MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3427 z 5276 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3426 | 3427 | 3428 ... 5274 | 5275 | 5276 ] - Skocz do strony

Str 3427 z 5276

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tesstickle

Post #1 Ocena: 0

2021-01-29 10:22:29 (5 lat temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Pare dni temu rozmawialiśmy o tym że nasza znajoma codziennie pije sok z jednego Grapefruit'a i jednej cytryny.
Na drugi dzień na stronie głównej onetu pokazał się artykuł o "zbawiennym wpływie grapefruitów na organizm":-8

Ok, my sobie gadaliśmy a tu wytłumaczyli.

Ale dziś to już przeginka.
Wczoraj zostałem uraczony opowieścią o przekręcie w brytyjskich milionerach w 2001.
Dziś rano onet uraczył nas nowym artykułem opowiadającym ...
(brak zaskoczenia) Wykasłał sobie wygraną.

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 29-01-2021 10:23 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2021-01-29 11:41:13 (5 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Dobry wszytkim.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2021-01-29 11:47:38 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2021-01-29 10:22:29, tesstickle napisał(a):
Pare dni temu rozmawialiśmy o tym że nasza znajoma codziennie pije sok z jednego Grapefruit'a i jednej cytryny.
Na drugi dzień na stronie głównej onetu pokazał się artykuł o "zbawiennym wpływie grapefruitów na organizm":-8

Wczoraj zostałem uraczony opowieścią o przekręcie w brytyjskich milionerach w 2001.

Obrazek

To kiedy wylaczasz mikrofon w komputerze? Zaleta mojego desktopa jest to, ze nie ma mikrofonu ani kamery :-)

Jak czytasz na telefonie, to tez mozna pozabierac prawa do mikrofonu aplikacjom.

A tak poza tym, to samochod pobrudzil sie. Pierwsza jazda po umyciu i oczywiscie padalo. A na M25, to ledwo co widzialam, przez sciane deszczu z ciezarowek.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #4 Ocena: 0

2021-01-29 12:01:26 (5 lat temu)

tesstickle

Mężczyzna

Cytat:

2021-01-29 11:47:38, Richmond napisał(a):
Cytat:

2021-01-29 10:22:29, tesstickle napisał(a):

Obrazek

To kiedy wylaczasz mikrofon w komputerze? ..

Jak czytasz na telefonie, to tez mozna pozabierac prawa do mikrofonu aplikacjom...

Teaoria spiskowa mówi :-] że ...

Programowe wyłączenie/zabranie uprawnień nic nie daje.
Ba, nawet tym bardziej powoduje śledzenie treści :-]:-]

Bo skoro człowiek nie ma nic do ukrycia to nie ma powody wyłączać mikrofonu.:-8

:-]
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOnline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2021-01-29 12:17:46 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Mi sie nie zdarzaja takie historie, oprocz sytuacji gdzie raz zostawilam wlaczona lokalizacje i po wyjsciu z restauracji w Hadze, dostalam email z reklama tej samej sieci w Londynie. Dodam, ze nigdy wczesniej, ani pozniej nie dostalam nic z tej sieci.

Normalnie mam wylaczona lokalizacje, ale sprawdzalam cos przed wejsciem do knajpy.

Natomiast nie mam zadnych wstawek arytkulo czy reklam, bo reklamy mam wylaczone i pozabierane prawa aplikacjom.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2021-01-29 12:25:23 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-01-29 11:41:13, krakn napisał(a):
Dobry wszytkim.

Czołem krakn. Hav a grejt dej. My kończymy homeschooling wcześniej i podejmujemy ryzyko - ileż można wędrować po tych samych lokalnych parkach i countryside walks więc uderzamy w peak district z planem na powrót po ciemku. Dzieci podekscytowane wizją człapania po wzgórzach z head lights. Ja podekscytowany wystąpieniem w lokalnej gazecie jako covidiot co transmituje wirusa na bezludzie zamiast do aldiego oraz ewentualnym fine. Może dzieci położyć z tyłu a samemu ubrać kamizelkę odblaskowa i wygladać jak jadacy do pracy? Jutro ma być sniegowo-deszczowo wiec trzeba się zbierać.

Przy okazji kupię raw milk na zaprzyjaźnionej farmie.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-01-29 14:00:26 (5 lat temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-01-29 11:47:38, Richmond napisał(a):

To kiedy wylaczasz mikrofon w komputerze? Zaleta mojego desktopa jest to, ze nie ma mikrofonu ani kamery :-)

Jak czytasz na telefonie, to tez mozna pozabierac prawa do mikrofonu aplikacjom.

a jak nie pali się dioda przy kamerce to na pewno jest wyłączona... na pewno
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2021-01-29 17:29:07 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ja mam kamere ma laptopie zaklejona, po The big bang theory, gdzie Sheldony ostrzegaly przed hackerami:) @ tess, tylko ostroznie z tym grejpfrutem, wchodzi w interakcje z niektorymi lekami, antydepresanty i krzepliwosc krwi chyba.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #9 Ocena: 0

2021-01-29 18:18:00 (5 lat temu)

tesstickle

Mężczyzna

Cytat:

2021-01-29 17:29:07, galadriel napisał(a):
... @ tess, tylko ostroznie z tym grejpfrutem, wchodzi w interakcje z niektorymi lekami, antydepresanty i krzepliwosc krwi chyba.

Tak, wiem. Ale dzieki za przypomnienie. Ja w zasadzie to jestem bez lekowy.
Wiesz..... bo Grapefruit*THUMBS UP*:-]

Do góry stronyOnline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2021-01-29 18:38:26 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

z drugiej strny, sa bardzo dobre na odchudzanine te grejpruty; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 3427 z 5276 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3426 | 3427 | 3428 ... 5274 | 5275 | 5276 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,