2019-06-03 10:32:22, Konto usunięte napisał(a): Koleżanka sprawdzi czy się kasa nie należy za zmiane.
No przecież napisałam, że zmiany godzin parkingu - z 15pm na 3am zostały zatwierdzonullne bez dodatkowej opłaty.
Za zmiane godzin lotu.
A, to nie zrozumieliśmy się Zmiana lotu z nocnego na poranny w Wizzair - przyszedł email do zaakceptowania zmiany i tyle. Nie było mowy o dopłacie, a ten poranny lot był faktycznie o 200f. dla nas 4 droższy. A mnie to bardzo na rękę, ten lot poranny i cały dzień do przodu
2019-06-03 14:47:48, ZlotaPerla1 napisał(a): Czy u was za audiobooki z biblioteki się płaci?
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Pani nic nie wspominala o zadnej oplacie.
A u Was sie placi?
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Zgubiłam męża kartę zbliżeniowa ale na szczęście nikt nie użył jej od czasu zguby. Byłam kwiatki kupić i w B&Q nie można Google app użyć to musialam iść do samochodu po męża kartę i nie wiem jak, ale ja zgubiłam. Przepatrzylam B&Q i koło domu, ale jak kamień w wode, chyba podczas pakowania zakupów wypadła z kieszeni.
...ze mielismy dzis dodatkowe atrakcje w pracy. Prywatnym lotem przylecial kierowca formuly 2 Niki Mazepin. Odebral z parkingu nowiutkiego mercedesa AMG GTr,po czym, po pieciu minutach jazdy roztrzaskal go przy wyjezdzie z bazy. Jego wina ewidentna, nie ustapil pierszenstwa. Mikomu nic sie stalo,tylko wjazd byl zablokowany przez prawie godzine, kazdy kto przejezdzal przystawal obowiazkowo na fotke.
" Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
2019-06-06 22:13:47, malinowka napisał(a): ...ze mielismy dzis dodatkowe atrakcje w pracy. Prywatnym lotem przylecial kierowca formuly 2 Niki Mazepin. Odebral z parkingu nowiutkiego mercedesa AMG GTr,po czym, po pieciu minutach jazdy roztrzaskal go przy wyjezdzie z bazy. Jego wina ewidentna, nie ustapil pierszenstwa. Mikomu nic sie stalo,tylko wjazd byl zablokowany przez prawie godzine, kazdy kto przejezdzal przystawal obowiazkowo na fotke.
Tak to można pracować A kto bogatemu zabroni? może on nawet prawa jazdy nie ma