Str 3355 z 5282 |
|
---|---|
Kanonier30 | Post #1 Ocena: 0 2020-12-12 16:44:15 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja natomiast chciałem powiedzieć, że smutno się robi, gdy w tematach na Forum nie ma już aktywnych wątków politycznych, społecznych, a nawet ekonomicznych.
Myślałem ostatnio o tych Użytkownikach, których konta zniknęły, a pomimo zdarzających się wulgaryzmów - personalnych wycieczek - nadawały kształt części Forum. Była możliwość ostrej, męskiej dyskusji. Koledzy, którzy teraz na Forum goszczą już coraz rzadziej, to przypuszczalnie powód tego, że wkrótce dyskusje i wątki bieżące będą na temat pogody lub zakupów. |
galadriel | Post #2 Ocena: +1 2020-12-12 16:59:48 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Co to za szowinizmy meskie mi tu Kanonier uskuteczniasz i to w temacie neutralnym z zalozenia. Czyzby to taka zakamuflowana prowokacja z tym: meskie " dyskusje, he? Nu pagadi, ty uwazaj, bo ci sie zbiera. Jak mnie znasz sprzed lat, to wiesz, ze i poprzeklinac sobie potrafie, wie mnie tu nie irytuj (nie pyskuj w sensie: D
A na serio. 10 lat temu nie bylo nic innego do roboty, to mogl sie czlowiek wyklocac. Z toba na pewno, (przez te glupoty co wypisujesz tu i owdzie to wiem, dobrze ze nie mam czasu (gdzieniegdzie) zagladac: D Moge ci wkleic esejowata bzdure, ktora tego weekjendu sklecic musialam w ramach zaliczneia. Bzdury wierutne, jednakowoz nie o opinie akademia pyta a o przyklady ewaluacje tychze; ) No durne, wiem, a tu juz metodologie czekaja, z ktorych nic nie kapuje, wiec sleczec nad nimi musze (moze wkoncu zrozumiem) zamiast bez sensu mielic klawiatura na te same tematy od lat/ Czyz nie? ; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2020-12-12 17:02:45 (5 lat temu) |
P.S Kanonier tym twoim od "meskich" dyskusji tez by sie przydalo postudiowac swoja droga. Moze by im rozumu przybylo. Wiesz jak to jest- im wiecej wiesz, tym mniej sie wyswietlasz; ) I odwrotnie im mniej do powiedzenia tym wiecej nawija (nabija postow; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Richmond | Post #4 Ocena: 0 2020-12-12 17:11:05 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2020-12-12 12:51:18, Gwontownik napisał(a): Niejednokrotnie bywa tak, że firmy tworzą "nowe dolegliwości" na które maja gotowy lek. Kolega, ktory byl dyrektorem marketingu w Polsce w jednej ze szwajcarskich firm, mowil mi dokladnie o tym. Wyjasnial mi nad czym pracuja w jego dziale i smial sie, ze niektore choroby nie istnialy, ale teraz firma sprzedaje na nie leki, a jego dzial robi reklamy. Czytajac o Waszych przygodach z kurierami, to ja chyba mam szczescie. Ale lokalizacja tez pomaga, bo faktycznie mozna zostawic paczke pod drzwiami i nikt nic wrzuca przez plot. A wczoraj faktycznie widzialam jak ktos wkleil zdjecie dostarczonej paczki i podpis byl: "jesli to Twoje drzwi, to daj znac gdzie mieszkasz, bo to moja paczka." Carpe diem.
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2020-12-12 17:12:10 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2020-12-12 17:02:45, galadriel napisał(a): P.S Kanonier tym twoim od "meskich" dyskusji tez by sie przydalo postudiowac swoja droga. Moze by im rozumu przybylo. Wiesz jak to jest- im wiecej wiesz, tym mniej sie wyswietlasz; ) I odwrotnie im mniej do powiedzenia tym wiecej nawija (nabija postow; ) Powiedziała osoba ze średnia 2 i pół wiadomości dziennie przez 11 lat moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
|
|
stanislawski | Post #6 Ocena: 0 2020-12-12 17:12:12 (5 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Eee tam, ostre męskie dyskusje. Erystyka przede wszystkim.
|
Kanonier30 | Post #7 Ocena: 0 2020-12-12 17:13:56 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
@ Gal, a wiesz, że ja dla Ciebie wszystko ...
![]() |
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2020-12-12 17:14:11 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
no ja sie wyleczylem z tematow politycznych i swiatopogladowych dzieki tym uczestnikom za ktorymi tesknisz kanonier hehe : P
wlaczylem sobie wiadomosci pokazuja jakies szczyty w ue orban morawiecki merkel ursula inni polityce wszyscy w maskach show must go on nikt nie podaje sobie reki no bo przeciez mamy wirus ale wszyscy strzelaja sobie zolwiki ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 12-12-2020 17:36 ] |
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2020-12-12 17:50:24 (5 lat temu) |
Moze zmienili orientacje i wola sie nie odzywac
![]() Na koniec tylko tym wszystkim, ktorzy poczuwaja sie w obowiazku skomentowania zgodnie z obowiazujaca wolska : 8 mentalnoscia, przypominam, ze w tym kraju wasze komentarze sa nielegalne. Wyleciec mozna tak z pracy, jak z...forum. Tak wiec uczymy sie te 2, 5 posta ograniczyc do zakupow i tak dalej, jako Kanonier wzywa... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2020-12-12 18:00:55 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
o to jest lewicowa tolerancja... morda na koldke jak nie to cie wyrzucimy z pracy i zniszczymi finansowo ; ))
|