2019-08-05 22:30:34, Rozrabiaka napisał(a): @nEUROn
Czemu tak działasz bezmyślnie, bez sprawdzania, bez poświęcenia chwili na genezę zdjęcia.
Nie zastanawia cię, czemu pociąg stoi i czemu drzwi są otwarte?
Tam doszło do wypadku, pociąg potracił człowieka i Policja zabezpiecza miejsce.
Czytałem stary artykuł ale z tego roku w kontekstcie tego co się dzieje na Polskich drogach który był podparty tym zdjęciem.
Faktycznie na dole był odnośnik do poprawnego zdjęcia.
Dopiero niedawno wróciliśmy z Niebieskiej Laguny Akamas .
Fajna wycieczka, raj na ziemi i pod wodą. Wszyscy popaleni na mahoń. Auto trochę szwankowało. Silne, terenowe do jazdy po górach traciło coś moc. Przy wyprzedzaniu furmanki pod gørę to chyba ze trzy kilometry z koniem łeb w łeb szliśmy . Mogła to być też wina kierowcy. Nasze panie trasę do Paphos w palcu miały i sie za kółkiem zmieniały , bo starszyzna musiała piffkować na tylnej kanapie.
Jutro lecimy z Larnaca do Beirutu. Na cztery dni zostawiamy hotel i vizytujemy znajomych z Londka. Byliśmy już u nich na weselu. Tam też upały . Zapomniałem jak wyglądają choćby najmniejsze baranki na niebie.
2019-08-05 22:44:17, nEUROn napisał(a): Czytałem stary artykuł ale z tego roku w kontekstcie tego co się dzieje na Polskich drogach który był podparty tym zdjęciem.
Faktycznie na dole był odnośnik do poprawnego zdjęcia.
Zbyt łatwo dajesz się wkręcać. Nie pierwszy raz. Gdyby to miało jakikolwiek komentarz polityczny co do rządzącej ekipy już dawno wisiałyby w wątku Co z tą Polską...
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
A to zdjęcie ostatnie to z postoju dla radiowozów oczywiście?
To jak jeżdżą kierowcy w Polsce faktycznie nadaje się do tamtego tematu patrząc na statystyki wypadków pod wpływem i nie tylko.
"Nie jechali na interwencję, ale najwyraźniej bardzo im się spieszyło. Policjanci z Chodzieży zignorowali czerwone światło przed przejazdem kolejowym i utknęli z rogatką na dachu. "
To tak w kwestii fejka.
Oni przeżyli ilu to zabiło?
2019-08-05 23:12:58, nEUROn napisał(a): "Nie jechali na interwencję, ale najwyraźniej bardzo im się spieszyło. Policjanci z Chodzieży zignorowali czerwone światło przed przejazdem kolejowym i utknęli z rogatką na dachu. "
[B]2019-08-05 22:44:17, nEUROn napisał(a):Czytałem stary artykuł ale z tego roku w kontekstcie tego co się dzieje na Polskich drogach który był podparty tym zdjęciem. Faktycznie na dole był odnośnik do poprawnego zdjęcia. [/b]
2019-08-06 22:33:00, Rozrabiaka napisał(a): Chciałem powiedzieć, ze uwielbiam stare polskie filmy, spektakle telewizyjne.
Miały niepowtarzalny klimat, no i aktorzy, takich aktorów już nie ma
-----
Edit: No i chyba film już nie jest dostępny, własnie dostałem info z Youtube, ze film został zablokowany