2018-03-18 09:00:17, Melanija napisał(a):
2018-03-17 19:12:50, cris82 napisał(a):
ze "chce arabke za sasiadke!" - w calej Polsce jak piszr gw ruszyly protesty przeciwko rasizmowi i faszyzmowi
czy to sa normalni ludzie? zieloni partia razem obywatele rp i inni lewaccy kodomici ktorzy robia z naszych dziadkow ojcow matek calego narodu faszystowski kraj...
naprawde dorastalisci w faszystowskiej Polsce i tak sie czujecie kiedy wyjezdzacie tam na urlop
ci ludzie sprzedaliby swoich rodzicow zeby tylko dowalic pisowi sk....level hard : /
Coś w tym jest, jak bym chciała wyjść za Murzyna (tak przykładowo), to moja rodzina na ten czas by mnie wyklęła.
gdybym ja ozenil sie z murzynka to nikt niczego by mi nie powiedzial bo wychowalem sie w tolerancyjnej rodzinie dlatego nie zycze sobie zeby ta cholota przyklejala mi latke rasisty dlatego ze glosowalbym dzisiaj na pis a wlasnie w pis jest wymierzona cala akcja
a w calej tej sprawie nie chodzi o kolor skory tylko o silowe narzucanie panstwu przyjmowania zasilkowych imigrantow plus protesty w celu "zeby sie dzialo" zeby pisali w zachodnich gazetach jak najgorzej
p.s na yt jest pelno filmow w ktorycz czarnoskorzy opowiafaja za co pokochali Polske warto posluchac moze kilka osob olsni ze nie jestesmy tak rasistowskim narodem jak lewicowe media probuja nam wmawiac przyklad
"murzyn wymalowany pasta do butow na mn" : D