Str 5575 z 5606 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
tesstickle |
Post #1 Ocena: 0 2022-08-30 16:58:04 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Na nagraniu opublikowanym między innymi na profilu na Twitterze Obywateli RP słychać, jak policjanci informują mężczyznę, że zostanie ukarany mandatem. Gdy ten zapytał, za co mandat oraz skomentował - "taka policja w Polsce", jeden z policjantów powiedział, "bo ci zaraz w ryj dam". Chwilę później drugi z funkcjonariuszy miał powiedzieć, "jak ci się nie podoba, to wyp***j na Ukrainę". Potem nazwał mężczyznę "parówą".
Do sprawy odniósł się rzecznik Komendy Stołecznej Policji Sylwester Marczak. "Niezwłocznie po uzyskaniu informacji o nagraniu dotyczącym możliwych nieprawidłowości w zachowaniu funkcjonariuszy w trakcie przeprowadzanej interwencji wobec obywatela Ukrainy,
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-skandaliczna-interwencja-policjantow-wulgarnie-ublizali-dostawcy-pizzy-grozili-pobiciem-jest-postepowanie-6090342- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2022-08-30 17:36:02 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-08-30 16:58:04, tesstickle napisał(a):
Na nagraniu opublikowanym między innymi na profilu na Twitterze Obywateli RP słychać, jak policjanci informują mężczyznę, że zostanie ukarany mandatem. Gdy ten zapytał, za co mandat oraz skomentował - "taka policja w Polsce", jeden z policjantów powiedział, "bo ci zaraz w ryj dam". Chwilę później drugi z funkcjonariuszy miał powiedzieć, "jak ci się nie podoba, to wyp***j na Ukrainę". Potem nazwał mężczyznę "parówą".
Do sprawy odniósł się rzecznik Komendy Stołecznej Policji Sylwester Marczak. "Niezwłocznie po uzyskaniu informacji o nagraniu dotyczącym możliwych nieprawidłowości w zachowaniu funkcjonariuszy w trakcie przeprowadzanej interwencji wobec obywatela Ukrainy,
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-skandaliczna-interwencja-policjantow-wulgarnie-ublizali-dostawcy-pizzy-grozili-pobiciem-jest-postepowanie-6090342
no widzisz jedno zdarzenie a inny punkt widzenia moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #3 Ocena: 0 2022-08-30 19:16:52 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-08-30 17:36:02, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2022-08-30 16:58:04, tesstickle napisał(a):
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-skandaliczna-interwencja-policjantow-wulgarnie-ublizali-dostawcy-pizzy-grozili-pobiciem-jest-postepowanie-6090342
no widzisz jedno zdarzenie a inny punkt widzenia
Zawsze punkt siedzenia definiował punkt widzenia. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #4 Ocena: 0 2022-09-04 11:57:31 (3 lata temu) |
Szczerze.. to mnie rozbawiło.
https://i.postimg.cc/HxXqyCtg/slomo.jpg
Co prawda nie mamy tego czego szukasz ale pokażemy ci coś innego
Podpisane
Algorytm google
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|

|
 |
|
Maat17 |
Post #5 Ocena: 0 2022-09-05 02:05:19 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Dzis w gazecie cos takiego…”He said that the device can then be installed on every single radiator in the home, and can be used to turn off, or limit, the flow of gas into the radiator while the central heating is on. This means that you can stop gas being wasted on rooms that are not being used, or which don't require heating”. Nie jestem ekspertem, ale …” to turn off, or limit, the flow of gas into the radiator while the central heating is on” to musi byc jakis nows technologia.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ciekawe.
[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 05-09-2022 02:17 ]
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #6 Ocena: 0 2022-09-05 06:49:20 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-09-05 02:05:19, Maat17 napisał(a):
Dzis w gazecie cos takiego…”He said that the device can then be installed on every single radiator in the home, and can be used to turn off, or limit, the flow of gas into the radiator while the central heating is on. This means that you can stop gas being wasted on rooms that are not being used, or which don't require heating”. Nie jestem ekspertem, ale …” to turn off, or limit, the flow of gas into the radiator while the central heating is on” to musi byc jakis nows technologia.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ciekawe.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 05-09-2022 02:17 ]
brzmi jak próba naciągnięcia ludzi na jakaś popierdułke.
Z drugiej strony tu wszystko jest możliwe wiec bardzo możliwe ze w wielu domach nie ma regulatorów na grzejnikach lub są połączone szeregowo co uniemożliwia wyłączenie pojedynczego grzejnika moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Maat17 |
Post #7 Ocena: 0 2022-09-05 09:01:06 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Nie o to chodzi. Pierwszy raz slysze, by gas byl w kaloryferach. 😱 Zawsze jest ciepla woda.
|

|
 |
|
rafald |
Post #8 Ocena: 0 2022-09-05 09:16:32 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Cytat:
2022-09-05 09:01:06, Maat17 napisał(a):
Nie o to chodzi. Pierwszy raz slysze, by gas byl w kaloryferach. 😱 Zawsze jest ciepla woda.
Chodzi o smart thermostatic valve? Tzn. podłączony do netu i apki termostat na kaloryferze, którym można zdalnie sterować?
Pewnie jakaś pomyłka z tym gazem.
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #9 Ocena: +1 2022-09-06 08:05:54 (3 lata temu) |
Dziś mi się nie chce walczyć. Może jutro
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #10 Ocena: 0 2022-09-08 11:38:32 (3 lata temu) |
A tak to sié zaczyna.- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|

|
 |
|