Str 3432 z 5275 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2021-02-01 16:26:55 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
@ tess, jestes typowa kobieta. A ja typowym mezczyzna; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Wembley27 | Post #2 Ocena: 0 2021-02-01 16:42:38 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Wszystko ok
|
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2021-02-01 17:23:10 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-02-01 16:26:55, galadriel napisał(a): @ tess, jestes typowa kobieta. A ja typowym mezczyzna; ) Zgodnie z obowiązującymi tryndami odnalazłem swój żeński pierwiastek ![]() ![]() ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
tevez86 | Post #4 Ocena: 0 2021-02-02 08:59:07 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-07-2011 Skąd: Londyn |
Ktos juz ogladal ?
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2021-02-02 19:18:02 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Ten dokument ma tyle wspólnego ze śledztwem dziennikarskim co artykuły o fantazjach erotycznych Polek w wysokich obcasach. Nie twierdze ze nie istnieje handel ludźmi ale ze Vega napisał scenariusz wynajął aktorów i nagrał swoją wizje procederu. Poważnym międzynarodowym bandyta fałszuje dokumenty, pierze pieniadze, przemyca ludzi, handluje dziećmi i nie kupi dziecka bo covid, na prawdę?
To takie pełnometrażowe trudne sprawy [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 02-02-2021 19:19 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-02-02 20:17:46 (5 lat temu) |
Dlaczego, mnie by nei zdziwilo ze Araby prowadza typu biznes. Tak jak w tym filmie, co corke porwali gliiarzowi we Francji, jakies menele z Albanii sciemnione typy, wlasnie dla jakiegos szejka. Malo to takiej holoty sie tu wloczy po ciemnych zaulkach, wiesz co oni sa up to? Ja bym sie nei zdziwila.
Czlowiek to rzecz/ obiekt nie istota, nawet n tym forum niewielu mialo z tym problem. Wiec co sie dziwic... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2021-02-03 19:53:30 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-02-02 19:18:02, sqlserver napisał(a): Ten dokument ma tyle wspólnego ze śledztwem dziennikarskim co artykuły o fantazjach erotycznych Polek w wysokich obcasach. Nie twierdze ze nie istnieje handel ludźmi ale ze Vega napisał scenariusz wynajął aktorów i nagrał swoją wizje procederu. Poważnym międzynarodowym bandyta fałszuje dokumenty, pierze pieniadze, przemyca ludzi, handluje dziećmi i nie kupi dziecka bo covid, na prawdę? To takie pełnometrażowe trudne sprawy [ Ostatnio edytowany przez: <i>sqlserver</i> 02-02-2021 19:19 ] To nie było przedstawione żadne śledztwo? To był wywiad z kilkoma osobami. Prawda? Na ile wiarygodny? Ano na tyle wiarygodny, że wszystkie postacie zostały anonimizowane. Pomimo tych zabiegów, w filmie pada tyle szczegółów, że najbliższi współpracownicy głównego opowiadacza i znajomi są go w stanie zidentyfikować. O to chodziło autorowi? Chyba nie. Niemniej jednak, czy jest to autentyczny dokument, czy może role odgrywają aktorzy, nie podważa w żaden sposób wiarygodności faktów. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-02-03 20:02:17 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
kojarzysz może świadka TVN z zatrzymania Wiplera
to tak samo wiarygodna historia Wszystkie ostatnie filmy Vegi są na faktach autentycznych. Scena z botoksu w której rozłączali psa ze znana celebrytka to tez dokument bo cala warszawa wiedziała o kogo chodzi moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2021-02-03 20:34:41 (5 lat temu) |
Ja lubie filmy Vegi ostatnio na Netflixie Ulrafiolet ogladam:D
Dzis juz zaczelam tlusty czwartek lodami Be and Jerry. A co mi tam; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Richmond | Post #10 Ocena: 0 2021-02-03 20:34:42 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Fakty są autentyczne
![]() Carpe diem.
|