; ) ? No nie wiem, ja bym wolala nie byc teraz 3 kafle w plecy i nie miec wogole tego typu problemow. Tylko np takie, czy mnie jakis paparazzi bez makijazu dopadnie w Tesco,albo inne problemy pierwszego swiata: / Nie chciałabym być żadną z tych osób i wolałbym chyba miec ten Twoj dług, niz nie moc wyjsc z domu bez przyciągania uwagi. Bogaci ludzie tez maja problemy, tez popełniają samobojstwa, itp. A Katie Price ma tylko długi. Carpe diem.
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2021-02-06 20:47:23 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Tak, ale lepiej plakac w mercedesie niz bezdomnym na ulicy; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #4 Ocena: 0 2021-02-06 21:22:06 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
... że leje okropnie
![]() lało okropnie i nagle śnieg pada okropnie ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla1 06-02-2021 22:16 ] Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2021-02-06 22:41:09 (5 lat temu) |
Cytat: 2021-02-06 20:47:23, galadriel napisał(a): Tak, ale lepiej plakac w mercedesie niz bezdomnym na ulicy; ) By płakać w Mercedesie, nie trzeba sprzedawać swojej prywatności i zostawać osobą publiczną. Można zwyczajnie zarobić pieniądze. U mnie na razie deszcz, ale czekam z niecierpliwością na te straszne opady śniegu i klęskę jak spadnie zapowiadane 3-6 cm. Trzeba będzie sięgać po zapasy żywnościowe. Carpe diem.
|
|
|
andyopole | Post #6 Ocena: 0 2021-02-06 22:46:44 (5 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2021-02-06 22:41:09, Richmond napisał(a): Cytat: 2021-02-06 20:47:23, galadriel napisał(a): Tak, ale lepiej plakac w mercedesie niz bezdomnym na ulicy; ) By płakać w Mercedesie, nie trzeba sprzedawać swojej prywatności i zostawać osobą publiczną. Można zwyczajnie zarobić pieniądze. Taka anegdota krążyła niedawno po tutejszych Social mediach: Wsiada Pani z córeczką do samolotu i aby usiąść w "ekonomicznej" muszą przejść przez klasę biznes. Córeczką pyta mamy czy już tutaj będą siadać na co mama odpowiada że zeby tu siedziec trzeba dobrze wyjść za mąż. Na co jeden z pasażerów tej klasy odpowiedział: można też dobrze się uczyć, skończyć studia i ciężko pracować, wtedy tez się lata "biznes klasą". ![]() |
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2021-02-07 00:04:35 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ciekawe co na to Zuckenberg i Steve Jobs; )
Poza tym, takie czasy. Dzis jest cala masa infuencerow, celebrytow czy onlyfans modeli/ ek, reality show itd. Tak sie zarabiakase, pewnie gdybysmy byli 20 lat mlodsi to tez bysmy w ten trend byli wkreceni, zaniast sie oburzac. Jak daja to brac; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #8 Ocena: 0 2021-02-07 08:13:54 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-02-07 00:04:35, galadriel napisał(a): Ciekawe co na to Zuckenberg i Steve Jobs; ) Poza tym, takie czasy. Dzis jest cala masa infuencerow, celebrytow czy onlyfans modeli/ ek, reality show itd. Tak sie zarabiakase, pewnie gdybysmy byli 20 lat mlodsi to tez bysmy w ten trend byli wkreceni, zaniast sie oburzac. Jak daja to brac; ) No i ja niestety tego TRENDU nie rozumiem. Wystarczy sobie przerobić gębę i du..ę, dorzucić po 5kg do każdego cyca i się zarabia kokosy - ale jak to działa? ![]() ![]() Rich, ty jeszcze wierzysz w prognozy pogody? u nas szaro buro, po śniegu nie ma śladu, pewnie zaraz potem zaczął padać deszcz od nowa. Jak mam to moto, to maniakalnie sprawdzam pogodę ![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Richmond | Post #9 Ocena: 0 2021-02-07 08:35:11 (5 lat temu) |
Gal, ja się nie oburzam, ja stwierdzam fakty. Są różne metody zarabiania pieniędzy, robienia kariery i rozne kariery. Ja bym nie wystawiła rodziny na YT.
Nie mam w tym sezonie zimowek, wiec jestem zmuszona sprawdzać prognozę pogody i zakładać najgorsze, jak zapowiadają śnieg. Raz im się trafi, raz nie. Na zewnątrz mokro, padal jakis mikro śnieg, ktory nawet nie zostawał na ziemi. Carpe diem.
|
tesstickle | Post #10 Ocena: 0 2021-02-07 09:23:17 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Pogoda w telefonie mówi że w mojej okolicy temp. +2
ale odczuwalna -4 ![]() btw. dzień i dobry. [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 07-02-2021 09:23 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|