Podoba mi sie ten pomysl.
Szczegolnie jesli ktos spyta ile masz lat
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
No i piknie tam. Kojarzy sie z Siodma pieczecia Bergmana i Saga Ludzi Lodu Sandemo.

Str 3039 z 5264 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2019-10-03 23:41:00 (6 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Mieszkańcy chcą odrzucić powszechnie przyjęte pojęcie czasu. Odpowiedzią na pytanie „kiedy?” będzie „kiedy chcemy”. O co chodzi?
Podoba mi sie ten pomysl. Szczegolnie jesli ktos spyta ile masz lat ![]() No i piknie tam. Kojarzy sie z Siodma pieczecia Bergmana i Saga Ludzi Lodu Sandemo. ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #2 Ocena: 0 2019-10-04 14:06:27 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2019-10-04 14:26:27 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-10-04 14:06:27, Maverick20120 napisał(a): Ło żesz ku...a ![]() Jakie pożegnanie, takie przywitanie ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2019-10-04 20:07:47 (6 lat temu) |
Odslona Mavericka w wersji 12- tej. Ostatni co sie tak pojawial i znikal, zostal potem adminem
![]() Ja sie juz dawno pogubilam ktos tu pod jakim profilem pisze. Apeluje chociaz avatary te same, za przykladem Aquariusa. Ktorego rowniez ostatnio ani widu ani czytu. ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2019-10-04 20:14:05 (6 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2019-10-04 20:07:47, galadriel napisał(a): Odslona Mavericka w wersji 12- tej. Ostatni co sie tak pojawial i znikal, zostal potem adminem ![]() Ja sie juz dawno pogubilam ktos tu pod jakim profilem pisze. Apeluje chociaz avatary te same, za przykladem Aquariusa. Ktorego rowniez ostatnio ani widu ani czytu. ![]() Czmychnął z forum bo mi próbki mydełek obiecał. ![]() |
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2019-10-04 20:32:02 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2019-10-04 20:07:47, galadriel napisał(a): Odslona Mavericka w wersji 12- tej. Ostatni co sie tak pojawial i znikal, zostal potem adminem ![]() Ja sie juz dawno pogubilam ktos tu pod jakim profilem pisze. Apeluje chociaz avatary te same, za przykladem Aquariusa. Ktorego rowniez ostatnio ani widu ani czytu. ![]() o...to ciekawe : P akurat dzisiaj przegladalem jakis watek a tam pani o tajemniczym nicku wiedzma ple ple brzmiala identycznie jak ty tylko nick i avatar byly inne ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-10-2019 20:32 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2019-10-04 20:56:09 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Tak, Aquarius zniknął, ale może kiedyś wróci. Maverick nie wiadomo jak długo z nami wytrzyma, zanim zarzuci focha z przytupem
![]() ![]() Finalnie usiadłam na 4 literach. "Paczam" a to już 21. Szlag. kiedy ten czas tak mi zleciał. Piję kawę i wieczór pewnie zakończę książką. To byl mega pracowity dzień ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2019-10-04 21:01:09 (6 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2019-10-04 20:56:09, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Tak, Aquarius zniknął, ale może kiedyś wróci. Maverick nie wiadomo jak długo z nami wytrzyma, zanim zarzuci focha z przytupem ![]() Podobnie jak ja. Używam swojego nicka w różnych forach od lat 90tych. Dobre marki po prostu trwają! ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2019-10-04 21:10:50 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-10-04 21:01:09, andyopole napisał(a): Podobnie jak ja. Używam swojego nicka w różnych forach od lat 90tych. Ja swojego nicka używam wszędzie. Jest jak moja druga skóra. Czasem się zapominam i w miejscach, gdzie powinnam użyć imienia i nazwiska z automatu piszę Konefka. Nie to, żebym nie lubiła swojego nazwiska, bo bardzo lubię i gdybym kiedyś popełniła ten błąd ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2019-10-04 21:10:53 (6 lat temu) |
Cytat: akurat dzisiaj przegladalem jakis watek a tam pani o tajemniczym nicku wiedzma ple
I co, bardziej do mnie tamten nick pasuje, nie? Byla tez Diabolique. Bo demoniczny avatar nie pasowalby do elfickiej postaci Galadriel, a podobal mi sie avatarek. No, ale jak zwykle uprzejmi wtedy doniesli, ze jak tak mozna miec kilka profili, zadnego nie usunac, ze przeciez trzeba chociaz jeden zbanowac. Nie wiem jak teraz, ale wtedy dopoki ze soba samym nie gadales, to mogles sobie miec profili ile ci sie podoba. Zreszta to szlo od gory, bo swego czasu admin tez mial jedno oficialbe konto, a pisal pod innym nickiem jako zwykly uzytkownik. Zreszta calkiem zrozumiale. No, ale to dawne dzieje i niewielu te czasy tu pamieta (zaloze sie, ze Kanonier pamieta ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|