2017-08-11 15:29:43, AgentOrange napisał(a):
Efkakonefka33 i Greta wyjasnily to w powyzszych postach.
Nie, nie wyjasnily. One nie znaja znaczenia tego slowa. Nie wiedza kiedy cos jest rasistowskie.
Mój borze mam nadzieje ze w normalnym zyciu EFKAKONEFKA33 nie sprawuje zadnego stanowiska wymagajácego podejmowania decyzji.
Pisze ona:
Poniewaz byl to jednak Tomalski ktorego posty czytalam nie raz i wiem jaki potrafi byc dosadny w wyrazaniu swoich opini na temat innych naraodowosci, mozna bylo sie domyslic co autor tym jednym niby niewinnym NIESAMOWITE. TAK TRZYMAC ! mial na mysli
Wiec na podstawie swoich wlasnych przepuszczen, wyobrazen, domyslen i fantazji zgadla co Tomalski mial na mysli i wyrzucila go z forum. Tak! Domyslila sie, co Tomalski myslal, co moze chcial powiedziec ale tego nie zrobil i dopowiedziala sobie co chciala tam widziec a niedopatrzyla sie.
To jest chyba taki internetowy standard, ze moderatorzy maja mentalnosc komisarzy ludowych oderwanych sila od pluga. Zdaje sie, ze MW jest podobnie. Nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach to plaga wspolczenej cywilizacji.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>AgentOrange</i> 11-08-2017 15:42 ]
Wczesniej napisalam
Nadal ta kwestie podtrzymuje

Dalej napisalam
Zaznaczylam ze JAK DLA MNIE bo kazdy z nas ma inna wrazliwosc , przez inny pryzmat postrzega swiat. I tak :
Efkakonefka w tym momencie jako zwykly czlowiek znajac wczesniejsze wypowiedzi Tomalskiego odebrala ta wypowiedz jako taka ktora ma wydzwiek rasistowki. Byc moze Efka zalozyla blednie , moze domyslila sie , dopowiedziala bo rzeczywiscie w myslach Tomalskiego nie czyta .Jesli Tomalski w swOim sumieniu uwaza, ze nie mial w zamysle dyskryminacji rasowej to Efkakonefka go przeprasza za zle skonstruowanie swojej wypowiedzi
Natomiast
pozwol ze zacytuje Ciebie
Tym razem Ty jestes mi winny przeprosiny

A o to
niech Cie glowa nie boli