Str 2895 z 5277 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
gosian |
Post #1 Ocena: 0 2018-10-12 12:30:52 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Złota gdzie ty pracujesz? Często piszesz że się nudzisz w pracy.
Ja wróciłam wlasnie z jednej i za 2 godziny idę do drugiej. Wychodzi mi prawie 6 dni pracy i absolutnie nie mogę powiedzieć że w którejkolwiek się nudzę. Nie potrafiła bym mieć pracy gdzie się nudzę bo czas okropnie się dluzy i w ogóle do bani taka nudna praca. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
|
Marta2509 |
Post #2 Ocena: 0 2018-10-12 13:11:23 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Cytat:
2018-10-12 10:33:10, ZlotaPerla napisał(a):
... że nuda jak zwykle i zasypiam jak koń na stojąco
U mnie to samo. Zasne zaraz .
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #3 Ocena: 0 2018-10-13 20:41:01 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Chciałam powiedzieć, że na TVN będzie za chwilę film który lubię
 Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Richmond |
Post #4 Ocena: 0 2018-10-13 23:31:54 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Dajesz rade ogladac film z przerywnikami reklamowymi? Toz to psuje atmosfere. Carpe diem.
|

|
 |
|
gosian |
Post #5 Ocena: 0 2018-10-14 00:20:42 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Dlatego ja nagrywam filmy bo potem przewijam reklamy. Przerywniki są kilku sekundowe
Ten film polecany przez Effke też nagrałam, obejrzę w wolnej chwili, jak taką znajdę [ Ostatnio edytowany przez: gosian 14-10-2018 00:21 ] Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #6 Ocena: 0 2018-10-14 10:59:53 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-10-13 23:31:54, Richmond napisał(a):
Dajesz rade ogladac film z przerywnikami reklamowymi? Toz to psuje atmosfere.
Nadmieniłam tylko, że jest na TVN. Ja wczoraj w zasadzie tylko sporadycznie zerkałam, bo robiłam coś innego. Jak już znam film, to takie rzucanie okiem od czasu do czasu mi nie przeszkadza. Jak nastawiam się na oglądanie, to całą swoją uwagę poświęcam na film i wtedy nie wybieram programu jak TVN, bo szlag by mnie trafił przy tych wszystkich przerywnikach. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #7 Ocena: 0 2018-10-14 13:39:34 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
jeszcze tak z 10lat i leicester bedzie drugim detroit wczoraj lazilem z 3 godziny po miescie tak bez celu troche wialo ale bylo cieplo i przyjemnie tylu meneli juz dawno nie widziale normalnie jak kosze na smieci doslownie na kazdym rogu jakis stal z wyciagnieta lapa jak w pl sie zdarza ze cos rzuce bezdomnym to tutaj uwazam ze tym smierdzielom dajac jakis grosz tylko sie szkodzi dziwi mnie tylko ze rzad toleruje takie zachowania powinna wejsc jakas ustawa w zycie pt pwielka gumowa pala i pas
sorry za taki ponury wpis ale ja nie mam litosci do pijakow i cpunow a to powoli przypomina jakas epidemie... : /
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #8 Ocena: 0 2018-10-14 19:35:55 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-10-14 13:39:34, cris82 napisał(a):
dziwi mnie tylko ze rzad toleruje takie zachowania powinna wejsc jakas ustawa w zycie pt pwielka gumowa pala i pas
sorry za taki ponury wpis ale ja nie mam litosci do pijakow i cpunow a to powoli przypomina jakas epidemie... : /
Dziwi mnie, ze ktos za lepszymi szansami emigruje, a potem chce przenosic to samo co mial pod nosem do nowego kraju, ludzie dziwni sa czasem.
Ciekawe ocenianie i potepianie efektu koncowego, ludzkiego upadku, bez zadnego uwzglednienia co spowodowalo ten upadek. Niewielki procent ludzi pakuje sie w zycie na ulicy, narkotyki i alkoholizm, bo im sie w tylkach od luksusu poprzewracalo.
Ada
|

|
 |
|
cris82 |
Post #9 Ocena: 0 2018-10-14 22:08:43 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ohoho a coz to takiego sie stalo ada jakos ani ty ani ja nie zataczamy sie nawaleni /naszprycowani po miescie akurat tutaj popieram korwina chcacemu nie dzieje sie krzywda wybacz ale zalowac to mozna chore dzieci cierpiace na nieuleczalne choroby a nie smierdzieli ktorzy spia pod chmurka w kraju w ktorym praca szuka czlowieka
w pl tez takich asow nie brakuje co wola spac w lepiance zamiast isc do schroniska w ktorym nie mozna sie nawalic ani najarac
kilka batow mogloby takich ludzi zmotywowac pomoc zwyczajnie bo nic innego na nich nie ma wplywu
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #10 Ocena: 0 2018-10-15 01:06:00 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
... ze skonczylam edytowac jedno z dwoch "opowiadan" pewnego "pisarza", ktory dostal zamowienie od wydawnictwa w Polsce. Tych trzech godzin z mojego zycia juz nigdy nie odzyskam, a takiego gniota juz dawno nie czytalam. Wygladalo to jakby dostal zamowienie na prace na 8 tys slow, a mial opowiadanie na 4 tys, i na to tez szkoda kilku drzew marnowac. Zeby z 4 tys zrobic 8mio tysieczne opowiadanie, to autor do kazdego rzeczownika podal minimum trzy przymiotniki (moze mu od przymiotnikow placa). Takie wydawnictwa powinne byc z ostrzezeniem, ze swiatlo w tunelu moze zgasnac po przeczytaniu calosci  !!! Jak autorowi polecilam nie rezygnowac z pracy etatowej...
Do drugiej pracy bez drinka to nawet nie startuje ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) 
Ada
|

|
 |
|