Str 2941 z 5266 |
|
---|---|
ZlotaPerla1 | Post #1 Ocena: 0 2019-02-08 11:56:49 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja dostaję z tesco kasę za punkty i te off.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Emeryt56 | Post #2 Ocena: 0 2019-02-08 12:39:21 (6 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2018 Skąd: Montreal (Bristol) |
Cytat: 2019-02-05 14:53:20, darraj napisał(a): Sądze że, konkluzja z tej krótkiej dyskusji jest następująca, każde z nas pozostaje na swych pozycjach, kto chce niech zagląda do moich postów, kto nie chce, niech nie zagląda Po tej wypowiedzi "darraj" zniknął z forum. Tu moje pytanie : czy za to został zbanowany ? Czy raczej się uniósł honorem i chce odpocząć od przykrych docinków ? Hmm... ? Jak dla mnie to nie jest irytujący, to co zamieszczał jest wyważone. Jest rozpoznawalną twarzą na tym forum. Jednak rozumiem też moderatora że traci czas wchodząc na jego posty bo w tym czasie mogła by komuś coś doradzić czy wyjaśnić bo naprawdę w tym jest dobra. |
gosian | Post #3 Ocena: 0 2019-02-08 12:47:09 (6 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
(..) Po tej wypowiedzi "darraj" zniknął z forum.
Tu moje pytanie : czy za to został zbanowany ? Czy raczej się uniósł honorem i chce odpocząć(....) Przecież nie dostał żadnego bana z tego co widzę.. Pewnie czeka, żeby uderzyć z podwójną siłą, będzie jeszcze więcej obrazków ![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
gosian | Post #4 Ocena: 0 2019-02-08 12:52:25 (6 lat temu) |
My Tesco kupony zawsze zamieniamy na kupno przejazdu przez tunel. Są różne opcje zamiany. Na kupony do restauracji czy kupno wycieczki itd. Nie opłaca się płacić zakupów, bo przelicznik jest 1:1.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
ZlotaPerla1 | Post #5 Ocena: 0 2019-02-08 13:28:39 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie wiem co jest dla was bardziej irytujące - ale dla mnie bardziej, niż jakieś tam wklejanki są irytujące wątki zakładane przez jakieś niedouczone pseudo kancelarie, czy przez osoby które poniżają innych użytkowników, bo odpowiedź padła nie po ich myśli (to skrajne chamstwo) i zakładają następne wątki z prośbą o pomoc?
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
|
|
darraj | Post #6 Ocena: 0 2019-02-08 13:39:41 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-02-08 12:39:21, Emeryt56 napisał(a): Po tej wypowiedzi "darraj" zniknął z forum. Tu moje pytanie : czy za to został zbanowany ? Dzięki za pamięć dobry człowieku, co do bana, to nie te czasy że ostrzeżenia i bany sypały się jak rękawa, teraz trzeba dbać o tę resztkę która pozostała. Forum się wyludnia i obawiam się, że jest to nieodwracalny proces. Cytat: Czy raczej się uniósł honorem i chce odpocząć od przykrych docinków ?
Hmm... ? Nie poczułem się urażony i nie uniosłem się honorem, ta dyskusyjka to takie nic nie znaczące, forumowe przepychanki. To po poprostu zbieg okoliczości, czasu którego miałem w nadmiarze, nagle się zaczeło brakować i stąd moja absencja, oczywiście chwilowa, na forum. To by było na tyle. "We're all mad here" Mad Hatter
|
gosian | Post #7 Ocena: 0 2019-02-08 13:43:35 (6 lat temu) |
Mnie same obrazki nie irytują, tylko bardziej śmieszy to, że dorosły facet a bawi się i cieszy z jakiś obrazków. Denerwuje mnie natomiast fakt , że wchodząc w wątek widząc nowy post a tam darraj wkleił durny obrazek popcornu czy wyluzuj. Strata czasu, to irytuje.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2019-02-08 14:00:55 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Wyludnianie to chyba dlugi proces w tym wypadku bo jak jestem tu od koncowki 2014 to nie wydaje mi sie zeby wiecej niz 10 uzytkownikow usunelo konto(nie licze miko) mam na mysli osoby ktore udzielaly sie czesto tyle samo tez sie pewnie pojawilo nowych uzutkownikow
stwierdzenie jest chyba przesadzone chyba ze masz na mysli ostatnia dekade to moze Za to zauwazylem sporo nowych postow osob ktore nie kojarze z ostatnich lat a maja niki pozakladane na dlugo przede mna tak jakby wracali na stare smieci : P [ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-02-2019 14:13 ] |
darraj | Post #9 Ocena: 0 2019-02-08 14:30:08 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-02-08 13:43:35, gosian napisał(a): Mnie same obrazki nie irytują, tylko bardziej śmieszy to, że dorosły facet a bawi się i cieszy z jakiś obrazków. Denerwuje mnie natomiast fakt , że wchodząc w wątek widząc nowy post a tam darraj wkleił durny obrazek popcornu czy wyluzuj. Strata czasu, to irytuje. Takiego stężenia pogardy już dawno nie odczułem. Trudno. Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę Ale chroń mnie, Panie, od pogardy Przed nienawiścią strzeż mnie, Boże Wszak Tyś jest niezmierzone dobro Którego nie wyrażą słowa Więc mnie od nienawiści obroń I od pogardy mnie zachowaj Modlitwa o wschodzie słońca "We're all mad here" Mad Hatter
|
gosian | Post #10 Ocena: 0 2019-02-08 14:57:43 (6 lat temu) |
Cytat: 2019-02-08 14:30:08, darraj napisał(a): Cytat: 2019-02-08 13:43:35, gosian napisał(a): Mnie same obrazki nie irytują, tylko bardziej śmieszy to, że dorosły facet a bawi się i cieszy z jakiś obrazków. Denerwuje mnie natomiast fakt , że wchodząc w wątek widząc nowy post a tam darraj wkleił durny obrazek popcornu czy wyluzuj. Strata czasu, to irytuje. Takiego stężenia pogardy już dawno nie odczułem. Trudno. Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę Ale chroń mnie, Panie, od pogardy Przed nienawiścią strzeż mnie, Boże Wszak Tyś jest niezmierzone dobro Którego nie wyrażą słowa Więc mnie od nienawiści obroń I od pogardy mnie zachowaj Modlitwa o wschodzie słońca Haha.. No w końcu pierwszy dzisiaj post, który mnie rozbawil ![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|