Str 3370 z 5282 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2020-12-31 11:00:38 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
poprosilem dzisiaj zone zeby kupila po 2paczki czipsow ziemniaczanych na leb w polskim sklepie
a nie jakies mini czipsiki dla anglikow z tesco czy innych nudnych pringelsow ktorych jedyna zaleta jest to ze jest ich pelna tubka : P do tego dla mnie 4leszki pewnie 2 mi starcza ale to sylwester nie chce ryzykowac tego okropnego uczucia kiedy jednak okaze sie ze mam ochote na 3 a w lodowce bedzie tylko mleko : P pizze i lody i bedziemy robic jak to ktos wczesj ujal "noc oczyszczenia" od jutra zero chipsow slodyczy nic i tak do wakacji ja musze wprowadzic ostre zasady inaczej nic nie bedzie z super sylwetka na wakacje kto ze mna lapka do gory musze to zrobic bo ostatnio jem tyle slodkiego ze mam wrazenie ze wejscie po schodach mnie meczy : ] |
gosian | Post #2 Ocena: 0 2020-12-31 11:07:07 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
(...) od jutra zero chipsow slodyczy nic i tak do wakacji ja musze wprowadzic ostre zasady inaczej nic nie bedzie z super sylwetka na wakacje kto ze mna lapka do gory(...)
Nie żebym była złośliwa, ale od którego jutra?? ![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2020-12-31 11:09:11 (5 lat temu) |
wiem wiem ...to przez wirusa stracilem cala motywacje do cwiczen i zdrowej diety ale to jest przelomowy moment lepszej okazji nie bedzie
od jutra wchodze na nowa droge |
Wembley27 | Post #4 Ocena: 0 2020-12-31 11:43:32 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-12-31 11:07:07, gosian napisał(a): (...) od jutra zero chipsow slodyczy nic i tak do wakacji ja musze wprowadzic ostre zasady inaczej nic nie bedzie z super sylwetka na wakacje kto ze mna lapka do gory(...) Nie żebym była złośliwa, ale od którego jutra?? ![]() ![]() Tez to slyszalam ....i tak bez przerwy ...od jutra bez chipsów (jak można to jesc) ble. Cris dasz rade od Nowego Roku ( chyba ze zona kupi ci na wielkanoc znow chipsy ) Pozdrow żonę niech będzie dzielna |
gosian | Post #5 Ocena: 0 2020-12-31 11:46:31 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Powodzenia i trzymam kciuki za wytrwałość.
Moją zgubą są słodycze.. Ile ja bym dala żeby tak ich nie jeść ehhh Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2020-12-31 11:52:32 (5 lat temu) |
dzieki dzieki ta mysl o odchodzaniu wiedzac ze jeszcze dzisiaj czeka mnie fastfoodowy armagedon jakos czyni ta decyzje latwiejsza dla mojej psychiki
tez korzystajcie od jutra wprowadzamy zywieniowe restrykcje lockdown na wszelakie slodkosci |
Richmond | Post #7 Ocena: 0 2020-12-31 12:13:36 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ja dzisiaj zyje na Bramley Apple Pie. Udalo sie wreszcie oproznic lodowki z garnkow z roznymi daniami. Jeszcze tylko 3 gammony czekaja na konsumpcje, ale jak bedziemy mieli ich dosyc, to zamroze.
"4 Leszki" brzmia zabawnie przy zapasach alkoholu, ktore mamy, chociaz ostatnio nie pijemy. Carpe diem.
|
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2020-12-31 12:35:56 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Ostatnio często jestem pod telefonem on-call, i trafiało się ze trzeba bylo tez podjechać do pracy, więc zero %. Jak przychodzi weekend bez zobowiązań to planue ktore wino otworze, a jak już moge otworzyć to mi ochota orzechodzo...zaczyna się niezla kolekcja zbierać
![]()
Ada
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2020-12-31 20:24:35 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Tegoroczny Sylwester to chyba szalu nie ma dla nikogo. Mi sasiedzi (mlodzi ludzie) wlasnie robia pranie, bo slysze pralke. Kompletmy zwis.
Jacys tez juz strzelaja fireworks, nie weim moze a konto Australi. Tak czy owak irytujace. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Misia13 | Post #10 Ocena: 0 2021-01-01 05:35:27 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Jeszcze nie spie.... z boku chrapanie... z gory sasiada tez slychac.... a ja?
Naczytalam sie na temat tych szczepionek....w Niemczech pomieszali dawki, w West Virginia pmieszali szczepionki z lekarstwem. Wisconsin nie trzymali w lodowce, Tu odwlekaja z druga rata.... w Indi.... a juz nie czytalam, bo jakies reklamy wlazly....na ekran... Zla jestem.... swiat do D..y. Musze sie przespac moze jak sie obudze.... to bedzie jakos lepiej. Doczytalam, ze u Gal sasiedzi robia pranie.... a co mi tam, tez wylazlam z lozka I nakrecilam.... niech sie pierze. Jak za godzine nie bede spac to porozwieszam, a jak nie to jak wstane. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Misia13 01-01-2021 05:48 ] |