MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2884 z 5273 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 2883 | 2884 | 2885 ... 5271 | 5272 | 5273 ] - Skocz do strony

Str 2884 z 5273

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MotherPoland

Post #1 Ocena: 0

2018-09-23 03:32:49 (7 lat temu)

MotherPoland

Kobieta

Z nami od: 12-09-2018

Chciałam powiedzieć że tęsknię za Polska jej zielenią i szarością, drogami które dobrze znam i moim małym miasteczkiem w którym wszyscy się znaja, gdzie można doświadczyć ciszy i hałasu jeśli się go szuka .. chciałam powiedzieć że brakuje mi naszego pięknego polskiego jezyka, a najbardziej brakuje mi tutaj w Anglii Polaków którym tego wszystkiego również brak ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2018-09-24 20:50:19 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Chciałam powiedzieć, że robi się coraz zimniej i trzeba będzie chyba uruchomić ogrzewanie. Co prawda za oknem słonecznie dziś było cały dzień i na najbliższe dni zapowiadają również słonce ale temperatury już niskie.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2018-09-25 08:52:29 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

no zimno mega to fakt

a ja mialem dzisiaj wlamanie 2.5 roku cisza a teraz jak chce opylic chate taki numer
mialem isc do pracy na 5 jak zadzwonil budzik o 4.30 jak to czesto u mnie bywa przestawilem go na 5.30 a jak zadzwonil o 5.30 i juz chcialem go przestawic na 6 dziewczyna zaczela mnie opierdzielac ze codziennie robie to samo hehe
wstalem zeby nie bylo umylem zabki lece na dol patrze a tam swiatlo sie pali w ogrodzie szed otwarty rzeczy wywalone a gosc przy plocie przerzuca jeden z moich rowerow ktore w szedzie byly spiete lancuchem zeby bylo ciekawiej
nigdy nie trzymam klucza w drzwiach i pierwsze co mi przyszlo do glowy to walnac w szybe i sie wydrzec a on heja z rowerem ale przeskoczyl tylko ma ograd sasiada dalej byly jeszcze dwa ogrodzenia
wybieglem z domu lece na okolo sasiade i wydzieram sie na pol osiedla a koles w nogi wy... sie jeszcze o kraweznik jak tak lecialem ogolnie jak zobaczylem ze ucoeka bez roweru to nie spieszylo mi sie za nim wcale srubokretem( wykrecil zawiasy) i mialem to na uwadze zadzwonilem ma policje rozmowa taka beznamietna jakbym ktos zabil komara na mojej posesji pytam sie babki czy moge zabrac swoj rower od sasiada czy moze jakies odciski czy cos : P mowi zeby zabrac
koles spierdzielal i zostawil swoj rower mam go u siebie policja ma go zabrac
mam kamcie ktora dziala jak jedziemy na wczasy ostatnio nie byla wlaczona bo jakas trawe na 2 metry ozdobna posadzilismy w donicach ktora tanczyla na wietrze i aktywowala alarm.. dzisiaj wytne to dziafostwo : ) mam tez kupiony ale nie zamontowany taki mini alarm do szeda ktory robi duzo halasu no i sruby porzadne na jakiegos nietypowego bita do zawiasow wkrece dzisiaj
odrazu mi sie przypomniala ta glosna historia sprzed paru miesiecy gdzie wlasciciel domu zabil wlamywacza jego rodzina zaczela wieszac kwiaty na jego ogrodzeniu w zalobie
a wlasciciel wszystkie je pozrywal i zrobili z niego diabla wcielonego w normalnym swiecie powinno sie takie scierwa eliminowac ze swiata a tutaj banda idiotow go oplakiwala...rece opadaja

Opinia moderatora: Post wykropkowany z wulgaryzmu. Konefka

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #4 Ocena: 0

2018-09-25 09:08:06 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

cris, masz już jakiś domek na oku?

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2018-09-25 09:17:12 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

na rok pojde na wynajem i na spokojnie bede szukac ale okolice juz wybralem ekstra miejsce zero patologii 10minut z buta od mojej pracy delikatnie poza miastem

darlem sie ostro kilu sasiadow w oknach normalnie lepiej niz alarm moj sokoli wzrok zanotowal nawet sasiadke byla ubrana tylko w zaslone od okna : P

Do góry stronyOffline

Marta2509

Post #6 Ocena: 0

2018-09-25 09:52:20 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Cytat:

2018-09-24 20:50:19, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Chciałam powiedzieć, że robi się coraz zimniej i trzeba będzie chyba uruchomić ogrzewanie. Co prawda za oknem słonecznie dziś było cały dzień i na najbliższe dni zapowiadają również słonce ale temperatury już niskie.

U mnie ogrzewanie leci juz od soboty wieczor.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2018-09-25 10:14:00 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cris82 dobrze, ze zlapales ich na goracym uczynku, przynajmniej rowery uratowane. I dobrze, ze to tylko szopa, a nie dom.

Ja wlaczylam ogrzewanie w niedziele, bo w nocy juz sa niskie temp i nie chce, zeby chata wyziebila sie. Grzeje na razie tylko w salonie i biurze domowym.
Carpe diem.

Do góry stronyOnline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2018-09-25 10:21:30 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

rozmawialem z jedym anglikiem z pracy mieszka w takiej okolicy ze mieli jedno morderstwo 30lat temu a ostatnio byla afera na cale miasteczko bo ktos namalowal graffiti ; )

jak ja szukalem roznych opinii o dobrych okolicach w leicrster na necie rowniez to zazyczaj wpisy zaczynaly sie od " good area in leicester?lol"
i duzo w tym prawdy ale jest kilka dobrych okolicy dzisiaj ide ogladac jedna chate a w czwartek inna na tym samym osiedlu babka z agencji nawet obiecala mi ze bede pierwszy na liscie do obejrzenia jak ja zaczalem naciskac ze nawet w ciemna ja wezme jutro jesli to ta ze zdjecia ; )) pogadala z menagerem i jestem pierwszy w kolejce zobaczymy jak to bedzie

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #9 Ocena: 0

2018-09-25 11:49:56 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Chciałem powiedzieć, że wczoraj wróciłem z Corfu i już chcę tam wracać. Co z tego, że tu słońce na niebie kidy zimno.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2018-09-25 12:55:22 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-25 09:52:20, Marta2509 napisał(a):

U mnie ogrzewanie leci juz od soboty wieczor.

Ja chyba tez już odpalę. Wczorajszy wieczór spędziłam w objęciach z termoforem i pod kocem. :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 2884 z 5273 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 2883 | 2884 | 2885 ... 5271 | 5272 | 5273 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,