2021-02-04 09:36:11, Richmond napisał(a):
Ja tam wole, zeby ten rok przelecial niz sie ciagnal.
Rich, to optymistyczne raczej, ale ...
Str 3434 z 5275 |
|
---|---|
ZlotaPerla1 | Post #1 Ocena: 0 2021-02-04 09:58:30 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-02-04 09:36:11, Richmond napisał(a): Ja tam wole, zeby ten rok przelecial niz sie ciagnal. Rich, to optymistyczne raczej, ale ... Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2021-02-04 17:10:59 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
@ tess, a jak tam possukiwania pracy? Teraz jest duzo kontraktow przy szczepionkach, pelno pracy dla ochrony i stuartow, supervisorow itd, w biurach virtualnych przy track and trace. Niby kontrakty na 3 miesiace, ale diabli wiedza czy sie z tego nie zrobi 3 lata.praca latwa. I zaszczeoia cie moze jak sie tam dostaniesz ( patrz- immu paszport
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2021-02-04 19:03:40 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-02-04 17:10:59, galadriel napisał(a): @ tess, a jak tam possukiwania pracy? ... Dzięki za troskę. Ostatnio dostałe negatywną odpowiedź w 45minut. Jest postęp ![]() Dostałem odpowiedź ![]() ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2021-02-04 20:39:23 (5 lat temu) |
a ty tylko bierzzesz pod uwage tylko prace kierowcy. czy wszystkie lokalne prace jak leci?
Nie pamitam czy pisalam, znajomy zostal zwolniony w BCA i wlasnie sie przebranzowil, bedzie support worker'em w jakims supported living dla autystykow. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 04-02-2021 20:42 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
karjo1 | Post #5 Ocena: 0 2021-02-04 22:02:44 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
ze wyjatkowo wczesnie w tym roku zaczelismy tlusty czwartek
![]() wprawdzie troche bylismy zdziwieni, ze paczki tak nielicznie byly reprezentowane w sklepie, ale coz..., cos tam nabylismy. Dopiero wieczorem, jak niedogryziony Polowek pojechal do innego sklepu, pani sprzedajaca wytlumaczyla, ze to za tydzien. |
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2021-02-04 22:12:12 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Haha karjo... To będziecie mieć podwójny tłusty czwartek. Też tak można, dlaczego nie..
![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2021-02-04 22:15:42 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Wiesz, jaki Polowek byl rozczarowany, jak zobaczyl te bide paczkowa na ladzie sklepowej, a polecial rano, przed praca
![]() |
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-02-04 22:16:27 (5 lat temu) |
Tez myslalam, ze dzis. A to za tydzien? No to zaczelismy tlusty tydzien
; ) Wiecie co. Chyba nie nadazam za moda. Kolezanka z pracy, (jak jeszcze bylo otwarte) czesto przychodzila w takic sukienkach. Te sukienki wygladaly na taie babcine, przynjamniej moja babcia takie podobne nosila. No i ta kolezanka cos tam komentowala o innej kolezanki stylu ubierania sie (tamta faktycznie tez z jakiegos sredniowiecza, ale w innym stylu, takie jakies garsonki cos a 'la nauczycielki czy urzedniczki za komuny). No , ale wracajac do tej od sukienki. Tak mnei zdziwilo, ze ona komentuje a sama w tych babcinych jakies takie kwiotki, jak szlafrok to to wyglada, no ale dobra, w sumie nie moj biznes, przeciez jej nei powiem co mysle. A teraz ogladam ten ultraviolet, i ta glowna bohaterka tez w takich jaks babcinych sukienkach sie nosi. A do tego ramoneska np. Wiec to chyba modne pewnie, a ja nie zauwazylam. Zacofana jestem sie okazuje: ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
tesstickle | Post #9 Ocena: 0 2021-02-05 13:02:50 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Czy nie wydaje się wam że sa jakieś problemy z zoopaczeniem w zioła? Swieże jak i suszone?
Przez kilka dni szukałem mięty ![]() ![]() Jak czytałem kraje pochodzenia to lista krajów z całego świata ![]() Znalazłem w końcu świeżą miętę z Essex, lichutka taka jakaś ![]() A tu jakieś pustki. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 05-02-2021 13:04 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2021-02-05 13:04:34 (5 lat temu) |
Herbaty mietowej tez ostatnio ani w tesco ani w lidlu:/
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|