2017-08-12 12:04:07, Richmond napisał(a):
cris82, nie masz klawisza Shit na klawiaturze?
Haha, dobre. Ja tez nie mam klawisza Shit ale shit happens tak czy inaczej...
Str 2674 z 5269 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2017-08-12 12:33:25 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-12 12:04:07, Richmond napisał(a): cris82, nie masz klawisza Shit na klawiaturze? Haha, dobre. Ja tez nie mam klawisza Shit ale shit happens tak czy inaczej... Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2017-08-12 12:37:39 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Pisze najczesciej z komorki gdybym mial pisac z duzej kropkami przecinkami na pol strony to stracilbym za duzo czasu a tez chce sie angazowac w sprawy forum
![]() Krotsze posty to juz wynik bycia konsekwentnym |
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2017-08-12 13:21:39 (8 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2017-08-12 12:33:25, KatyD napisał(a): Cytat: 2017-08-12 12:04:07, Richmond napisał(a): cris82, nie masz klawisza Shit na klawiaturze? Haha, dobre. Ja tez nie mam klawisza Shit ale shit happens tak czy inaczej... No dobra, mala wpadka, poprawilam ![]() Carpe diem.
|
Post #4 Ocena: 0 2017-08-12 13:24:35 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-12 13:21:39, Richmond napisał(a): Cytat: 2017-08-12 12:33:25, KatyD napisał(a): Cytat: 2017-08-12 12:04:07, Richmond napisał(a): cris82, nie masz klawisza Shit na klawiaturze? Haha, dobre. Ja tez nie mam klawisza Shit ale shit happens tak czy inaczej... No dobra, mala wpadka, poprawilam ![]() Takie wpadki sa najlepsze! ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
WybitnieWrednyW | Post #5 Ocena: 0 2017-08-12 15:03:51 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
I to nie było rasistowskie.
![]() |
|
|
autofan | Post #6 Ocena: 0 2017-08-12 15:19:37 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-11-2007 Skąd: Poole |
Chcialem powiedziec,ze to byl z zalozenia temat bez polityki. Jak widac Polacy potrafia spi###lic wszystko. Dobrze ,ze do USA ciagle wizy sa.
Milosnik samochodow.
|
Theraphosa_blon | Post #7 Ocena: 0 2017-08-12 15:19:38 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
U mnie na prowincji czuć światowy powiew...
![]() |
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2017-08-12 15:21:47 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Usprawiedliwienie tego bana przyrownano juz do gwaltow, kradziezy i zabijania. A to jest perelka:
,,Wypowiedz nawolywala do separacji osob o innym kolorze skory czy wyznania od bialych, bo uaza sie za rase lepsza, wyzsza a efekto takich pogladow mamy wystarczajaco w historii. " Oczywiscie ta wypowiedz nie nawiazywala do zadnej separacji ani nie uznawala jakiejs rasy za lepsza. To jest tylko prywatna interpretacja i prywatna opinia tak jak tych ludzi z pewnej organizacji, ktorzy mleko uznali za napoj rasistow a krowy za ofiary seksizmu. Tak jak dla tych, ktorzy terrorysty zabijajacego z okrzykiem allah akbar nie lacza z islamem, za to Mietka co spral konkubine za slona zupe z katolikami juz tak, bo Miecio byl ochrzczony 43 lata wczesniej. Podciaganie tej wypowiedzi pod rrrraaaaassizm to groteska. 70% Polakow jest za nieprzyjmowaniem uchodzcow. 70% to rasisci? Ukarac, do pierdla, faszysci, ksenofobo, srololo? Nie, ludzie nie sa rasistami tylko zwyczajnie sie boja. Dla poczucia bezpieczenstwa mowia ,, o jak dobrze, ze u nas nie ma tych emigrantow" a nie dlatego, ze ,,white power, oi oi, sieg heil, biala rasa". Ludzie czytaja o zabitych rodzicach dzieci z koncertu w manchesterze przez islamskiego radykala i slusznie dedukuja, ze by islamski terrorysta nie zabil 20 dzieci na jachtach w Szczecinie to nie wolno sciagac jego tatusia-terrorysty z libii, budowac mu meczetu i dawac zasilkow. Z tym waszym cholernym rasizmem nie ma to nic wspolnego bo np. Polska przyjela 80000 muzulmanow z Czeczenii i nikt ich nie zabijal ani gwalcil. Ja tez napisze - tak, fajnie jest pojechac do Polski i czuc soe bezpiecznie wiedzac, ze nie przyjelismy tysiecy uchodzcow wsrod ktorych byli pochowani zamachowcy. Tak, fajnie ze nie przyjelismy tysiecy uchodzcow ekonomicznych z Afryki, przez co wypoczywajac nad polskim morzem czlowiek czuje sie bezpiecznie. A jednym ze znakow tego, ze nie przyjelismy tysiecy murzynow, azjatow, arabow jest to, ze na polskich ulicach woekszosc to sa biali (o rety, Irena! Wiecej bialych = rasizm! Wzywaj policje!). Fajnie, ze nie musimy papugowac ,,europejskich wartosci" ktore owocuja poprawnoscia polityczna jako odkupieniem win za kolonializm. My nie mielismy kolonii na ktorych mordowalismy w milionach nie tylko kolorowych, ale jak to anglicy - eksterminowali nawet bialych irlandczykow na dlugo przed hitlerem. Czyz utrzymywanie calych dzielnic w Belgii na zasilkach nie jest proba odkupienia grzechow belgijskiego krola, ktory kiedys w Afryce uruchomil zabijanie na przemyslowa skale? Wzbogacili sie na rasizmie i kolonializmie, niech pokutuja i im to oddsdza w zasilkach i ochronie przed rrraaasssizmem. Ale nas Polakow, ktorzy nie zerwali wiezi z krajem, nie czuja sie brytolami bo Polsce wciaz duzo zawdzieczaja prosze nie nazywac rasistami tylko dlatrgo, ze w 4/5 nie chcemy imigrantow benefitowych wstod ktorych moga ukrywac sie terrorysci, chcacy rozjechac nas na promenadzie w Miedzyzdrojach. BTW. Jak to bywa - ktos zareagowal bo ktos cos poczul, zbanowal i stalo sie. I zamiast usiasc i powiedziec - faktycznie, opinia nie poprawna ale nie rasistowska, dobra wracaj tylko uwazaj by nie przekroczyc tej linii - to wynajmuje soe moderatorke, ktora ,, tomalski rasista! Gwalty, zabijanie, kradzieze, rozboje, bylo w historii!!" i bum, wiadomo. Tak jak ta pani z Manchesteru kiedys, ktorej nie przeszkadzalo jechanie na pisowcow, dzialaczy pro life i ogolnie wesoly hejcik w sluszna strone a chciala wzywac tutaj ,,odpowiednie organy" do mowy nienawisci buehuehue gdy napisalo sie to samo co o Macierewiczu tylko o muzulmaninie jakims. A na koniec dodam, ze uwazam, iz forum jest malo aktywne w porownaniu z tym, jakie bylo pare lat temu. Zgadzam sie ze to wina soszjalmidia typu fejzbuk ale jak sie malo dzieje a tylu mamy zadnych moderowania moderatorow to czepia sie byle czego byle miec troche moderowania. A ze potem ,,zabijanie, gwalty, kradzieze, ja czuje ze to rasizm" to juz tylko nastepstwa. Dziekuje i milej soboty. P.S. Polska jest naprawde fajna, Polacy to nie rasisci, wyzbadzcie sie tych wyspiarskich kompleksow. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2017-08-12 15:33:04 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2017-08-12 15:19:38, Theraphosa_blondi napisał(a): U mnie na prowincji czuć światowy powiew... ![]() Nie.....serio?!!! Nie..nie wierze to musi byc zart chociaz turbany zamiast kaskow a wanglii to nie jest zart wiec kto wie |
WybitnieWrednyW | Post #10 Ocena: 0 2017-08-12 15:33:47 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-12 15:19:37, autofan napisał(a): Chcialem powiedziec,ze to byl z zalozenia temat bez polityki. Jak widac Polacy potrafia spi###lic wszystko. A gdzie ty tu widzisz politykę? Cytat: 2017-08-12 15:19:37, autofan napisał(a): Dobrze ,ze do USA ciagle wizy sa. Ja jestem bardzo zadowolony. |