2019-02-21 11:55:25, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Chciałam powiedzieć, że kończy się mój pobyt w Polsce. Jutro wracam na stare śmieci.
Udało mi się pozałatwiac sporo spraw. Jedna z najbardziej inspirujących wizyt, była ta u wizażystki. Polecam każdej kobiecie. Nauczyłam się jakich kosmetyków powinnam uzywac i jak je nakładać. Wszyscy, którzy widzieli jak sie wczesniej malowałam i jak jest teraz zauważyli pozytywną rożnicę. Zmieniłam tez z rozpedu kolor włosów. Do nowego muszę sie jescze przywyczaić.
Nie widziałam Ewa jak się malujesz ani jak malowałaś się wcześniej, wiec wierzę na słowo
Kto zgadnie gdzie to jest temu buziak
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
2019-02-21 11:55:25, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Chciałam powiedzieć, że kończy się mój pobyt w Polsce. Jutro wracam na stare śmieci.
Udało mi się pozałatwiac sporo spraw. Jedna z najbardziej inspirujących wizyt, była ta u wizażystki. Polecam każdej kobiecie. Nauczyłam się jakich kosmetyków powinnam uzywac i jak je nakładać. Wszyscy, którzy widzieli jak sie wczesniej malowałam i jak jest teraz zauważyli pozytywną rożnicę. Zmieniłam tez z rozpedu kolor włosów. Do nowego muszę sie jescze przywyczaić.
Zamek w Chęcinach.Zwiedzony przeze mnie z rodziną 26 sierpnia ub.r.Aczkolwiek padało to warto było się tam wybrać.
W drodze powrotnej do Sandomierza wskoczyliśmy do Centrum Nauki Leonardo Da Vinci w pobliskim Podzamczu...
Chciałem powiedzieć , że 10 miesięcy to piękny wiek. Można dziadkom wchodzić na głowę , godzinami gadać jak najęty , trochę popsocić i szczerzyć przy tym sześć mleczaków.
Chodzenie opanowane na etapie raczkowania na wstecznym i froterowania podłóg...