no cóż, będzie trzeba doliczać do rachunku mandaty.
Chyba że ludzie się powstrzymają.
Ale część ludzi i firm już mówi że nie może poczekać do konca, bo ludzie im się wprowadzają.
Tylko kurna się zastanawiam, ile ja tych mandatów musiał bym zapłacić by dojechać... 1 czy każda kamera na odcinku powiedzmy 5 kilometrów to 5-6 mandatów?
Nie kumam tego, tym bardziej że trudno jest uzyskać informację od razu, czy mam czy nie mam :/
Sam system Autopay CC zone kuleje cholera, mandaty to potrafią wystawić, ale jak sprawdzam w systemie to nie mam rachunku za wjazd
3 razy już hurtem anulowałem kilkanaście mandatów, i dziś sprawdzam i to samo, byłem w CC, a nie ma tego.
I znowu by przyszedł mandat.
Dla świętego spokoju zapłaciłem z "ręki"
Ty, ale najlepszy numer że M4 jest zamknięta, a tam dosłownie pustki są, o godzinie ok 10 z Fulham przez Hammersmith i aż do zjazdu z estakady przy Edgware Rd, pomijając kilku "niedzielnych" zamyślonych wszędzie jechało się na luziku lekko powyżej dozwolonej :>
Dopiero potem się zaczeło, no ale zjad z M4 zawsze jest do odczekania, o ile nie smykniesz przez padington, a to też bez bólu się nie obejdzie.
Czyli jak zwykle
Na koniec dnia wyleciałem przez Waterloo br i w kierunku Brixton, trochę kombinowałem, ale nie było jakiś mega korków.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.