MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2929 z 5271 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 2928 | 2929 | 2930 ... 5269 | 5270 | 5271 ] - Skocz do strony

Str 2929 z 5271

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Twinkle

Post #1 Ocena: 0

2019-01-17 23:33:03 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

u nas niby tez mial byc ale zmieniaja ciagle.
Rok temu tak sypnelo,moje dzieci sniegu nie znaly,nikt sanek nie mial,ale ze ja dziolcha wychowana na Mazurach,to zaraz zmajstrowalam sanki wlasnego projektu,z toreb lidla i innych wynalazkow,ale cale osiedlo dostalo weny tworczej i zjezdzali na czym sie dalo,bo to tylko 3 dni tych wspanialosci bylo.
Mam nadzijee ze w tym roku sypnie,dzis juz sie ochladza idzie przymrozek ale o sniegu nawet nie marze.
a co to tego ze rozum przychodzi z wiekiem to prawda ,jak mialam 20 late to nie nosilam ani czapki,bo niby brzydko,bo wlosy sie uliza itd..nie nosilam rajstop,wolalam marznac a ladnie wygladac,a dzis ubieram czape z bablem,szalik welniany a bez rajstop nie wychodze zima w domu...a wszystko po tym jak pare lat temu zlapala mnie rwa kulszowa i nie bylam w stanie wsiasc do auta,odwiezc dzieci,wylam z bolu,maz musial w trakcie przyjezdzac z pracy zeby dzieci odwiezc do szkoly.Od tamtej pory mam w nosie ladne wlosy,pilnuje plecow,bo czasem cos zakluje albo czuje mrowienie w prawej rece i juz wiem ze lampka sie zapala,ze tzreba sie cieplo nosic:)
lake...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2019-01-18 08:02:47 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Odliczacie już godziny do rozpoczęcia weekendu? ;-)

Obrazek

Po mojej wczorajszej glebie nie mogłam się w łózku odnależć, bo cały prawy bok mnie bolał. Spie własnie na prawej stroni i jakosśrednio się wyspałam.Nic to. Za kilka dni orzejdzie. Czekam teraz az troche sie rozjaśni za oknem. Jeśli jest tak jak wczoraj nie ide na rower, bo nie chcę zaliczyc kolejnej gleby. Najwyżej poćwiczę w domu.

Narwaniec. gdzie jesteś? Potrzebuje, zeby mi ktoś podrzucił film na wieczór do oglądania, a Narwaniec ostatnio trafiał w moje gusta. A może Wy możecie zaproponowac coś na piatkowy wieczór?
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2019-01-18 08:55:09 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

... ze zaspalam!!!

Niby poszlam spac wczesniej, niby obudzilam sie przed dzwonkiem budzika, a na koniec "na chwilke" zamknelam oczy i obudzilam sie o godzinie o jakiej zwykle z domu wychodze...
Ada

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2019-01-18 12:04:13 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Moj piec gazowy stwierdzil, ze nie potrzebuje wody cieplejszej niz 30C (w calym systemie). Mam teraz 17C w domu i wode 38C. Teraz trzeba znalezc specjaliste, bo standardowy cos nie odpowiada.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Emeryt56

Post #5 Ocena: 0

2019-01-18 12:33:21 (7 lat temu)

Emeryt56

Mężczyzna

Z nami od: 15-01-2018

Bywają piece lub termostaty co mają tz tryb ekonomiczny np na wakacje lub pustostan. Może się coś przestawiło i piec sądzi że jesteście na wakacjach.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2019-01-18 12:59:17 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Nie jest to problem z termostatem, tylko z piecem. Piec dziala niby, ale woda sie nie podgrzewa.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #7 Ocena: 0

2019-01-18 16:38:10 (7 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Cytat:

2019-01-18 12:59:17, Richmond napisał(a):
Nie jest to problem z termostatem, tylko z piecem. Piec dziala niby, ale woda sie nie podgrzewa.

Jesli nie masz juz gwarancji i za wizytę musisz zaplacic, proponuje takie rozwiazanie.

Domestic&General repair and care plan.

Wykupujesz plan z wstępna naprawa. Jesli koszt usuniecia usterki jest poniżej £500, to naprawiają i wtedy masz dodatkowo rok „gwarancji” na piec. Objęte sa wszystkie usterki mechaniczne i elektryczne. Do napraw przysyłają serwisy producenta.

Jesli nie naprawia, oddają potrącona składkę i rozwiązują umowe. Nie ponosisz żadnych kosztow.

W tamtym roku płaciłem £27 miesiecznie za naprawę i roczny plan gwarancyjny. Tak naprawdę to tyle moze kosztować jednorazowa wizyta z częściami.

Mozna mieć rożne wersje planów. W tej chwili mam £17 miesiecznie z bezpłatnym. serwisem pieca raz w roku. Piec musi byc sprawny w momencie wykupienia planu. Dodatkowo, naprawa każdej usterki wraz z częściami jest rowniez w cenie. No moze prawie każdej, bo uszkodzenia spowodowane korozja układu i kamieniem nie sa objęte.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #8 Ocena: 0

2019-01-18 18:12:40 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Dla mnie juz za pozno, piec niesprawny, a raczej sprawny inaczej. Byl spec, ma wrocic w poniedzialek. W miedzyczasie jedziemy na kaloryferkach elektrycznych w dwoch pomieszczeniach, grzalce w zbiorniku wody, a reszta domu chlodzi sie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #9 Ocena: 0

2019-01-18 18:28:08 (7 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Cytat:

2019-01-18 18:12:40, Richmond napisał(a):
Dla mnie juz za pozno, piec niesprawny, a raczej sprawny inaczej. Byl spec, ma wrocic w poniedzialek. W miedzyczasie jedziemy na kaloryferkach elektrycznych w dwoch pomieszczeniach, grzalce w zbiorniku wody, a reszta domu chlodzi sie.

Ale zeby wykupić „repair and care” piec nie musi byc sprawny. Wtedy plan jest droższy, ale nadal wychodzi prawie to samo, co jednorazowa naprawa

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #10 Ocena: 0

2019-01-19 20:43:33 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Wyglada na to, ze padla pompa w piecu, raz dziala, raz nie dziala. Zamowilam juz nowa i jade odebrac jutro, pewnie przekonam sie w poniedzialek czy to rozwiazalo problem czy jest jeszcze jakis inny.

Hydraulik, ktory byl w piatek nawet nie sprawdzil pompy. Dzisiaj byl Polak i jego tok myslenia/sprawdzania byl inny, ale on zna juz moja instalacje, wiec nie tracil czasu na szukaniu dziury w calym.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 2929 z 5271 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 2928 | 2929 | 2930 ... 5269 | 5270 | 5271 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,