MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2818 z 5213 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 2817 | 2818 | 2819 ... 5211 | 5212 | 5213 ] - Skocz do strony

Str 2818 z 5213

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2018-05-03 21:06:54 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

A moze warto bylo podrzucic taki pomysl?
Zamiast uwag bylyby flagowe kolory pod nickami.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

darraj

Post #2 Ocena: 0

2018-05-03 21:14:05 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-03 21:06:54, karjo1 napisał(a):
A moze warto bylo podrzucic taki pomysl?
Zamiast uwag bylyby flagowe kolory pod nickami.

Juz zostal podrzucony.Zapytaj pierwszej po Bogu.:-]
"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2018-05-03 21:15:13 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-03 20:59:01, darraj napisał(a):

Nie do konca chodzilo o artykuly,raczej jakis symbol na glownej,naprawde nie ma zadnego zwiazku moderatorni forum z redakcja MW?

Najlepsza obrona atak? Jak zwykly uzytkownik moze dodac miniaturke np.polskiej flagi pod awatarami w dniu swieta konstytucji lub niepodleglosci?

Za stronę główną odpowiada redakcja. Administrator czy moderator nie mają do tego uprawnień. Tak samo, z mojej czy moderatorów strony nie da się ustawić symbolu pod awatarem. Dawno temu wspomniane przez Ciebie kwiatki czy kufle ustawił Webmaster. Jutro wyślę zapytanie do informatyka czy jest wykonalne na ta chwilę ustawienie flagi przy okazji polskich świąt. Niemniej nie obiecuję, że będzie to zrobione. Sa sprawy na które Administracja i moderatorzy nie mają wpływu, mimo szczerych chęci.

Ze swojej strony ja mogłam zadbać o temat na forum upamiętniający ten dzień. Następnym razem postaram się mieć to na uwadze.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

darraj

Post #4 Ocena: 0

2018-05-03 21:38:11 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-03 21:15:13, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2018-05-03 20:59:01, darraj napisał(a):

Nie do konca chodzilo o artykuly,raczej jakis symbol na glownej,naprawde nie ma zadnego zwiazku moderatorni forum z redakcja MW?

Najlepsza obrona atak? Jak zwykly uzytkownik moze dodac miniaturke np.polskiej flagi pod awatarami w dniu swieta konstytucji lub niepodleglosci?

Za stronę główną odpowiada redakcja. Administrator czy moderator nie mają do tego uprawnień. Tak samo, z mojej czy moderatorów strony nie da się ustawić symbolu pod awatarem. Dawno temu wspomniane przez Ciebie kwiatki czy kufle ustawił Webmaster. Jutro wyślę zapytanie do informatyka czy jest wykonalne na ta chwilę ustawienie flagi przy okazji polskich świąt. Niemniej nie obiecuję, że będzie to zrobione. Sa sprawy na które Administracja i moderatorzy nie mają wpływu, mimo szczerych chęci.

Ze swojej strony ja mogłam zadbać o temat na forum upamiętniający ten dzień. Następnym razem postaram się mieć to na uwadze.

Mozna? mozna,udzielic rzeczowej odpowiedzi,bez przerzucania sie odpowiedzialnoscia.Dziekuje bardzo za rzeczowa i wyczerpujaca odpowiedz*THUMBS UP*
Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2018-05-03 21:46:50 (7 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

darraj

Post #6 Ocena: 0

2018-05-03 22:00:09 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-03 21:46:50, JamesJames napisał(a):
Cała ta dyskusja to jak musztarda po obiedzie.

Do swieta niepodleglosci,jest jeszcze troche czasu,a w przyszlym roku tez jest trzeci maj,wiem bo sprawdzalem w kalendarzu:-]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2018-05-03 22:06:30 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wyjasnilam ci darraj dlaczego moderatorzy nie maja wplywu na to jakie wiadomosci sa publikowane, czy jakie wydarzenia sa wspominane na glownej stronie. Nie przerzucalam odpowiedzialnosci, a tylko wyrazilam opinie, ze winni jestesmy wszyscy ze nie wspomnielismy o tym na forum wczesniej.
Ada

Do góry stronyOffline

darraj

Post #8 Ocena: 0

2018-05-03 22:33:35 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-03 22:06:30, Adacymru napisał(a):
Wyjasnilam ci darraj dlaczego moderatorzy nie maja wplywu na to jakie wiadomosci sa publikowane, czy jakie wydarzenia sa wspominane na glownej stronie. Nie przerzucalam odpowiedzialnosci, a tylko wyrazilam opinie, ze winni jestesmy wszyscy ze nie wspomnielismy o tym na forum wczesniej.

Szanowna Pani Moderator,wyjasnienia ktore otrzymalem sa w zupelnosci wystarczajace,moze moje slowa o bucie i pokorze,byly zbyt mocne,moja intencja nie bylo urazanie nikogo.
Poruszylem temat tylko dlatego,ze brakowalo mi takieg zaznaczenia naszych swiat narodowych i jak widac cos ruszylo*THUMBS UP*
To wszystko w tym temacie.

[ Ostatnio edytowany przez: darraj 03-05-2018 22:34 ]

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2018-05-04 10:54:45 (7 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

4ary

Post #10 Ocena: 0

2018-05-04 14:34:15 (7 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-03 22:33:35, darraj napisał(a):
Cytat:

2018-05-03 22:06:30, Adacymru napisał(a):

Szanowna Pani Moderator,wyjasnienia ktore otrzymalem sa w zupelnosci wystarczajace,moze moje slowa o bucie i pokorze,byly zbyt mocne,moja intencja nie bylo urazanie nikogo.
Poruszylem temat tylko dlatego,ze brakowalo mi takieg zaznaczenia naszych swiat narodowych i jak widac cos ruszylo*THUMBS UP*
To wszystko w tym temacie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>darraj</i> 03-05-2018 22:34 ]

Jak na razie to wyglada na szukanie dziury w calym. Skoro masz taką potrzebę to czemu nie otwierales tematu do dyskusji. Troche tych świąt narodowych i religijnych jest w kalendarzu. Dla jednego ważne to dla innego tamto. Ja osobiscie nie potrzebuje zadnych okazjonalnych zmian przy awatarku bo nic to nie wnosi. 30 lat temu miało to znaczenie dla wielu jako wyraz protestu. Dzisiaj niestety wiekszosci Polaków 3 maja to jeden z dni dlugiego weekendu.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Strona 2818 z 5213 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 2817 | 2818 | 2819 ... 5211 | 5212 | 5213 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,