Teraz sie nie dziwie ze 1 ma na nagrobku..."master" a 2 "genius of comedy"....
Tym bardziej ze zaistnieli w dzwieku.... (Ten chudy byl angolem)
Cytat:
2018-11-02 20:40:40, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Dzisiaj rozeznanie terenu a jutro trzeba będzie się po tych góreczkach na rowerze powspinać ( Madonna del Ghisallo )
... że właśnie widziałam post na FB pt. ODDAM KOTKA - "Witam oddam 4 miesiecznego kotka w dobre rece z kuweta plus zabawki"
no i co że widziałam? a to, że na lokalnej polskiej grupie i także widziałam jak ta sama osoba z jakiś miesiąc temu pisała - szukam kotka dla mojego 2 letniego synka
2018-11-03 14:24:02, ZlotaPerla napisał(a): ... że właśnie widziałam post na FB pt. ODDAM KOTKA - "Witam oddam 4 miesiecznego kotka w dobre rece z kuweta plus zabawki"
no i co że widziałam? a to, że na lokalnej polskiej grupie i także widziałam jak ta sama osoba z jakiś miesiąc temu pisała - szukam kotka dla mojego 2 letniego synka
Smutne to
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
że dziś kończy się mój urlop. Jutro trzeba wracac do domu
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Ze mialam kiepski dzien w pracy, dostalam dziewczyne do trenowania ktora kompletnie nie nadaje sie na to stanowisko...I jeszcze na dziendobry ma te same pieniadze co ja po 6 latach pracy w tej firmie😢😢😢
2018-11-05 20:31:11, xxxemi napisał(a): Ze mialam kiepski dzien w pracy, dostalam dziewczyne do trenowania ktora kompletnie nie nadaje sie na to stanowisko...I jeszcze na dziendobry ma te same pieniadze co ja po 6 latach pracy w tej firmie😢😢😢
Effka, zazdroszcze widokow 👍
Richmond, a gdzie jestes ze taki problem z zakupem nowych?