Str 2762 z 5274 |
|
---|---|
Melanija | Post #1 Ocena: 0 2018-01-12 09:29:13 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Na jedną osobę, to jeszcze nie pora
![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
WybitnieWrednyW | Post #2 Ocena: 0 2018-01-12 12:23:11 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-12 09:29:13, Melanija napisał(a): Na jedną osobę, to jeszcze nie pora ![]() Przy moich wymiarach to jest auto jednoosobowe ![]() |
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2018-01-13 17:22:57 (8 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Zlota mysl na dzisiaj: robcie backupy swoich dyskow/komputerow.
Wczoraj zamontowalam nowy naped Blue Ray, a pare godzin pozniej "wybuchl" mi bezpiecznik w zasilaczu zabierajac ze soba wspomniany naped i 3 dyski twarde. Jeden dysk powoduje zwarcie jesli jest podlaczony gdziekolwiek, w drugim jest martwa elektronika, trzeci odpala sie, ale glowica niestety nie dziala poprawnie. Nie wiem czy to ten nowy naped jest wszystkiemu winny czy to zbieg okolicznosci. W kazdym razie naped wraca do Amazonu, a ja musze kupic pare nowych dyskow. Nowy zasilacz juz zamontowany. Na szczescie nie padl najwazniejszy dysk z danymi, poza tym mam backupy, ale stracilam niezla kolekcje filmow, niektorych juz nie da rady odzyskac. Teraz musze pomyslec nad jakims RAID'em albo NAS'em. Carpe diem.
|
Turefu | Post #4 Ocena: 0 2018-01-13 18:02:58 (8 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Ciesze sie, ze mialas backupy, Richmond, to strasznie frustrujace napracowac sie i d..pa.
Wlasnie wrocilam z joggingu. Czuje sie swietnie, choc oczywiscie jestem zmeczona. Przebieglam 4.1 km. W maju chce pobiec w polmaratonie. |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2018-01-13 18:09:50 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-13 18:02:58, Turefu napisał(a): Wlasnie wrocilam z joggingu. Czuje sie swietnie, choc oczywiscie jestem zmeczona. Przebieglam 4.1 km. W maju chce pobiec w polmaratonie. Trzymam kciuki za półmaraton. Ja niedawno wróciłam z roweru. Ten pierwszy moment gdy na na dworze kilka stopni, wieje a ty musisz wysiąść z przytulnego auta to jakaś masakra. Później już jest lepiej jak się człowiek rusza. Teraz gorąca herbata a potem jedwab i pędzle. ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
niebieskieucho | Post #6 Ocena: 0 2018-01-14 18:21:04 (8 lat temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Jest taka petycja do podpisania, komu nie jest obojetne dobro Polski.
Przy okazji - jak rozsiewa sie grype, choroby ja przypominajace w objawach i inne. ![]() Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2018-01-14 19:13:42 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
narzeczona zrobila maslo ze smietany i jest mega smaczne powiedzialem jej ze ma juz nigdy wiecej nie kupowac w sklepie tylko robic swoje
a jak z tym maslem jest u was? robicie kupujecie ? a moze wolicie margaryne? piszcie o swoich doswiadczeniach do przyszlej soboty najlepsza wypowiedz oceniona najwyzej przeze mnie wyroznie dodaniem uzytkownika forum do przyjaciol na fb jak juz go kiedys zaloze : P |
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2018-01-14 19:43:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2018-01-14 19:13:42, cris82 napisał(a): narzeczona zrobila maslo ze smietany i jest mega smaczne powiedzialem jej ze ma juz nigdy wiecej nie kupowac w sklepie tylko robic swoje a jak z tym maslem jest u was? robicie kupujecie ? a moze wolicie margaryne? piszcie o swoich doswiadczeniach do przyszlej soboty najlepsza wypowiedz oceniona najwyzej przeze mnie wyroznie dodaniem uzytkownika forum do przyjaciol na fb jak juz go kiedys zaloze : P Jakie to odkrywcze. Jako starszy zapewne od Ciebie zapewniam Cię że masło od zawsze robi się że śmietany. Będąc pacholęciem u Babci na wakacjach, osobiście obslugiwalem urządzenie zwane maselnicą z którego po mozolnym ubijaniu smietany uzyskiwalo się pięknie smakujace masło. Następnie, z braku lodówki, masło to plywalo w maslance. Chleb nim posmarowany i posypany cukrem był tak pyszny że pamiętam ten smak do dziś. |
Kleszcz | Post #9 Ocena: 0 2018-01-14 19:49:08 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-11-2014 Skąd: ? |
Cytat: 2018-01-14 19:13:42, cris82 napisał(a): narzeczona zrobila maslo ze smietany i jest mega smaczne powiedzialem jej ze ma juz nigdy wiecej nie kupowac w sklepie tylko robic swoje a jak z tym maslem jest u was? robicie kupujecie ? a moze wolicie margaryne? piszcie o swoich doswiadczeniach do przyszlej soboty najlepsza wypowiedz oceniona najwyzej przeze mnie wyroznie dodaniem uzytkownika forum do przyjaciol na fb jak juz go kiedys zaloze : P Nie kpij chlopcze z Efki, nie kpij. Bo do piet Jej nie dorastasz. ...a wiec kup sobie glupcze medalik na szyje, i nic ci sie nie stanie, i tramwaj nie zabije...
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2018-01-14 19:50:40 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
napisalem tak bo moze nie kazdy to wie my juz tyle zyjemy na tym swiecie ze nic nas nie zaskoczy andy a na pewno nie bedzie to smietana w masle ciesze sie ze podzieliles sie wspomnieniem z dziecinstwa jutro zjem jedna kromke z tym super maselkiem za twoje zdrowie
|