MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3372 z 5282 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3371 | 3372 | 3373 ... 5280 | 5281 | 5282 ] - Skocz do strony

Str 3372 z 5282

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2021-01-01 15:20:20 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Z ciekawostek filmowych.

Z tydzien temu ogladam amerkanski film (nakrecony w Kanadzie) i miedzy scenami wrzutka ze stock. Widok na miasto. A tu rzut na Náměstí Republiky w czeskiej Pradze. Do tego, na krawedzi ekranu, wielka reklama Lidla na budynku. Usmialam sie z tego. Miejsce znam bardzo dobrze, bo jak bylam w 2007r, to budowali to centrum handlowe, a pozniej zatrzymalam sie jeszcze kilka razy w tej okolicy, ostatni raz w 2017r.

Obrazek

Wczoraj nastepny film amerykanski, rowniez nakrecony w Kanadzie i miedzy scenami rzut na zimowa ulice z ozdobami. Krakowskie Przedmiescie przy wejsciu do UW i autobus Solaris. Na pewno maja Solarisy w USA/Kanadzie ;-)

W obu przypadkach, rzuty na miasto pasowaly jak piesc do nosa, bo w tych ich malych kanadyjskich miasteczkach udajacych amerykanskie, zwyczajnie nie ma takich budynkow.

Nie spodziewalam sie nigdy, ze zobacze Krakowskie Przedmiescie w takiej produkcji. Co prawda widzialam tez Zlote Tarasy w ukrainskim filmie kiedys, ale to blizej i uniwersalna architektura.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2021-01-01 15:48:56 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Porownuje zdjecie sprzed roku (z tego samego dnia, czyli dzis) do dzisiejszego i jak w pysk strzelil wiadac rezultaty siedzacej pracy i ozerania sie plus zero cwiczen, silownie i plyalnie zamkniete.

No to teraz tylko zobaczymy za rok, czy wroce do formy sprzed roku- dwoch lat, czyli czy pojdzie w miesnie czy w tluszcz: D

wrzucilabym to galerii ale z jakis powodow nie idzie tej fotki wkleic. Taki tremat mozna by zalozyc- jak tam nam idzie ze zdrowym trybem zycia.

Np ja od stycznia zeszlego roku trenowalam MMA, ale jak sie zaczely lockwony to wszystko stanelo w miesjcu, potem siedzac praca i zero ruchu i po 8 miesiacach- tragedia.

Juz nie chodzi o ot jak czlowiek wyglada, ale jak sie czuje. Wlasnie wrocilam ze spaceru (marszem) wokol jezior i normalnie sie czuje jakbym super cardio jakies odwalila. Wiec kondycja do tylu jakies 5 lat.

Uff...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-01-01 16:25:00 (5 lat temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

To bardziej lenistwo niż pandemia, wymówka każda jest dobra
Basen i siłownia jest otwarta od sierpnia z przerwa w listopadzie
Jak zamknęli basen to kupiłem rower w mijającym roku przejechałem ponad 3 tys km co w górzystym Yorkshire jest niezłym wyzwaniem, pomijając wspaniałe krajobrazy których w inny sposób nie masz szans tak zwiedzić to kondycję mam lepsza niż 20 lat temu.

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 01-01-2021 16:29 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #4 Ocena: 0

2021-01-01 16:40:20 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

To nie jest do końca lenistwo, ale też pewien styl życia - nie każdy lubi zmiany - ja nie lubię.

Chodziłam na basen regularnie raz w tygodniu godzinę, jak zamknęli to porażka, inne sporty odpadają, nie mam siły na nic.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2021-01-01 16:53:45 (5 lat temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Ciężko mówić o stylu życia jak chodzisz na basen raz w tygodniu, oczywiście lepsze to niż nic. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie basen otworzyli w sierpniu.

Polecam używanie iwatch albo innego smatzagarka, zamykanie rings, które mnie osobiście wkręciło motywuje do spalania kalorii
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

gosian

Post #6 Ocena: 0

2021-01-01 17:06:48 (5 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Gal, tak z ciekawości się zapytam ile przytyłaś?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2021-01-01 17:10:37 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

@sq, w wieku 42 tez mialam lepsza kondyche niz 20 lat temu. I lepsza figure.

Nie, to nei lenistwo. Znam siebie, i wiem kiedy w zaleznosci od @lifestyle mi kg przybedzie a kiedy ubedzie. I wiem, ze teraz wracajac do swego normalnego trybu wszystko wroci do normy.

Nie pierwszy nie ostatni raz takie zawirowania. To jest wypadkowa wszystkiego- pracy, stresu, hormonow, diety, aktywnosci, treningu/ cwiczenm czasu jaki sie ma na to czy na tamto.

Jak mnie wysylali na inne site w delegacje w czasie corony shifty po 12 godzin z pobudka przed 5 rano zeby na poczatek zmiany zdazyc na 6 rano km jakies 50, to od razu wszystko poszlo. Zupelnie inny tryb zycia.

Oczywiscie, mozesz sie chwalic kondycja, wrzuc fotke ocenimy: 8

@Gosian, ja sie nie waze, ja widze zmiany po ciuchach i na zdjeciach. Natomiast jak bylam za chuda 3 lata temu to tez wcale nie czulam sie najlepiej.

@ ZP dokladnie. Treinngi MMA tez w listopadzie czy w pazdzierniku wrocilam, ale nie ma mowy zebym cwiczyla w tym zimnie przy otwartych drzwiach i okanach (a takie wprowadzili zasady). Po prostu z tym musze poczekac.

Poki co jedyne treningi na jakie w tej chwil mnie stac to rower, spacer (marsz) abs i calisthenics (body weight training) w domu. Nawet do MMA nie wracam w tym rpku, bo 50£ miesiecznie mnie w tym roku nie bedzie stac. Musze przystopowac z wydatkami. Zywic sie tez bede w Lidlu. I wszystko przez Corone tak btw, bo jak zdazyl sie miesiac gdzie o 500 czy 1000 mialam mniej niz zwykle, to od razu sie odbilo na calkowitych wydatkach.

Obrazek
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #8 Ocena: 0

2021-01-01 17:12:56 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-01-01 16:53:45, sqlserver napisał(a):
Ciężko mówić o stylu życia jak chodzisz na basen raz w tygodniu, oczywiście lepsze to niż nic. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie basen otworzyli w sierpniu.

Polecam używanie iwatch albo innego smatzagarka, zamykanie rings, które mnie osobiście wkręciło motywuje do spalania kalorii

Jeżeli piszę, że nie mam siły na sport to znaczy że nie mam - nie każdy urodził się z predyspozycjami do bycia sportowcem, a zegarek apple mam bo lubię :-8

Basen otworzyli i oczywiście zaczęłam chodzić, teraz już zamknięty od nowa.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2021-01-01 17:17:45 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

A ja nie lubie tych wsyztkich apps z liczenim kalori czy ile tam steps zrobilas. a wyczucie wzystko robie. Slucham intuicji, organizm sam podpowie kiedy jest ok.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #10 Ocena: 0

2021-01-01 17:40:19 (5 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

null
Cytat:

2021-01-01 17:12:56, ZlotaPerla1 napisał(a):
Cytat:

2021-01-01 16:53:45, sqlserver napisał(a):

Jeżeli piszę, że nie mam siły na sport to znaczy że nie mam - nie każdy urodził się z predyspozycjami do bycia sportowcem, a zegarek apple mam bo lubię :-8

Basen otworzyli i oczywiście zaczęłam chodzić, teraz już zamknięty od nowa.

Byłem teraz dwa tygodnie w szpitalu i poczynilem pewne obserwacje. Chyba cały personel nosił te watches. A im grubsza nurse tym zegarek droższy. :-D

Do góry stronyOffline

Strona 3372 z 5282 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3371 | 3372 | 3373 ... 5280 | 5281 | 5282 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,