MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3392 z 5282 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3391 | 3392 | 3393 ... 5280 | 5281 | 5282 ] - Skocz do strony

Str 3392 z 5282

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2021-01-09 18:29:58 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Te rzucili w Morrisonie - ja zawsze sprawdzam jakie Variety ;-) były w sprzedaży jako normalne white ;-) a potem już tylko jako te The Best of Morrions czy cuś takiego, trochę droższe, ale wraz tanie są ;-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2021-01-09 19:11:45 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2021-01-09 18:03:52, Misia13 napisał(a):
Cytat:

[b]2021-01-09 15:31:02, cris82 napisał(a):[/b
zrobilem obiad placki ziemniaczane jednak te nasze polskie ziemnioczki najlepiej sie do tego nadaja

zrobilem z angielskich w sensie ze tutaj kupionych i jakies takie bezplciowe wyszly
...

...a dieta?

Zazdroszcze Ja nie moge ziemniakow, ba zaraz +2.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Misia13</i> 09-01-2021 18:05 ]

przestan misia cos jesc chyba trzeba a ja lubie ryz i ziemniaki hehe ale jak wy sie zapychacie jakims twardym jak deska razowym chlebkiem do tego tona jablek na dzien to nie dziwie sie ze na normalny obiad nie macie juz miejsca :-]

ja odstawiam tylko slodycze cwicze i waga leci w dol jak zwariowana czasami jak juz wazylem 85 lub troszke mnie to sie zastanawialem ile ja musze zjesc dziennie zeby nie chudnac az mnie to przerazalo

Do góry stronyOffline

daavid

Post #3 Ocena: 0

2021-01-09 19:33:18 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

A ile zrxuciłeś że zapytam bo wiem, że na początku faktycznie szybko to się odbywa. Później jest trudniej.
Odstawienie cukrów to na pewno dobry pomysł, chociaż coś bym zostawił bo przynajmniej w moim przypadku nagle pojawiał się tak ogromny niedobór, że byłem w stanie zrobić dużo za cukier. Do tego jechałem na słodzikach a więc mózg odbierał bodźce a organizm już nie dostawał. Do tego aspartan robił spustoszenie w moich jelitach. Zmniejszyłem dawki cukru np. w kawie i jest ok. Ćwiczenia też dobry pomysł, ale mówią , że podstawą to jednak dieta. Mnie jednak zawsze te ćwiczenia motywowały do trzymania diety, np. jak na wyświetlaczu widziałem ile trzeba pobiegać żeby wyciągnąć pączka.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2021-01-09 20:04:39 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

W ogole nie musisz cwiczyc jak dieta jest ok; ) cwiczenia to bardziej dla zdrowia, zeby sie troche rozruszac przy siedzacej pracy, albo jak ktos lubi sport/ treningi jako hobby. Wlasnie przegladalam fotki stare- cale zycie zero cwiczen i chuda szkapa; ) ale tez ja nigdy nie jadlam zadnych mc donaldow ani chipsow. Za to uwielbiam carbs i nic mnie nie przekona do zrezygnowania z ziemniakow/ makaronow czy pizzy :)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 09-01-2021 20:08 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2021-01-09 21:06:48 (5 lat temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Metabolizm z wiekiem zwalnia to co kiedyś było standardowa waga z wiekim będzie wymagało dużo pracy
Na wagę wpływa bilans kaloryczny i albo mniej zjesz albo więcej się ruszasz, oczywiście jak ktoś ma lenia to tylko dieta ale prawda jest taka ze jak spalisz tysiąc kalorii ćwicząc to łatwiej być na minusie z kaloriami

Podobno człowiek który nie dba o ruch i kalorie będzie wyglądał jak jeden z jego rodziców, bo oni raczej mało się ruszają przynajmniej w zestawieniu z angielskimi
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2021-01-09 21:28:26 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

20kg ale cwiczylem 3-4 razy w tygodniu na silowni plus cardio jadlem na poczatku tylko mieso ryby z warzywami plus owoce

w pol roku z ala gruszki mialem zarysowany fajnie sylwetke komplementy od dziewczyn slyszalem "zajebiscie wygladasz" w ogolne mega sie czulem tryskalem energia

teraz taki przejedzony... zmeczony ale to tez stres swoje robi
dlatego biore sie za siebie tylko powoli hehe wlasnie mowilem do zony ze zaczynamy gotowac na parze tylko

z moich obserwacji najlepszym sposobem na chudniecie jest silownia

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 09-01-2021 21:31 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2021-01-09 21:39:23 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

A jesli rodzice tez chudzielce?

Jak przez dwa lata chodzilam na silownie i obserwowalam tych ludzi tam, to odnosilam wrazenie, ze niektorzy moga cale dnie tam spedzac cwiczyc i sie glodzic a i tak nigdy nie beda wygladali tak ja (to dla przykladu i bez falszywej skromnosci).

Z tym metabolizmem to tez ronie bywa, jak przedtem pisalam, wszystko ma wplyw na przybieranie i tracenie na wadze. Wszystko. Sen, stan psychiczny, dieta, nawet sytuacja rodzinna itd.

Tymczasem dzis zauwazylam kolejna zaleznosc. Rozmawialam na whats appie z kolezankami z yogu, ktore wlasnie zaczynaja kolejna noworoczna diete. I wrzucaja fortki sniadania lunchu itd Wszystko pieknie, jak z przepisow pt czy influencerow z insta. TYlko, ze tego jedzenia jak na jedno danie to wydaje mi sie jaies ogromne te porcje i roznorodnosc. Co z tego, ze zdrowe jak od samego patzrenia sie przytyje; )

Dla porownania ja od tygodnia jem jak za komuny. Taka dieta: komuno wroc. To wszystko nie jest fancy ani jakies spektakularnie orientalno nowoczesno molekularno "calorie fu..n deficit" cytujac Jamesa Smith'a. Moge podac po kolei jak ktos potrafi moze policzyc kalorie, choc ja tam nigdy sie nie bawilam w zadne liczenie. Moje kolezanki chca sie przesiasc na ta moja diete. Tylko ze im moze byc ciezko, bo ja od dziecka bylam niejadek, a one lubia te wszystkie dodatki cuda niewidy i na takim prostym menu moga nie wytrzymac dlugo.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

ruuuda

Post #8 Ocena: 0

2021-01-11 08:45:56 (5 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Chcialam powiedziec ,ze moja kolezanka zaginela w Londynie -
https://www.facebook.com/groups/484789768388707/
Obrazek

Przydalby sie dzial gdzie mozna by wstawic prosbe o pomoc o zaginionych osobac !

[ Ostatnio edytowany przez: ruuuda 11-01-2021 08:47 ]

Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2021-01-11 14:00:19 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Problem z rozsyłaniem postów z FB albo innych źródeł, niekoniecznie potwierdzonych, jest taki ze moze byc wysłany przez osobę od której "zaginiona" osoba chce się odizolować, uchronic etc. MW wstawiala posty osob zaginionych przekazanych przez Itaka chyba.
Ada

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #10 Ocena: 0

2021-01-11 16:11:38 (5 lat temu)

Wembley27

Konto usunięte

Musze się pochwalić ze moj bratanek jest w 6 najlepszych studentów medycyny na 3 roku

Do góry stronyOffline

Strona 3392 z 5282 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3391 | 3392 | 3393 ... 5280 | 5281 | 5282 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,