2023-07-03 13:42:05, fugazi napisał(a): Get ready na przymiarkę! Zwykle wysyłam fachowca na różne pomiary, ale w precyzyjniejszych sprawach wolę osobiście wymiar odczytać. Zawsze wszystko w trosce o dobro klienta
Fugazi, przeoczyłam tą niepowtarzalną okazję pewnie w PL po browar leciałam ale jak widzę twoje posty o wnuczku, to mi się nasuwa tylko jedno pytanie:
PANI PELAGIO, CZY PANI JESZCZE MOŻE???
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
2023-07-03 13:42:05, fugazi napisał(a): Get ready na przymiarkę! Zwykle wysyłam fachowca na różne pomiary, ale w precyzyjniejszych sprawach wolę osobiście wymiar odczytać. Zawsze wszystko w trosce o dobro klienta
Fugazi, przeoczyłam tą niepowtarzalną okazję pewnie w PL po browar leciałam ale jak widzę twoje posty o wnuczku, to mi się nasuwa tylko jedno pytanie:
PANI PELAGIO, CZY PANI JESZCZE MOŻE???
Oooo, nie wchodzę tu za często
Nie smutaj, co ma wisieć, nie utonie
Pelagia, lecąc klasykiem - "NO PEWNO"
A tu na swieżo z niedzieli, po spektaklu Testosteron:
"Bo facet moja droga to nie od orgazmu jest, tylko zeby pieniądze do domu przyniósł"
"no brzydka była **** ale takie miała antenki"
"ani razu żeś jej pan nie zapuścił mrówkojada nic no... to jest masakra, to jest tortura"
"Panowie leże koło niej pała mi furgocze jak radzecki wentylator, ale jak po ślubie to po ślubie"
Świetne teksty 👍🏻😅 takie życiowe 🤣
Spać nie mogę przez tą nową TM, nie wytrzymam tego dłużej, problem … jutro będę u szefowej na skardze, chyba, nie wiem co robić.
2023-10-18 04:03:46, ZlotaPerla2 napisał(a): .. nie wiem co robić.
W innym uniwersum ktoś mógłby zapytać "masz łopate? czy trzeba przynieść swoją?"
Chyba wiem jak cię to "boli", też tak miałem i po nocach nie spałem Ja się pozbyłem swojej "aspirującej managerki" przy pomocy sztuczki okultystycznej.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
2023-10-18 04:03:46, ZlotaPerla2 napisał(a): .. jutro będę u szefowej na skardze, ..
ludzie z HR nie sa twoimi przyjaciółmi
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
Nie są, tyle to ja wiem, ona jest we wszystkich możliwych organizacjach, podpoerda…ch, du..ę swoją stawia ponad wszystko, ja nie chcę jej pozbawiać tych chwalebnych stoisk, tylko niech się odpi… i da mi robić to co robiłam przez ostatnie 5 lat.
Napisałam email do naszej szefowej i chyba będzie dziś rozmowa na szczycie, znowu mi niedobrze 🤮